Jump to content

Υπαρχει προγαμμα για e-mails,το οποιο...

blade_pan

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unstoppable

Γρηγορη διαχειριση=???

Δηλαδη να μη μου ζηταει κωδικους,αλλα να εχω προσβαση και στα 3 mail ταυτοχρονα...

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

γιατι το microsoft outlook τι κακο εχει?! :p

Το outlook ειναι για ενα απ'οτι ξερω!

Αρχική απάντηση από jpavly

mozilla thunderbird...

Αρχική απάντηση από stratos1978

IncrediMail ... οσο για το patch θα στο στειλω εγω.

Μου λετε μερικα πραγματα για αυτα?

Στο thundirbird μια φορά βάζεις κωδικό και μετά σου κατεβάζει όλα τα Mails και από τα 3 mail accounts στους ίδιους ή διαφορετικούς φακέλους αυτόματα. Προσωπικά το χρησιμοποιω για 3 Mail accounts και γενικώς δεν το αλλάζω με καμία δύναμη με κάποιο outlook τώρα...

Ναι αλλά όσο να ναι, σαν το thunderbird δεν είναι... Έχω δοκιμάσει τα outlook, outlook express και Eudora. Το μεν outlook πολύ βαρύ, δύσχρηστο και με πολλά φρου φρου που δεν χρειάζομαι άσε που για να κάνεις back-up γμσ τα. Το Outlook express είναι μεν πανάλαφρο και πιο εύχρηστο αλλά δεν κάνει καθόλου back-up. Θες ειδικό πρόγραμμα. Το eudora καλό αν και shareware και ψιλοβαρύ. Το καλύτερο είναι το thunderbird. Απλοϊκό, ενσωματώνοντας όλες τις βασικές δυνατότητες (δεν μου έχει λήψει τίποτα ποτέ), γρήγορο, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης άνω του ενός accounts, προσαρμώσιμο και για να κάνεις back-up απλώς αντιγράφεις ένα φάκελο και τπτ άλλο... Δεν το αλλάζω με κανένα.

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:08]

Το thundirbird πολυ καλο μου ακουγεται...Δε μενει παρα να γινει κ δοκιμη!

@stratos1978: Το IncrediMail τι λεει?

Τhanks παιδες!

Πολυ καλο και κανει ακριβως αυτο που ζητας... Ειναι λιγο MACοειδες αλλα λεει.:clap:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ναι αλλά όσο να ναι, σαν το thunderbird δεν είναι... Έχω δοκιμάσει τα outlook, outlook express και Eudora. Το μεν outlook πολύ βαρύ, δύσχρηστο και με πολλά φρου φρου που δεν χρειάζομαι άσε που για να κάνεις back-up γμσ τα. Το Outlook express είναι μεν πανάλαφρο και πιο εύχρηστο αλλά δεν κάνει καθόλου back-up. Θες ειδικό πρόγραμμα. Το eudora καλό αν και shareware και ψιλοβαρύ. Το καλύτερο είναι το thunderbird. Απλοϊκό, ενσωματώνοντας όλες τις βασικές δυνατότητες (δεν μου έχει λήψει τίποτα ποτέ), γρήγορο, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης άνω του ενός accounts, προσαρμώσιμο και για να κάνεις back-up απλώς αντιγράφεις ένα φάκελο και τπτ άλλο... Δεν το αλλάζω με κανένα.

Χμ, καταρχήν όλα τα mail προγράμματα σου επιτρέπουν να προσθέσεις όσους λογαριασμούς θέλεις και με ότι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί ο καθένας.

Για να κάνεις backup στο outlook 4 κινήσεις είναι ή ένα copy(4 για το export 1 για το copy το pst), δεν μπορώ να καταλάβω που σε δυσκόλεψε.

To express, copy ένα folder κάνεις και είσαι όκ.

Δεν λέω ότι με το ζόρι να δουλέψεις τα outlook, απλά οι υπερβολές με χαλάνε :)

Τι να σου πω Φάνη, δεν ξέρω... Αν είναι έτσι τότε ΟΚ. Αλλά εγώ από τη μία στο Outlook είχα βρει πώς να κάνω export αλλά όχι πώς να κρατάω τα attachments (κάτι που την είχε δώσει πολύ στον πατέρα μου που το δούλευε) και για το outlook express όταν είχα ρωτήσει εδώ μέσα μου είχαν πει για ένα πρόγραμμα αλλά απ'ό,τι θυμάμαι (μπορεί να κάνω και λάθος) τίποτα για αντιγραφή κάποιου φακέλου...

Υ.Γ.: Μιλάω για Outlook 2000 και Outlook express 6

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:00]

Χμ, καταρχήν όλα τα mail προγράμματα σου επιτρέπουν να προσθέσεις όσους λογαριασμούς θέλεις και με ότι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί ο καθένας.

Για να κάνεις backup στο outlook 4 κινήσεις είναι ή ένα copy(4 για το export 1 για το copy το pst), δεν μπορώ να καταλάβω που σε δυσκόλεψε.

To express, copy ένα folder κάνεις και είσαι όκ.

Δεν λέω ότι με το ζόρι να δουλέψεις τα outlook, απλά οι υπερβολές με χαλάνε :)

το αυτο. outlook6 με 6-7 λογαριασμους, των οποιων τα pass δε θυμαμαι πια, καθως εχουν 2-3 χρονια που δημιουργηθηκαν. εγιναν export καποια στιγμη, σωθηκαν στο 2ο σκληρο, και γινονται Import μετα απο καθε φορματ.

Αρχική απάντηση από .38-.45

το αυτο. outlook6 με 6-7 λογαριασμους, των οποιων τα pass δε θυμαμαι πια, καθως εχουν 2-3 χρονια που δημιουργηθηκαν. εγιναν export καποια στιγμη, σωθηκαν στο 2ο σκληρο, και γινονται Import μετα απο καθε φορματ.

Tι εννοεις export,Import?Τα σωζεις ολα σε ενα αρχειο και μετα εισαι οκ?

Πως δημιουργεις πολλους λογαριασμους?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.