eleven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2005 χωρις σχολια................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 1, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 βγαινοντας στο μπαλκονι το πρωι σκεφτομαι ,ρε γμτ κατι λειπει απο δω........... κοιτοντας προς τα κατω καταλαβα τι ηταν...................................:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Ωχ λεω ποιος καημενος την πληρωσε.......................αλλα για στασου μαι στιγμη αυτο το ασημι αμαξι μοιαζει υπερβολικα με το δικο μου ........................ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ειναι το δικο μου Με πολυ ψυχραιμια κατεβαινω κατω υπολογιζοντας στο μυαλο μου τα λεφτα για την επισκευη (...............................παει λεω ο 2πηρυνος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Πλησιαζω πιο κοντα.................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 και σαν απο θαυμα....................... δεν ειχε καν ακουμπησει .Ουτε γρατζουνια....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 1, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 το δεντρο τελειως σαπιο .......... Εδω και 2-3 χρονια ζηταμε απο το δημο να τα κοψει γιατι ειναι πλεον επικινδυνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Οκτώβριος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Πιστεύω ότι μπορείς να παίξεις Τζόκερ... Αλήθεια, αυτός που έδενε τη μηχανή στο δέντρο νόμιζε ότι ήταν ασφαλής(σε σάπιο δέντρο); Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 και μια τελευταια........... θα μπορουσε αν ηταν γλαστρα............ Υ.Γ Παω να γραψω κανα Λοττο-πρωτο τζοκερ -ξυστο κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Ήσουν πολύ τυχερός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Ω Μιχάλη, μιλάμε είχες άγιο φίλε, φαρδυκωλίαση από τις λίγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Ούτε γρατζουνιά ρε θηρίο; :magic: Πες μου την πινακίδα σου να την παίξω τζόκερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Οκτώβριος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Ωραιοςςςς!!! ειχες μεγαλη τυχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Δεν χρειαζεται να παιξεις τζοκερ!!Απλα παρε γρηγορα τον διπυρηνο!!Σιγουρα θα φτανει τα 3γιγα με νερο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Οκτώβριος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Τι να πεις...Ευτυχως δεν περναγε κανεις απο κατω την ωρα που επεσε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 1, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:24] Ω Μιχάλη, μιλάμε είχες άγιο φίλε, φαρδυκωλίαση από τις λίγες Φανη δικιο εχεις φιλε μεγαλη τυχη Αν επεφτε το δεντρο καθετα στο δρομο και οχι διαγωνια θα ειχα τωρα καμπριο................. Αλλα και ο ιδιοκτητης αυτου του αυτοκινητου δεν παει πισω Ειμαι σιγουρος οτι αν του πουμε τι εγινε δεν θα το πιστευει Την γλυτωσε με ενα ανεπαισθητο λακουβακι στον ουρανο Υγ Το ωραιο ειναι οτι ο καημενος εχει διπλωσει και τον καθρεπτη του........................ Που ναξερε........................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 1, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 τυχερεεεε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Οκτώβριος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 και οι 2 είσαστε uber κωλόφαρδοι, ούτε του παπά μην το πείτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Οκτώβριος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Μια που έπεσε άφησε το, σου κρατάει και θεση παρκινγκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 2, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Μιας που έπεσε βασικά μην κάνεις τίποτα απολύτως. Πάρε τηλέφωνο το δήμο και άσε να δεις πότε θα το παρουν... Υ.Γ.: Εμένα το δέντρο δεν μου φαίνεται και τόσο βαρύ... ’σε που λογικά επειδή έπεσε από φυσικό σπάσιμο και όχι από κόψιμο πρέπει να έπεσε κάπως "σιγά" και "συγκρατημένα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.