Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 Ψαχνωντας κατι στο google επεσα πανω σε αυτο... http://www.x-park.gr ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!!!! και δεν με πειραζει που γραφουν για τα δηθεν "μοντς" τους, με πειραζει που λενε: The ultimate GREEK mod site και σε καθε μουφοεικονα απο τις δουλειες κοπανανε και ενα:X-park GREEK pc mods Το ονομα της ελλαδας τι τους φταιει να το καπηλευονται ετσι?? :TD: :TD: Μπαινουμε μπουγιο να κραξουμε?? :p :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Kαι γ@μω τα site μιλαμε...χεχεχε γιδοπαζαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Πάντως, πέρα από το μαρκετίστικο της υπόθεσης, έχει link στον λάμπη......Ρέ, μήπως είναι προσπάθεια κάποιού απο τον λάμπη???Κακό δεν κάνει πάντως και μήν πάμε να την πέσουμε όλοι στα πρώτα βήματα κάποιου... η αξιία του παλιού είναι στην εμπειρία και ποτέ δεν πέφτει... ό νέος σαν πιο ώράιος, απλά μπορεί να διδαχθεί απόι τον παλιό.... και καλά θα κξάνει δηλαδή....Φιλάκια.. την κάνωγ ια άλλο ένα μισομποθκαλο.... χιξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αντί να κράξουμε προτείνω να αναλογιστούμε αν θα το κάναμε καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αναλογίζομαι λοιπόν....χμμμ.....Θα το έκανα καλύτερα....πάμε για κράξιμο λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 greek δεν θα εβαζα παντως ουτε ultimate Οπως και εσεις εδω δεν εχετε...απλα αυτο σκεψου. ps:η κινηση που κανεις με το χερι για τους αγγλους σημαινει:αντε γ#$#%υ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Οκτώβριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 καλα ultimate μην το βαλουν μην τους πετυχουν απεξω και γελανε μαζι μας..αλλα το site δειχνει ερασιτεχνικη προσπαθεια αλλα πολυ ερασιτεχνικη..η φωτος πχ ειναι απο νοκια 6600... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Παιδιά το παιδί που το εχει φτιάξει ειναι labίτης.Αντί να το κράξετε, γιατί δεν κάνετε join και να βάλει ο καθένας μας τη μόντα του?Αντί να γίνουμε κάφροι, μπορούμε σε 10 λεπτά ατομικής προσπάθειας το site να είνα όντως αυτό που λέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αν κάθε νέα προσπάθεια την κράζαμε, τότε δεν θα υπήρχε ούτε το lab, ούτε το pctechnology ούτε το the-core παρά μόνο τα 2-3 που ξεκίνησαν πρώτα.Εντάξει, το ultimate είναι λίγο υπερβολή(μόνο και μόνο επειδή το site είναι νέο, όχι για κανέναν άλλο λόγο) αλλά όχι και για κράξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 To site νομίζω δεν είναι και τόσο καινούριο. Το είχε ξαναπάρει το μάτι μου πριν κάτι μήνες και όσο να ναι το "ultimate" είναι λίγο υπερβολή. Δε λέω οτι το Lab ή κάποιο άλλο είναι "ultimate". Δε μου αρέσει γενικώς να χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αλλά όσο να ναι σίγουρα δεν χρειάζεται να τους κράξουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Οκτώβριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 :wall: :drool: ... http://www.x-park.gr/modules/xfsection/article.php?articleid=24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Οκτώβριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 :rofl: :rofl: :hehe: :happy2: ... Παίδες... τα παιδιά είναι εκτός ελέγχου... έλεοoooς... :X: http://www.x-park.gr/modules/xfsection/article.php?articleid=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 ’μα ο κόσμος δεν έχει λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Το παιδι εαν καταλαβα καλα απο την μορφη του site ειναι μελος μας , και φοιτητης στο ΤΕΙ πληροφορικης , μπορει ο τιτλος να ειναι λιγο υπερβολικος αλλα ενταξει ειναι μια προσπαθεια και πιστεψτε με αρκετα παλια διοτι στα πρωιμα σταδια του ηταν στον σερβερ της σχολης .....Το να μπουμε να κραξουμε δεν το βρισκω λογικο , το παιδι δεν μας πειραξε και ποσο μαλλον δεν μας ενοχλησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Σωστά. Γενικότερα πιστεύω ότι δεν πρέπει να κάνουμε στους άλλους αυτο που δε θέλουμε να κάνουμε σε εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Γιατι να τους κραξουμε Περα απο το πολυ "αισιοδοξο "ultimate (εχουμε δει και χειροτερα απο μερικους ) δεν εχει κατι το κατακριτεοΟπως ειπε και ο Παρης ειναι παλια προσπαθεια ( αν δεν κανω λαθος ειναι του panicgr) ο οποιος εχει ερθει μαζι μας πολλες φορες στον καφε της Παρασκευης και το παληκαρι ηταν πολυ ενταξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Οκτώβριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 εχω μιλησει και εγω με το παιδι και ειναι μια χαρα. δεν χρειαζεται να φερομαστε ετσι. τα παιδια εκει κανουν μια προσπαθεια. και προσπαθουν να δωσουν κατι. εστω και αν δεν εχουν τα μεσα. με οποιον τροπο μπορουν. τωρα οσοι τους κατακρινουν και φερονται ασχημα, ας κανουν οσοι δουλεια εχουν κανει και αυτοι και μετα τα λεμε. ειλικρινα δεν μαρεσει ο τροπος που φερονται μερικοι... γιατι νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και μπορουν να τα κανουν ολα. και ειναι οι καλυτεροι επειδη μπαινουν πχ στο λαμπη που εχει εξελιχθει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 2, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 δεν ειπα να τους κραξουμε για την δουλεια τους που οπως και να το κανουμε σε σχεση με αυτα που εχουμε δει στο λαβ(που δεν ειναι και mod site) ειναι πολλα επιπεδα πισω αλλα γιατι δεν μπορω εγω και ο καθενας να φτιαχνω ενα site και επειδη δεν εχω τι αλλο να βαλω να πεταω ενα ultimate greek..γιατι απλα δεν ειναι και αν το δει καποιος ξενος απλα θα γελαει.Μου θυμιζουν κατι παιδακια στο warcraft 3 που εβαζαν acc names greek-σας σκιζω ολους-...δηλαδη ελεος..βαλε την βλακεια σου αλλα το greek τι σου φταιει να το δυσφημιζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio δεν ειπα να τους κραξουμε για την δουλεια τους που οπως και να το κανουμε σε σχεση με αυτα που εχουμε δει στο λαβ(που δεν ειναι και mod site) ειναι πολλα επιπεδα πισω αλλα γιατι δεν μπορω εγω και ο καθενας να φτιαχνω ενα site και επειδη δεν εχω τι αλλο να βαλω να πεταω ενα ultimate greek..γιατι απλα δεν ειναι και αν το δει καποιος ξενος απλα θα γελαει.Μου θυμιζουν κατι παιδακια στο warcraft 3 που εβαζαν acc names greek-σας σκιζω ολους-...δηλαδη ελεος..βαλε την βλακεια σου αλλα το greek τι σου φταιει να το δυσφημιζεις.. Ξέρεις κανένα άλλο ελληνικό site αφιεερωμένο σε mods κλπ αχντίστοιχο με το x-park?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 2, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 οχιultimate+greek δεν ειναι.ενα απο τα δυο πρεπει να αφερεθει και μαλλον το ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.