nameless Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 καλησπερα , ειμαι το νεο ψαρι στο thelab:p :p θα ηθελα να ρωτησω κατι , χτες εβαλα το service pack 2 στα windows χπ αλλα απο τοτε...το pc τα εχει παιξει , δλδ , restarts , crashses κλπ...μηπως φταιει το sp2?να το βγαλω?ευχαρηστω:flower: :flower: :flower:
saxon_747 Οκτώβριος 1, 2005 #2 Οκτώβριος 1, 2005 Ψαξε στο φορουμ πληροφοριες για να φτιαξεις ενα slipstream cd των windows με το SP2 ενσωματωμενο. Κανε μια νεα εγκατασταση με αυτο το δισκακι και ολα θα ειναι οκ. Υ.Γ. Ισως θα επρεπε να βαλεις καποιο πιο περιγραφικο τιτλο στο ποστ σου καθως και να το βαλεις στην κατηγορια "Windows Platform"
Sapelas Οκτώβριος 1, 2005 #3 Οκτώβριος 1, 2005 Φιλε μου το πρόβλημα το έχουν αντιμετωπίσει αρκετοί κυρίως αν έχουν εγκατεστημένα σπασμένα windows. Ήδη σε "κύκλους" χρηστών έχουν κυκλοφορήσει τα windows με sp2 τα οποία όχι απλώς είναι σταθερότερα από τα sp1 αλλά περιέχουν πιο καινούριους οδηγούς. Εαν δεν μπορέσεις να τα βρείς πουθενά αντιγραμμένα έχω την αγγλική έκδοση. Στείλε ένα p.m. και θα σου τα στείλω φυσικά free
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.