Jump to content

Ποιό P2P πρόγραμμα να βάλω;

Makis Hourdakis

Recommended Posts

"strong DC++" εχει τα παντα και υποστηριζει και multidownloading δλδ απο πολους χρηστες ταυτοχρονα πραγμα που σημαινει πως πιανει και καλες ταχυτητες :D

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Εγω με το Dc++ εχω βρει πραματα που αλλου γιοκ...

το dc απλα εχει πολυ ψαγμενα hubs για μουσικη τα παιδια σε μερικα ειναι πολυ μα πολυ παραπερα σε μουσικη απ οτι αλου....

απο εκει κατεβαζω προτινομενα και ανερχομενα τραγουδια για να τα παιξω στο μαγαζι....

Ρε σεις, δεν βάζουμε κανα Poll με καμιά 10αριά P2P

Προσωπικά συνιστώ LimeWire (καθώς κ το PRO Version) για ό,τι αφορά τραγούδια, βιντεοκλιπ, "βιντεάκια".

Τώρα με το mIRC και DC++ δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη !!! :rant:

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 21:39]

Ρε σεις, δεν βάζουμε κανα Poll με καμιά 10αριά P2P

με το mIRC και DC++ δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη !!! :rant:

+φονω με το 1ο θα ηταν ενδιαφερον πραγματικα.Οσο για το δευτερο και εγω με mirc δεν εχω βγαλει ακρη αλλα το dc++ εχει τα απειρα απο μουσικη,αρκει να βρεις το καταληλο hub , υποθετω το ιδιο ισχυει και για προγραματα κτλ αν και δεν εχω ασχοληθει και τοσο με το dl σε αυτους τους τομεις :)

Μπα.Τελικα ειναι μ@λακια το Limewire.Ψαχνεις κατι και ολο τσοντ.... σου βγαζει.Εγω το εβγαλα!

:spam: :spam: :spam:

αποκλειστικα soulseek 24 ωρες την μερα 365 μερες τον χρονο online...Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο για ηλεκτρονικη μουσικη...

Kοιτα, για τσοντες και spam δεν ξερω να σου πω.

Εγω κατεβαζω βιντεο απο ξενα τραγουδια και φτιανω dvd για το αυτοκινητο.

Το ιδιο και με τα mp3.

Δεν εχω προβλημα εδω και δυο χρονια.

Αμα ξερεις να ψαχνεις στο limewire τοτε ειναι πολυ χρησιμο(ειδικα για mp3).

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από madmetal [02-10-2005 15:40]

DC++ χρησιμοποιω με pstn και ειναι μια χαρα...(οDC για την ακριβεια λογω ports σχολης)

συντομως με dsl θα δοκιμασω και αλλα...

Δηλαδή σου έχουν κόψει τα πορτ και με το oDC μπορείς και κατεβάζεις παρόλαυτα;Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση;

εχουν κλεισει πολλα Ports και μονο το oDC λειτουργει με τα υπαρχοντα.

γενικα εχουμε πολλους περιορισμους.

παντως τωρα με dsl παλι το DC++ χρησιμοποιω.

Εγώ είχα πρόβλημα με το Limewire το οποίο έβαλα τελικά αλλά τελικά μάλλον έφταιγε ένα αρχείο που κατέβαζα απο κει. Απο τη στιγμή που το σταμάτησα μάλλον έφτιαξε γιατί δεν μου έχει ξανακλείσει μέχρι τώρα...

Τελικώς έβαλα το Limewire το οποίο από τη στιγμή που διορθώθηκε το πρόβληαμ μ'αρέσει και όπως και ο Mr Dinopoulos για όλα τα "άλλα" "νόμιμα" υπάρχει το Azureus το οποίο όμως μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί τρώει πάρα πολύ bandwith ό,τι κι αν κάνω. Τέσπα. Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.