blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 να σου προσφερει γρηγορη διαχειριση περισσοτερων απο 1 mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 mozilla thunderbird... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Γρηγορη διαχειριση=??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 IncrediMail ... οσο για το patch θα στο στειλω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Γρηγορη διαχειριση=??? Δηλαδη να μη μου ζηταει κωδικους,αλλα να εχω προσβαση και στα 3 mail ταυτοχρονα... Αρχική απάντηση από ESTRANGED γιατι το microsoft outlook τι κακο εχει?! Το outlook ειναι για ενα απ'οτι ξερω! Αρχική απάντηση από jpavly mozilla thunderbird... Αρχική απάντηση από stratos1978 IncrediMail ... οσο για το patch θα στο στειλω εγω. Μου λετε μερικα πραγματα για αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Στο thundirbird μια φορά βάζεις κωδικό και μετά σου κατεβάζει όλα τα Mails και από τα 3 mail accounts στους ίδιους ή διαφορετικούς φακέλους αυτόματα. Προσωπικά το χρησιμοποιω για 3 Mail accounts και γενικώς δεν το αλλάζω με καμία δύναμη με κάποιο outlook τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Το thundirbird πολυ καλο μου ακουγεται...Δε μενει παρα να γινει κ δοκιμη!@stratos1978: Το IncrediMail τι λεει?Τhanks παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Κατέβασέ το οπωσδήποτε το thunderbird. Θα το λατρέψεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Οκτώβριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:10] Κατέβασέ το οπωσδήποτε το thunderbird. Θα το λατρέψεις! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 To Thunderbird είναι ακριβώς αυτό πυ θέλεις, Βάλε τα 3 passwords, ρυθμισε το κάθε λογαριασμό να έχει τους φακέλους του και είσαι ΟΚ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Οκτώβριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Ρε παιδια και το Outlook Express εχει τη δινατοτητα να ελενχει τα mail σε περισοτερους απο ενα λογαριασμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Ναι αλλά όσο να ναι, σαν το thunderbird δεν είναι... Έχω δοκιμάσει τα outlook, outlook express και Eudora. Το μεν outlook πολύ βαρύ, δύσχρηστο και με πολλά φρου φρου που δεν χρειάζομαι άσε που για να κάνεις back-up γμσ τα. Το Outlook express είναι μεν πανάλαφρο και πιο εύχρηστο αλλά δεν κάνει καθόλου back-up. Θες ειδικό πρόγραμμα. Το eudora καλό αν και shareware και ψιλοβαρύ. Το καλύτερο είναι το thunderbird. Απλοϊκό, ενσωματώνοντας όλες τις βασικές δυνατότητες (δεν μου έχει λήψει τίποτα ποτέ), γρήγορο, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης άνω του ενός accounts, προσαρμώσιμο και για να κάνεις back-up απλώς αντιγράφεις ένα φάκελο και τπτ άλλο... Δεν το αλλάζω με κανένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:08] Το thundirbird πολυ καλο μου ακουγεται...Δε μενει παρα να γινει κ δοκιμη!@stratos1978: Το IncrediMail τι λεει?Τhanks παιδες! Πολυ καλο και κανει ακριβως αυτο που ζητας... Ειναι λιγο MACοειδες αλλα λεει.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Οκτώβριος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αφου το Θαντερκατ ειναι τοσο καλό, μπορείτε να μου πείτε, γιατι σε ολα τα mail του fleamarket μου βαζει ημ/νια λήψης 1/1/1970 02:00 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ναι αλλά όσο να ναι, σαν το thunderbird δεν είναι... Έχω δοκιμάσει τα outlook, outlook express και Eudora. Το μεν outlook πολύ βαρύ, δύσχρηστο και με πολλά φρου φρου που δεν χρειάζομαι άσε που για να κάνεις back-up γμσ τα. Το Outlook express είναι μεν πανάλαφρο και πιο εύχρηστο αλλά δεν κάνει καθόλου back-up. Θες ειδικό πρόγραμμα. Το eudora καλό αν και shareware και ψιλοβαρύ. Το καλύτερο είναι το thunderbird. Απλοϊκό, ενσωματώνοντας όλες τις βασικές δυνατότητες (δεν μου έχει λήψει τίποτα ποτέ), γρήγορο, δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης άνω του ενός accounts, προσαρμώσιμο και για να κάνεις back-up απλώς αντιγράφεις ένα φάκελο και τπτ άλλο... Δεν το αλλάζω με κανένα. Χμ, καταρχήν όλα τα mail προγράμματα σου επιτρέπουν να προσθέσεις όσους λογαριασμούς θέλεις και με ότι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί ο καθένας. Για να κάνεις backup στο outlook 4 κινήσεις είναι ή ένα copy(4 για το export 1 για το copy το pst), δεν μπορώ να καταλάβω που σε δυσκόλεψε. To express, copy ένα folder κάνεις και είσαι όκ. Δεν λέω ότι με το ζόρι να δουλέψεις τα outlook, απλά οι υπερβολές με χαλάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Τι να σου πω Φάνη, δεν ξέρω... Αν είναι έτσι τότε ΟΚ. Αλλά εγώ από τη μία στο Outlook είχα βρει πώς να κάνω export αλλά όχι πώς να κρατάω τα attachments (κάτι που την είχε δώσει πολύ στον πατέρα μου που το δούλευε) και για το outlook express όταν είχα ρωτήσει εδώ μέσα μου είχαν πει για ένα πρόγραμμα αλλά απ'ό,τι θυμάμαι (μπορεί να κάνω και λάθος) τίποτα για αντιγραφή κάποιου φακέλου...Υ.Γ.: Μιλάω για Outlook 2000 και Outlook express 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:00] Χμ, καταρχήν όλα τα mail προγράμματα σου επιτρέπουν να προσθέσεις όσους λογαριασμούς θέλεις και με ότι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί ο καθένας. Για να κάνεις backup στο outlook 4 κινήσεις είναι ή ένα copy(4 για το export 1 για το copy το pst), δεν μπορώ να καταλάβω που σε δυσκόλεψε. To express, copy ένα folder κάνεις και είσαι όκ. Δεν λέω ότι με το ζόρι να δουλέψεις τα outlook, απλά οι υπερβολές με χαλάνε το αυτο. outlook6 με 6-7 λογαριασμους, των οποιων τα pass δε θυμαμαι πια, καθως εχουν 2-3 χρονια που δημιουργηθηκαν. εγιναν export καποια στιγμη, σωθηκαν στο 2ο σκληρο, και γινονται Import μετα απο καθε φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 3, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 το αυτο. outlook6 με 6-7 λογαριασμους, των οποιων τα pass δε θυμαμαι πια, καθως εχουν 2-3 χρονια που δημιουργηθηκαν. εγιναν export καποια στιγμη, σωθηκαν στο 2ο σκληρο, και γινονται Import μετα απο καθε φορματ. Tι εννοεις export,Import?Τα σωζεις ολα σε ενα αρχειο και μετα εισαι οκ?Πως δημιουργεις πολλους λογαριασμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 3, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Έλα βρε, ψάξτο λίγο το express, δεν δαγκώνει Tools-->Accounts-->Mail-->Add Mail Αφού στήσεις τους λογαριασμούς από το Tab Mail πάλι τους κάνεις export σε αρχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Σοβαρά τώρα, μπορεί να μου πει κάποιος ποιόν φάκελο αντιγράφεις στο express; Χρειάζεται καμιά φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.