mariosalice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 Διαβάστε στο HardOCP ένα αξιόλογο review της κάρτας γραφικών ATI Radeon X850 XT CrossFire. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι γράφτηκε με το μάτι του gamer και όχι με την ψυχρή λογική των FPS. Απαντάει σε ερωτήματα όπως: Παίζονται ομαλά τα σύγχρονα παιχνίδια, τα παλιότερα και τα μελλοντικά; Σε ποιά ανάλυση; Με πόση μνήμη; Με ποιές ρυθμίσεις ποιότητας; Πώς στέκονται απέναντι στον ανταγωνισμό; Είναι ένα υπέροχο άρθρο που αξίζει να το διαβάσετε.ΥΓ. Εντύπωση μου έκανε η διαφορά στο gameplay που κάνουν τα 2Gb μνήμης συγκριτικά με το ένα. Μπορεί για τους overclockers η περισσότερη μνήμη (τα 2gb συγκριτικά με το ένα) να μειώνει τις επιδόσεις στα νούμερα, αλλά για τους gamers είναι must. Για άλλη μια φορά οι αριθμοί απέχουν από την πραγματικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Ο τιτλος που εβαλες ειναι λιγο ασχετος μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Οκτώβριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Σκοπός μου δεν ήταν να δώσω απλά άλλη μια παραπομπή μιας αξιολόγησης, αλλά ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης στην αξιολόγηση.Αν λοιπόν έχει πέσει στην αντίληψή σας κάποια αξιόλογη ανασκόπηση ή συγκριτικό τέστ για κάρτες γραφικών, μπορείτε να γράψετε την παραπομπή και το λόγο που εκτιμήσατε την αξιολόγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.