hipro5 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=56924&page=1&pp=15 :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Kαλα !!!Εχουμε ξεφυγει τελειως!!!Νομιζω οτι ολα αυτα ειναι μουφες!!Πρωτα ο τυπας με την 7800GTX!Μετα ηρθε το citroen!!Και τωρα αυτο!!!Μηπως πρεπει να σκαρωσουμε και εμεις κανενα τετοιο αστειακι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Οκτώβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Καλα δεν γίνοται αυτά ρε!! :jump: Off topic! Μπορεί να δώσει κάποιος το λίνκ με τον τύπο με την 7800GTΧ γιατι δεν το βρήσκω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Έλεος απλά. Μου αρέσει που τα έβαλε και μαζί τους. Για να πω την αλήθεια μου φαίνετε πολύ χοντρό. Πόσο κλάμπανος πρέπει να είναι ο άλλος για να κάνει κάτι τέτοιο;Edit http://www.tech-forums.net/showthread.php?threadid=68275&perpage=15&pagenumber=1Μάλλον κάτι τέτοιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Ρε παιδιά έλεος, αποκλείεται να μην κάνουν πλάκα! Επρεπε και στους 2 να ζητήσουν φωτογραφίες :P:P Αλλά και το πιό κουφό είναι ότι οι άλλοι απαντούσαν κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Ωραιος ο παιχτης μπραβο του ! Πως και δεν το γεμισε με τπτ r404 να ανατιναχτει ολο το σπιτι... LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 :blink: Μάι Γκοντ! Οι ξένοι διδάσκονται έστω και λίγο φυσική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 δεν εχω δει ποιο νοοβ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=&threadid=57008 Γκουχ Γκουχ.... Too gay to be true Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 OWNED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Προσωπικά έχω ακούσει πολλά κουφά τελευταία οπότε δεν απέκλεισα το ενδεχόμενο να το έκανε αυτό ο τύπος. Πολύ καλό θέατρο πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Καλα κι εγω μπορουσα να το γεμισω νερο και μετα να πω οτι εκανα πλακα ενω ειχα ανατιναξει το τετραγωνο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Οκτώβριος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 δεν μιλατε σοβαρα.............??!?!?!!!!????!!!!!?!?!?!!!ΕΛΕΟΣ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.