macson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 Καλησπέρα σε όλους..Έχω στην κατοχή μου DVDs σε NTSC και θέλω να τα κάνω σε PAL-B..Υπάρχει κανείς που να ξέρει πως γίνεται η μετατροπή;..
Bobi Rhoads Οκτώβριος 1, 2005 #2 Οκτώβριος 1, 2005 δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις με καποιο προγραμμα(νομιζω ομως οτι υπαρχει)αλλα σιγουρα μπορεις να το κανεις με συσκευουλα μετατροπης σηματος.δηλαδη καθως παιζει απο το dvd player να συνδεσεις την τηλεοραση σου μεσω αυτης της συσκευης και να γινει κανονικα η μετατροπη!
macson Νοέμβριος 11, 2005 Author #4 Νοέμβριος 11, 2005 Δοκίμασα το canopus2,αλλά μου λέει ότι το αρχείο δεν υποστηρίζεται από το πρόγραμμα..Να πω ότι τα dvds που έχω στην κατοχή μου έχουν format όπως αυτό των ταινιών (VIDEO_TS.ifo,VTS_01_0.ifo,VTS_02_01.ifo κ.τ.λ....)..Θα με βόλευε να κάνω μετατροπή με τη μία ολόκληρο το δισκάκι και όχι αρχείο αρχείο, αν γίνεται...Κοίταξα μερικά tutorials,αλλά λένε όλα για μετατροπή αρχείων avi ή mpeg NTSC σε PAL..Θα συνεχίσω βέβαια το ψάξιμο,αλλά καμιά ιδέα κανείς;..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.