Jump to content

Προβλημα με Στησιμο PC

Jpp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τα parts :

abit nf7 r2, 3200 barton , 2x256 corsair value , enermax 485

όλα καλά όλα ωραία τα συνδέω όλα πάω να κάνω setup το bios και εμφανίζεται το πρόβλημα :

μετά τις ρυθμίσεις πατάω save & exit . Στην αρχή μου εμφάνιζε την μπάρα ότι κάνει save και μετά αντί να κάνει επανεκκίνηση έμενε στην μαύρη οθόνη . Δεν του έδωσα σημασία . Όμως αργότερα παρατήρησα ότι δε έκανε save τα options . Κρατούσε μερικές ρυθμίσεις , τουλάχιστον έλεγε ότι τις κρατούσε , ενώ του είχα πει cpu 200x11 αυτό έλεγε από πάνω cpu freq:100χ11 ενώ από κάτω έλεγε κανονικά την ρύθμιση που είχα κάνει 200χ11 .

Μετά το άλλο περίεργο ενώ έκανα restart μετά τις ρυθμίσεις αφού δεν έκανε μόνο του μερικές φορές σφύριζε τα διακεκομμένα μπιμπ μπιμπ και μερικές σαν την αστυνομία μπιμπ συνεχόμενα .

Στο mobo πάνω είχα μόνο : cpu ram vga , on/off καλώδια , 20pin + 12v pin ,

Δοκίμασα άλλα jumpers , άλλο cpu , μέτρησα την μπαταρία του mobo 3,2v.

Είμαι απελπισμένος !!

Επειδή έχω την ίδια, αυτά μου τα κάνει όταν του βάζω τραβηγμένα settings για o/c.

Δοκίμασε να βάλεις πιο χαλαρές τιμές.

Πριν κάνεις RMA δοκίμασε BIOS UPGRADE... Δεν θυμάμαι άν το έκανε η nf7 αλλά κάποια περσινη ΑΒΙΤ εκανε τετοια κολπα..

Eφοσον την εχεις ολα στα Default και σου συνεχιζει να κανει το προβλημα πρεπει να ειναι προβληματικη η μητρικη σου η καποια ασυμβατοτητα παιζεται με καποιο αλλο hardware που χρησιμοποιεις

Μαλλον θα χρειαστεις RMA

αλλιως μπορεις να βρεις ενα τεχνικο με μεγαλυτερες γνωσεις απο εξειδικευμενο μαγαζι να στο κοιταξει αντι να παιδευεσαι εφοσον δεν μπορεις να βρεις λυση

βεβαια θα χρειαστει να πληρωσεις κατι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.