Jump to content

Ati x1800....9700marks-->3dmark05

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:29]

και αλλος που παραστρατι:(

Now you will experience the full power of the dark side.:whip: :devil:

Πόσο να αντέξουμε με τις κακόμοιρες τις 6600GT;

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από def

πεσε και αλλο την τιμη και με 250 βρισκεις agp

προφανως ο φιλος μιλαει για την 7800gt και οχι 6800gt...την οποια δεν την βρισκεις ακομα στην ευρωπη με 250...απ'οσο ξερω τουλαχιστον...

Αρχική απάντηση από haris1984

προφανως ο φιλος μιλαει για την 7800gt και οχι 6800gt...την οποια δεν την βρισκεις ακομα στην ευρωπη με 250...απ'οσο ξερω τουλαχιστον...

την ειδα την διευκρινση

:)

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:29]

και αλλος που παραστρατι:(

Μπα δεν παραστρατώ ΠΑΡΑΝΝΟΩ !!!!!!!!!!!!!!

Να ξέρεις οτι την 9800προ, μετά το ατύχημα που σπάσανε οι σωλήνες και γέμισε το κουτί νερά και κάηκε, με βαριά καρδιά την αποχωρίστηκα..... αν εβγαινε σε pci-e θα είχα πάρει 9800 αλλά έπρεπε να πάω σε nf4 αφού μου δινόταν η ευκαιρία...

Είχα πάρει την κάρτα απο τότε που έκανε 400 ευρώ και ρε φίλε η εντύπωση που μου έκανε τότε στο Unreal 2 που δεν μασαγε με με ΑΑ και ΑΦ ηταν το κάτι άλλο και μάλιστα με palomino 1.4 giga.

Και να φανταστείς η πρώτη μου κάρτα ήταν hercules GF3 Ti 200 οπότε έχω εμπειρία απο αρκετές κάρτες.

Στο πρώτο RMA της 9800 μετά μου ήρθε Ρ360 πυρήνα.... Δεν πίστευα στα μάτια μου απο την εικόνα φίλε.. απο τοτε απέκτισα άλλα μάτια για την ATi μέχρι και το desctop φαινόταν καλύτερα.

TNT2->GF3 TI200->9800PRO ME R350->9800PRO@xt ME R360 :inlove: ->6600GT->X180XL(?)

ΑΤι big love :daisy: :daisy: :daisy:

Αρχική απάντηση από NoDsl

Μπα δεν παραστρατώ ΠΑΡΑΝΝΟΩ !!!!!!!!!!!!!!

Να ξέρεις οτι την 9800προ, μετά το ατύχημα που σπάσανε οι σωλήνες και γέμισε το κουτί νερά και κάηκε, με βαριά καρδιά την αποχωρίστηκα..... αν εβγαινε σε pci-e θα είχα πάρει 9800 αλλά έπρεπε να πάω σε nf4 αφού μου δινόταν η ευκαιρία...

Είχα πάρει την κάρτα απο τότε που έκανε 400 ευρώ και ρε φίλε η εντύπωση που μου έκανε τότε στο Unreal 2 που δεν μασαγε με με ΑΑ και ΑΦ ηταν το κάτι άλλο και μάλιστα με palomino 1.4 giga.

Και να φανταστείς η πρώτη μου κάρτα ήταν hercules GF3 Ti 200 οπότε έχω εμπειρία απο αρκετές κάρτες.

Στο πρώτο RMA της 9800 μετά μου ήρθε Ρ360 πυρήνα.... Δεν πίστευα στα μάτια μου απο την εικόνα φίλε.. απο τοτε απέκτισα άλλα μάτια για την ATi μέχρι και το desctop φαινόταν καλύτερα.

TNT2->GF3 TI200->9800PRO ME R350->9800PRO@xt ME R360 :inlove: ->6600GT->X180XL(?)

ΑΤι big love :daisy: :daisy: :daisy:

σου ευχομαι οποια και να ειναι η επομενη καρτα σου να ειναι καλοδουλευτη και χωρις RMA

Αρχική απάντηση από def

την ειδα την διευκρινση

:)

προφανως δεν την ειχα δει εγω...αν θες να σβηστει πες μου... :)

Για να δουμε, αν εχει 80% διαφορα στο FEAR και κυριως αν πηγαινει πολυ καλυτερα στο COD 2 θα μας βαλει σε αναπαντεχα εξοδα.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:50]

Για να δουμε, αν εχει 80% διαφορα στο FEAR και κυριως αν πηγαινει πολυ καλυτερα στο COD 2 θα μας βαλει σε αναπαντεχα εξοδα.

Zητειται 7800gtx με 200 ευρω απο απελπισμενο τοφαλο πρωην mod...

Ανταλλαγη και με 3 κουτες σοκολατες και 1 πακετο πατατακια...

Αρχική απάντηση από SLN

Zητειται 7800gtx με 200 ευρω απο απελπισμενο τοφαλο πρωην mod...

Ανταλλαγη και με 3 κουτες σοκολατες και 1 πακετο πατατακια...

Από νυν αντμιν(τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν) δεν σου κάνει? :p

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 15:56]

Σου φαινομαι για ατομο που κανει διακρισεις????

Οχι μωρε τωρα...

με 6 κουτες σοκολατες και 2 πακετα ruffles κανω SLI!!!! Δωσε λεμεεεεεε

Αρχική απάντηση από RootX

Ε, κυριος, δεν θα μας παρεις τις σοκολατες:rant: :rant: :spam:

τι θα γίνει?ακόμα να ρθει αυτή η Τετάρτη?? :| πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς....για να δούμε :D :D

@unstoppable:

Αυτές οι διαφορές μου βρωμάνε... Μάλλον αντιπροσωπεύουν διαφορές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ανάλυσης και AA/AF και σε συγκεκριμένα σημεία των παιχνιδιών και όχι average fps. Ότι και να χουν βάλει στο chip, αποκλείεται να έχει βελτίωση 200% σε σχέση με την Χ850ΧΤ με ίδια pipes. Έλεος δηλαδή...

Αρχική απάντηση από frantic

@unstoppable:

Αυτές οι διαφορές μου βρωμάνε... Μάλλον αντιπροσωπεύουν διαφορές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ανάλυσης και AA/AF και σε συγκεκριμένα σημεία των παιχνιδιών και όχι average fps. Ότι και να χουν βάλει στο chip, αποκλείεται να έχει βελτίωση 200% σε σχέση με την Χ850ΧΤ με ίδια pipes. Έλεος δηλαδή...

Kαι μενα, αλλα ας περιμενουμε να δουμε τα benches και μετα μπορουμε να τους κραξουμε

Αρχική απάντηση από frantic [Σήμερα, στις 15:52]

Ότι και να χουν βάλει στο chip, αποκλείεται να έχει βελτίωση 200% σε σχέση με την Χ850ΧΤ με ίδια pipes. Έλεος δηλαδή...

Frantic, συγγνώμη αλλά αυτό που λές φανερώνει πόσα λάθος άποψη έχεις περί γραφικών.Σημασία παίζει η αρχιτεκτονική και όχι πάντα τα pipelines.Τετοιες δηλώσεις μου θυμίζουν πριν χρόνια που κάποιος που είχε κάρτα με περισσότερα ΜΒ RAM νόμιζε ότι έχει και την πιο γρήγορη.

PS Που είδες ότι η Χ1800ΧΤ είναι 200% πιο γρήγορη από την Χ850ΧΤ;

καλα pipelines και MB μνημης κάρτας δεν είναι κ ίδια πράματα, αλλα το οτι παίζει ρόλο η αρχιτεκτονική παίζει! γιαυτο κ οι AMD παίζουν με 1.5GHz λιγότερο ,όσο κλοκάρεις ανοίγει περισσότερο η ψαλίδα, έχοντας τις ίδιες επιδόσεις με ιντελ.

Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 18:29]

καλα pipelines και MB μνημης κάρτας δεν είναι κ ίδια πράματα, αλλα το οτι παίζει ρόλο η αρχιτεκτονική παίζει! γιαυτο κ οι AMD παίζουν με 1.5GHz λιγότερο ,όσο κλοκάρεις ανοίγει περισσότερο η ψαλίδα, έχοντας τις ίδιες επιδόσεις με ιντελ.

Να.......διευκρινίζεις με ποιόν Intel, γιατί ο DOTHAN σας ρίχνει στ'αυτιά....... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.