thrasher Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2005 Aυτο εδω το υγρο το προσθετεις στο νερο(π.χπαραφλου) η χρησιμοποιητε και κατευθειαν χωρις αναμιξη σε νερο.here Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 προφανως ειναι διαλυμα αιθυλενογλυκολης με βορακα και αλγεοκτονο συν καποια χρωστικηεφοσον οι θερμοκρασιες σου ειναι θετικες,βαζεις λιγη ποσοτητα ισα ισα να παρεις το χρωμα και να μην εχεις αλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Εγω πριν 4 μηνες πηρα εναν υπολογιστη μαζι και το aquagate coolermaster(η συσκευασια περιειχε το παραπανω υγρο) απ το e-shop.Το υγρο του δοχειου νερου ειχε μπλε χρωμα και και το μπουκαλι με το μπλε υγρο ηταν σχεδον αδειο. Αυτο σημαινει οτι δεν εβαλαν καθολου νερο.Υπαρχει περιπτωση να εχω παθει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 εγω προτεινω να μη βαζεις αυτο το υγρο γιατι ειναι ακριβοτερο απο το νερακι.αν θες να βαζεις καλο θα κανεις,κακο δε θα κανεις 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Οκτώβριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Δηλ. δεν πηραζει να εχω μονο αυτο το υγρο και καθολου νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 νομιζω οτι λεει καθαρα οτι περιεχει ηδη καθαρο νερο 75-85 %, Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Δεν χρειάζεσαι νερό το μιγμα είναι έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 εγω παιδια κανω ενα μιχ με λιγοτερο απο ενα λιτρο απεσταγμενο νερακι 2 καπακια παραφλου , 1 καπακι καθαρο οινοπνευμα κ 2 σταγονες μπεταντιν για να μιν χαλασει το ομορφο πρασινο χρωμα του παραφλου.. τα λαστιχα μενουν καθαρα οπως κ ολα τα υποσηστηματα της υδροψυξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Οκτώβριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher [Χθες, στις 11:53] Εγω πριν 4 μηνες πηρα εναν υπολογιστη μαζι και το aquagate coolermaster(η συσκευασια περιειχε το παραπανω υγρο) απ το e-shop.Το υγρο του δοχειου νερου ειχε μπλε χρωμα και και το μπουκαλι με το μπλε υγρο ηταν σχεδον αδειο. Αυτο σημαινει οτι δεν εβαλαν καθολου νερο.Υπαρχει περιπτωση να εχω παθει προβλημα? Ειχα παρει το aquagate coolermaster απο multirama και το δοχειο ηταν γεματο...οποτε το εβαλα και μου παρισεψαν και κατι ml.Δεν εβαλα καθολου νερο....και δεν υπαρχει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 αυτά που δίνουν έτοιμα, είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό νερό. όπως και το παραφλού που μπαίνει στα αυτοκίνητα, έχει περίπου 50% νερό. αυτά λογικά θα χουν περισσότερο, δε χρειάζεσαι αντιπηκτικό στο pc. για νερά κλπ. έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις, δείτε και παλιότερα θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 καλο ειναι να βαζετε λιγο απο το μιγμα αυτο οχι για τις αντιψυκτικες του ιδιοτητες αλλα για να αποφυγετε την οξειδωση και τα αλγη στο νεροκαι φυσικα ειναι απαραιτητο αν θελετε χρωματιστο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.