Jump to content

Προβλημα με την σταθεροτητα

nameless

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα , ειμαι το νεο ψαρι στο thelab:p :p :p θα ηθελα να ρωτησω κατι , χτες εβαλα το service pack 2 στα windows χπ αλλα απο τοτε...το pc τα εχει παιξει , δλδ , restarts , crashses κλπ...μηπως φταιει το sp2?να το βγαλω?ευχαρηστω:flower: :flower: :flower:

Ψαξε στο φορουμ πληροφοριες για να φτιαξεις ενα slipstream cd των windows με το SP2 ενσωματωμενο. Κανε μια νεα εγκατασταση με αυτο το δισκακι και ολα θα ειναι οκ.

Υ.Γ. Ισως θα επρεπε να βαλεις καποιο πιο περιγραφικο τιτλο στο ποστ σου καθως και να το βαλεις στην κατηγορια "Windows Platform"

Φιλε μου το πρόβλημα το έχουν αντιμετωπίσει αρκετοί κυρίως αν έχουν εγκατεστημένα σπασμένα windows. Ήδη σε "κύκλους" χρηστών έχουν κυκλοφορήσει τα windows με sp2 τα οποία όχι απλώς είναι σταθερότερα από τα sp1 αλλά περιέχουν πιο καινούριους οδηγούς. Εαν δεν μπορέσεις να τα βρείς πουθενά αντιγραμμένα έχω την αγγλική έκδοση. Στείλε ένα p.m. και θα σου τα στείλω φυσικά free :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.