Jump to content

Ati x1800....9700marks-->3dmark05

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5

Να.......διευκρινίζεις με ποιόν Intel, γιατί ο DOTHAN σας ρίχνει στ'αυτιά....... :p

ναι μαν γιατι ο dothan δεν εχει την ίδια αρχιτεκνονική! ισα ισα ειναι και mobile κιολα

κατι αντίστοιχο υπάρχει κ στο αντίπαλο στρατόπεδο όμως...(TURION)? :p

μη κοιτας που δεν βγάλανε τρελα νούμερα...δεν υπήρχε ο αντίστοιχος αντάπτορας να παίξει σε desktop και τα phase change k ln2, i supose :blink:

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 18:58]

ναι μαν γιατι ο dothan δεν εχει την ίδια αρχιτεκνονική! ισα ισα ειναι και mobile κιολα

κατι αντίστοιχο υπάρχει κ στο αντίπαλο στρατόπεδο όμως...(TURION)? :p

μη κοιτας που δεν βγάλανε τρελα νούμερα...δεν υπήρχε ο αντίστοιχος αντάπτορας να παίξει σε desktop και τα phase change k ln2, i supose :blink:

DOTHAN + Desktop + PCI-E ;)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523493

Καλα οχι οτι τους ριχνει στα αυτιά λόγω της μαματης αρχιτεκτονiκής, αλλά λόγω των 2μβ cache με πολυ χαμηλό latency και 256bit ευρος.Βεβαια σαν τελικο προιον σε καποια ειναι οντως καλυτερος.Και δεν πιστεύω οτι η amd εχει τεχνικά προβλήματα και δε μπορεί να βάλει 2mb cache και με χαμηλό latency , απλά... όταν έχεις 100mm^2 οριο και πρεπει να χωρεσεις και ενα καρο υπομοναδες float,imc κλπ, και ο dothanακος εχει μεινει λιγο η πολυ στην αρχιτεκτονικη του π3 που ολες οι μοναδες εκτος της cache είναι κανα 8μυρια τρασιστορ... :p ..εε.. οτι περισσευει ας το κανουμε cache.. ,Ενω της amd θα ξεφυγει αρκετα το κοστος , για μια αυξηση επιδοσεων που εντελει αν ειναι να πουληθει και 50% πανω δε θα ενδιαφερει το μεσο χρηστη..

πότε βγήκε τουτη η μητρικη ρε μόρτη? ολα για την intel!! ολοι γιαυτην δουλευουν...

θα συμφωνήσω σε πολλά περι αρχιτεκτονικων με τον φιλο παπατσον

τεσπα,αναμενω να δω το μελλον γιατι εχω διαβασει για νεες τακτικες νοοτροπιες της ιντελ, όπως να μειώσει δραματικά τα wattage(μιλήσανε για μεχρι κ στον 1/10!!!) με ταυτόχρονη αύξηση επιδόσεων...η μας δουλεύει πραγματικά ή θα βρήκε τπτ τρομερά μυαλα να βάλει στα εργαστήρια της

Παντως δεδομενο της σωστης ποιοτητας -επιτελους-anisotropic filtering και μονο, ολοι θα παρουμε νεες ΑΤΙ.Αν δινει και το antialising χωρις μειωσει στις επιδωσεις τοτε εχουμε πρωταθλητη,πιστευω.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

.Τετοιες δηλώσεις μου θυμίζουν πριν χρόνια που κάποιος που είχε κάρτα με περισσότερα ΜΒ RAM νόμιζε ότι έχει και την πιο γρήγορη.

Πριν χρονια???Εγω το συναντω ακομα και σημερα!!Αλλα εγω ξερω και παιδια "μπουμπουκια"!!

Αυτη η Msi τι λεει αξιζει??Αν και καπως ακριβη.....

Αρχική απάντηση από poly

Παντως δεδομενο της σωστης ποιοτητας -επιτελους-anisotropic filtering και μονο, ολοι θα παρουμε νεες ΑΤΙ.Αν δινει και το antialising χωρις μειωσει στις επιδωσεις τοτε εχουμε πρωταθλητη,πιστευω.

φιλε αν βρεις τέτοια κάρτα που να μη πέφτουν οι επιδόσεις της με filtering και antialising, σε ικετεύω να μου φέρεις μία κ σεμένα...

Χε,χε σωστα οταν ειναι cpu limited δεν μασανε μια.Στα specs της 1800 λεει οτι το ΑΑ θα ειναι περιπου free.Yποθετω εως επι 4 λογο επιροης XBOX.Tωρα για το φιλτραρισμα...

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από Athens2004 [02-10-2005 21:53]

Μιλάμε πάντα για κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά η για samples που δοκιμάστηκαν ? :) 9.5@13k

Sory που βαράω γκασμά στο thread αλλά είχα μαντέψει σωστα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.