LordOfRings Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 Γεια πειτε αυτοι που ξερεται ποσο περνουν οι τεχνικοί για επισκευή υπολογιστών..? .. ποσο παει ενα format και εγκατάσταση λειτουργικου και προγραμμάτων.. ποσο παει η εγκατάσταση μιας καρτας και η συναρμολόγιση ενος υπολογιστή... ποσο πάει το δικτύο 3 -5- 10 υπολογιστών ?....κτλπ ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 για το πρώτο 50Ε χρεώναι το πλαίσιο τα λοιπά δωρεάν αν μπορείς να περιμένεις με την αγορά απο αυτούς και το κουτί σε ανάταση για το δίκτυο πάει αλλού... δεν έχω δει επίσημη τιμή πουθενα μόνος σου δε μπορείς η ψάχνεις να κοστολογήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 να υποθεσω θες να μπεις στην αγορα εργασιας εεε??Ανοιξε αμα θες δουλεια στο βολο και συνεργασου με μενα!!! :P :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Οκτώβριος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Aν πάς σε ιδιώτη και όχι σε κάποιο service κάποιας αλυσίδας θα σου πάρουν 10E την ώρα που θα ασχολούνται με τον υπολογιστή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 FORMAT > WINDOWS + PROGS + UPDATES ETC ETC IN HOUSE ~ 40EΚάρτες τοποθέτηση + drivers κλπ IN HOUSE 5EΓια το δίκτυο τί εννοείς? Από το μηδέν ή με έτοιμη καλωδίωση κλπ?Γενικά εκεί μετράς με την ώρα γενικά με έτοιμη δικτύωση, ενώ στη περίπτωση που αυτή δεν υπάρχει, πρέπει να υπολογίσεις πολύ καλά τον χρόνο σου και να δώσεις συνολική τιμή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 2, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 απλα επειδη ακουω πολλες τιμες .. ενας φίλος για να του περασουν ενα modem του πήραν 50ευρώκαι εχω ακουσει οτι κατ οικον παιζει 30ευρώ την ώρα .. μου ζήτησε ενας να του βαλω σε δίκτυο 5 υπολογιστές. και δεν ξέρω ποσα να του πάρω ... ο εξοπλισμο και καλώδια μάλλον έχει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.