oktech Οκτώβριος 2, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio οχιultimate+greek δεν ειναι.ενα απο τα δυο πρεπει να αφερεθει και μαλλον το ultimate Αφού δεν υπάρχει άλλο, τότε αυτό είναι και είναι ότι θέλει... ’ν βρείς ή ακόμη καλύτερα άν φτιάξεις κάτι καλύτερο, να μας πείς να το συγκρίνουμε και να δούμε πιο είναι το ultimate... Μέχρι τότε, ας αφήσουμε τα παιδιά στο x-park στην προσπάθειά τους, άν δεν μας αρέσει δεν μπαινουμε με το ζόρι δα!Όσο για το άν το δεί ένας ξένος θα γελάει σίγουρα γιατί πολύ απλά, δεν θα καταλάβει τίποτε και το πιθανότερο είναι να πεί "Its all Greek to me" ....Είναι ένα από τα κακά της φάρας μας των Ελλήνων.. Σε όλο τον κόσμο, βλέπουν κάτι και προσπαθούν να το ξεπεράσουν, εμείς είμαστε τόσο μάγκες που απλά προσπαθούμε να το μειώσουμε ώστε η στραβωμάρα και η κακομοιριά μας να μήν δείχνουν άσχημα μπροστά στον άλλον..... Φίλε Nos-Dio, άν σε ενοχλεί κάτι που γράφετε σε ένα site, δεν μπαίνεις σε ένα forum τρίτου site να ζητήσεις βοήθεια στο "κράξιμο"¨.. στέλνεις ένα email στον υπεύθυνο του site που σε ενοχλεί, και του κάνεις τα παράπονά σου... τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.. ότι άλλο κάνεις και άνευ παρεξηγήσεως, είναι περιττό, αθέμιτο και το λιγότερο προκλητικό και προσβλητικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 2, 2005 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να «κράζουμε» τον καθένα που κάνει μια προσπάθεια για κάτι... Αν εσύ είσαι καλύτερος, φτιάξε κάτι ανάλογο, αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να σε κράξει κανένας.... Αρχική απάντηση από Nos-Dioultimate+greek δεν ειναι. ενα απο τα δυο πρεπει να αφερεθει και μαλλον το ultimate Κράξιμο : Το αφαιρεθεί γράφεται καταρχήν με αι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 2, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 τα ειπαν ολα τα 2 παραπανω ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 2, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από oktech Αφού δεν υπάρχει άλλο, τότε αυτό είναι και είναι ότι θέλει... ’ν βρείς ή ακόμη καλύτερα άν φτιάξεις κάτι καλύτερο, να μας πείς να το συγκρίνουμε και να δούμε πιο είναι το ultimate... Μέχρι τότε, ας αφήσουμε τα παιδιά στο x-park στην προσπάθειά τους, άν δεν μας αρέσει δεν μπαινουμε με το ζόρι δα!Όσο για το άν το δεί ένας ξένος θα γελάει σίγουρα γιατί πολύ απλά, δεν θα καταλάβει τίποτε και το πιθανότερο είναι να πεί "Its all Greek to me" ....Είναι ένα από τα κακά της φάρας μας των Ελλήνων.. Σε όλο τον κόσμο, βλέπουν κάτι και προσπαθούν να το ξεπεράσουν, εμείς είμαστε τόσο μάγκες που απλά προσπαθούμε να το μειώσουμε ώστε η στραβωμάρα και η κακομοιριά μας να μήν δείχνουν άσχημα μπροστά στον άλλον..... Φίλε Nos-Dio, άν σε ενοχλεί κάτι που γράφετε σε ένα site, δεν μπαίνεις σε ένα forum τρίτου site να ζητήσεις βοήθεια στο "κράξιμο"¨.. στέλνεις ένα email στον υπεύθυνο του site που σε ενοχλεί, και του κάνεις τα παράπονά σου... τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.. ότι άλλο κάνεις και άνευ παρεξηγήσεως, είναι περιττό, αθέμιτο και το λιγότερο προκλητικό και προσβλητικό.. Δεν ζητησα βοηθεια!Ερωτηση εκανα και μαλιστα με αστειο υφος...εβαλα και φατσουλες...Αν ηθελα να τους κραξω πραγματικα θα το εκανα και μονος μου.Δεν τους προκαλω ουτε τους προσβαλλω απλα περιγραφω την κατασταση ως εχει.Να στειλω mail γιατι??Να του υποδειξω τι...λες και θα το αλλαξει επειδη θα του πω εγω??Κακομοιρης και στραβος δεν ειμαι,ρεαλιστης ειμαι.Αμα εσυ και καποιοι αλλοι δεν ειστε λυπαμαι δεν φταιω εγω.Οτι υπαρχει και ειναι σωστο το επιβραβευω,καλα εκαναν και εφτιαξαν το site απλα εχουν μεγαλη ιδεα για τον ευατο τους ως φαινεται.Τωρα αν ειναι καλα παιδια δεν το αμφισβητω σε καμια περιπτωση αλλα το οτι ειναι καλα παιδια δεν εχει σχεση με το θεμα.Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι δεν εχετε τι να πειτε και το μονο που ακουω ειναι:Αμα εσαι καλυτερος κανε καλυτερο...λογικη μικρου παιδιου..αγκου αγκου...Στο κατω κατω δεν ειπα και τιποτα χοντρο για τα μοντς.Αυτο που δεν ειπα και θα το πω τωρα ειναι οτι ειναι φαιδρο να δειχνεις κατι που δεν εισαι.Ετσι απλα.Αυτο ειναι που με ενοχλει και συγκεκριμενα ο συνδιασμος του ultimate greek και των αναιμικων μοντ.Ας φτασουν σε ενα σημειο και τοτε ας βαλουν ultimate greek..τοτε η υπερβολη δεν θα πειραζει.Οταν εισαι ομως "τοσος δα" δεν το λες ετσι επειδη το ειχες φανταστει και πλασει στο μυαλο σου.Αν φτιαχνονταν τωρα ενα site που ειχε σαν μοτο:the ultimate greek pc hardware site οι περισσοτεροι οχι απαραιτητα δημοσια θα γελαγατε μαζι του ειρωνικαΑφού δεν υπάρχει άλλο, τότε αυτό είναι και είναι ότι θέλει... ’ν βρείς ή ακόμη καλύτερα άν φτιάξεις κάτι καλύτερο, να μας πείς να το συγκρίνουμε και να δούμε πιο είναι το ultimate... τωρα αυτο περιμενεις να το σχολιασω??βαρεθηκα να προσπαθω να αλλαξω την μερμελαδα που εχει ο καθενας στο κεφαλι του.Ευχαριστω για το κραξιμο,θα προσεχω την αφαιρεση αλλη φορα.Δεν βλεπω να καταληγουμε καπου στο θεμα γιατι εχουμε διαφορετικες αποψεις οποτε :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :hi: :hi: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Οκτώβριος 15, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Χαιρετώ την παρέα !Είμαι ο διαχειριστής του x-park. Για όσους δεν το γνωρίζουν (αφού ήδη το ανέφερε ο eleven και ο Vagouridis)Τα κακά και τα καλά σχόλια είναι όλα ευπρόσδεκτα. Δεν κάνω αυτό το ποστ επειδή θέλω να εξομαλύνω τα πράματα, ίσα ίσα πιστεύω πως καλά κάνετε και τα γράφετε.Δεν πιστεύω όμως πως το κράξιμο θα ήταν ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο θα γίνουμε καλύτεροι. Θα μπορούσες Nos-Dio να μου στείλεις ένα μαιλ και να μου πεις αυτά που πιστεύεις. Ωστόσο αφού δεν το έκανες, δεν έγινε κανένα κακό. Αυτό το θέμα με έκανε να καταλάβω ποια είναι η θέση του x-park στο ελληνικό ίντερνετ.Όσον αφορά το ultimate που σε πειράζει, καλά κάνει και σε πειράζει. Δεν μπορώ να το αλλάξω εγώ αυτό. Θέλω εγώ και φυσικά και οι επισκέπτες να αισιοδοξούν για αυτή την κοινότητα. Θα προσπαθήσω όμως να το φτάσω σε τέτοιο σημείο που να του αξίζει αυτός ο τίτλος.Δεν ανταγωνίζομαι το theLab προς Θεού, το οποίο ασχολείται κυρίως (όχι μόνο) με overclocking και το x-park δεν έχει τις (χρονικές) δυνατότητες να το κάνει.Στο τέλος Nos-Dio θέλω να σου θυμίσω επίσης (κάτι που διάβασα σε ένα βιβλίο) "Η κακή φήμη είναι καλύτερη από καθόλου φήμη" αυτό έτσι για να σπάσει ο πάγος.Χαιρετώ όλα τα παιδιά και εύχομαι να τα πούμε την Παρασκευή από κοντά, για περισσότερα σχόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 15, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 @panigrc ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. Μπραβο πολυ καλα το χειριστικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Γιατι το ξεθαψες δεν μπορω να καταλαβω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 15, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Πάντως μια μικρή συμβουλη (φιλικά πάντα): Ό,τι μόντα κάνεις κάνε τη και λίγο πιο συμαζεμένη ρε παιδί μου! Σε μερικά (και ξαναλέω φιλικά πάντα) φαίνεται σαν τελείως προχειροδουλειά! Κατά τα άλλα πιστεύω πως για να πετύχει κάτι, βασική προυπόθεση είναι η καλή θέληση. Εσύ μπορεί να μην έχεις πετύχει ακόμα κατά τη γνώμη μου ωστόσο καλή θέληση βλέπω υπάρχει. Όσο για το "η κακή φήμη είναι καλύτερη από καθόλου φήμη" θα διαφωνίσω κάθετα καθώς άμα έχεις κακή φήμη δύσκολα την αλλάζεις, ενώ άμα δεν έχεις καθόλου φήμη μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις και στο χέρι σου είναι να δημιουργήσεις ΚΑΛΗ φήμη... Συνέχισε έτσι και μακάρι κάποια μέρα το site σου να γίνει ultimate με όλη τη σημασία της λέξης. Ωστόσο μέχρι τότε, πιστεύω πως έχουμε καιρό... Υ.Γ.: Κι εμένα πάντως δεν μου αρέσουν τα ακραία επίθετα και οι φανταχτεροί τίτλοι. Πιστεύω ο καλύτερος δρόμος είναι στη μέση. Οπωσδήποτε ισχύει το "αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει" αλλά και λίγη μετριοφροσύνη πολλές φορές δεν βλάπτει. Ίσα ίσα που αρκετές φορές πιστεύω βοηθάει πολύ... Έχε το υπ'όψη σου αυτό γενικώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Οκτώβριος 16, 2005 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Γιατι το ξεθαψες δεν μπορω να καταλαβω.... Κοιτα δεν ειχα παρακολουθησει την απαντηση πιο νωρις ετυχε και μου διεφυγε,αλλα ετσι ενιωσα ετσι εκανα δηλ. τι να κανω τον μουγκο;στο κατω - κατω ουτε που το ξερω το παιδι,λυπαμαι αν δυσαρεστησα καποιους.Παντως αν ημουνα εγω δεν ξερω αν θα το αντιμετωπισα ετσι, και μου εκανε εντυπωση η ηρεμια του.Αυτα ελπιζω να καλυφτηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.