TRoboCop Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 Είμαι καινούριος στο Linux. Έχω χρησμοποιήσει μόνο μια φορά πριν απο 1 χρόνο τα Linux Mandrake 9.2(το έβγαλα γιατί δεν υπόστύριε το modem της pstn) που τα έδινε δώρο στο pc magazine. Τώρα είπα να βάλω τα ubuntu 4.10(γιατί πιστέυω θα αναγνωρίζει το modem της adsl) αλλά μετά την εγκατάσταση παρουσίασαν κάποια προβλήματα. 1ον) κατα την ολοκλήρωση της εγκαταστασης η εικόνα ήταν σχεδόν κομματιασμένη και με δυσκολή βρήκα που είναι το έντερ. 2ον)Μετά απο το τέλος ολόκληρης της εγκατάστασης παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα όποτε μπαίνω στα ubuntu αφού τρεμοπέζει η εικόνα 2-3 φορές(πριν κάνω login): http://img389.imageshack.us/my.php?image=p10100472sz.jpg http://img389.imageshack.us/my.php?image=p10100485qp.jpg βοηθήστε μέ γιατί έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω... :help: :( EDIT: χθές πήγα να περάσω ξανά τα Mandrake 9.2, το λειτουργικό φόρτωνε μιά χαρά αλλά πέταγε μάυρη οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Οκτώβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 το συστημα σου πες μας λιγο να ξερουμε.και ubuntu υπαρχει το 5.10 που μπορει να σου λυσει μερικα προβληματα.τα περισσοτερα εσωτερικα pstn Modems ειναι winmodems και δεν αναγνωριζονται στον πιγκουινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Το gdm δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Είναι driver για να δουλεύει το ποντίκι όταν δε σηκώνεις desktop manager. Στην πρώτη εικόνα με το Xfree86 δε βλέπω κανένα λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Οκτώβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Φίλε μου, σε συμβουλεύω να περάσεις κάποια πιο καινούρια έκδοση. Το LinuxFormat Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου έχει δώρο το Mandriva 2005 LE (To Mandrake πλέον λέγεται Mandriva) Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.