Jump to content

Ati x1800....9700marks-->3dmark05

GoriLLakoS

Recommended Posts

εχει πλακα να εχει 24:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:00]

εχει πλακα να εχει 24:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling

"Έχει πλάκα να ψάχνεις τα Pipelines" LOOOOOOOOOOOOOOOL

όσα έχουν πει... αλλά με ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική λειτουργία... η αρχιτεκτονική του 520 είναι το κάτι άλλο.....

...

....

θα με πάμε φυλακή με αυτά που λέω.....

ποιος θα μου φέρνει τσιγάρα????

χα χα

Aς σταματησουμε......την τεταρτη τα υπολοιπα.....:p

Σε παιρνω τηλ αμεσως.....χαχαχαχαχ

για τσιγαρα εγω ειμαι εδω...μην ανησυχεις...

Αρχική απάντηση από dimcar

όσα έχουν πει... αλλά με ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική λειτουργία... η αρχιτεκτονική του 520 είναι το κάτι άλλο.....

...

....

θα με πάμε φυλακή με αυτά που λέω.....

ποιος θα μου φέρνει τσιγάρα????

χα χα

3D Mark 2005: 12039:bye: :bye: :bye:

παντος πιστευω σε πολυ ψηλες αναλυσεις 1600χ1200 η gtx θα ειναι μπροστα λογο των 24 pipelines,αλλα στις αναλυσεις πιο κατω η Χ1800 θα πεταει

Αρχική απάντηση από ergotelis

Nα μαζέψομε φράγκα να μας τα πει εμπιστευτικά το παιδι?Θα φροντίσουμε να είμαστε εχέμυθοι!:D :D :D :D :D :D

εννοεις για να τον βγαλουμε με εγγυηση????:p

Oi καρτες ειναι χ16lane native support οπως και ολες οι νεες ατι(gt,gto,gto^2,RX) και το chipset που θα φορανε oi CF μητρικες aka uli1575 εχει τετοια υποστηρηξη....ενω το sli ειναι με 8lanes....

E ναι κάτι θα κάνουμε,εδώ άλλοι κάνουν χειρότερα και βγαίνουν,τουλάχιστον θα του δώσουμε και κανά pc για να παίζει! :p :p :D :D

Και μα πληοφορία εκ των έσω.... Η κάρτα προσφέρει.... ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ.... αλλαγή voltage μέσω software ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ!!!!! με γειά σας κυρίες και κύριοι!!!! τέρμα το hard mod για τις τάσεις.....

και τα σκορ σε 3DM είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!

Αρχική απάντηση από hipro5

Bill.......MHN τον "πιέζεις" τον άνθρωπο...... ;)

Σου μεταφέρω τους χαιρετισμούς από το macci....!

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 17:58]

Σου μεταφέρω τους χαιρετισμούς από το macci....!

Σ'ευχαριστώ.......Πές του ότι ΔΕΝ τον έχω ξεχάσει........Θα καταλάβει......When the time comes, he'll be OK..... ;)

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 17:57]

Και μα πληοφορία εκ των έσω.... Η κάρτα προσφέρει.... ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ.... αλλαγή voltage μέσω software ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ!!!!! με γειά σας κυρίες και κύριοι!!!! τέρμα το hard mod για τις τάσεις.....

ε οπότε είναι μάλλον δικαιολογημένη η μείωση που έκανε η ATI στην εγγύηση των καρτών της στον ένα χρόνο :p

Σ'ευχαριστώ.......Πές του ότι ΔΕΝ τον έχω ξεχάσει........Θα καταλάβει......When the time comes, he'll be OK..... ;)

εμπαινε Ηipro5

:worship: :worship: :worship:

done! κατάλαβε λέει... εγώ πάλι όχι... αλλά δεν έχει σημασία!:)

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

dimcar έχουν πει τίποτα για διαθεσιμότητα?Θα υπάρχει στοκ ή πάμε για paper launch?

ρε προδοτη

:p αφηνεις την μαμα vidia

Για να ακούσω προβλέψεις!!!!!!!

default και overclocked (856/1880 από Macci και Samsa) σε FX57

post-3050-1416072224,3741_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.