Jump to content

WATERCOLLING Noooobbbbb?...

hipro5

Recommended Posts

Kαλα !!!Εχουμε ξεφυγει τελειως!!!

Νομιζω οτι ολα αυτα ειναι μουφες!!Πρωτα ο τυπας με την 7800GTX!Μετα ηρθε το citroen!!Και τωρα αυτο!!!Μηπως πρεπει να σκαρωσουμε και εμεις κανενα τετοιο αστειακι???

Καλα δεν γίνοται αυτά ρε!! :jump: :jump: :jump:

Off topic! Μπορεί να δώσει κάποιος το λίνκ με τον τύπο με την 7800GTΧ γιατι δεν το βρήσκω! :(

Έλεος απλά. Μου αρέσει που τα έβαλε και μαζί τους. Για να πω την αλήθεια μου φαίνετε πολύ χοντρό. Πόσο κλάμπανος πρέπει να είναι ο άλλος για να κάνει κάτι τέτοιο;

Edit

http://www.tech-forums.net/showthread.php?threadid=68275&perpage=15&pagenumber=1

Μάλλον κάτι τέτοιο???

Ρε παιδιά έλεος, αποκλείεται να μην κάνουν πλάκα! Επρεπε και στους 2 να ζητήσουν φωτογραφίες :p:P:P Αλλά και το πιό κουφό είναι ότι οι άλλοι απαντούσαν κανονικά...

Ωραιος ο παιχτης μπραβο του :p! Πως και δεν το γεμισε με τπτ r404 να ανατιναχτει ολο το σπιτι... LOL

Προσωπικά έχω ακούσει πολλά κουφά τελευταία οπότε δεν απέκλεισα το ενδεχόμενο να το έκανε αυτό ο τύπος. Πολύ καλό θέατρο πάντως... :hehe:

Καλα κι εγω μπορουσα να το γεμισω νερο και μετα να πω οτι εκανα πλακα ενω ειχα ανατιναξει το τετραγωνο :p!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.