Futuristic Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 Σκέφτομαι εδώ και αρκετές μέρες να αγοράσω ένα mp3 player γύρω στα 256 mb. Μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα της creative, τα:- Zen Nano Plus 256- MuVo Micro N200- MuVo SlimΚαι τα 3 έχουν παρεμφερείς δυνατότητες. Εκεί που δίνω έμφαση είναι στο voice recording γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω για να ηχογραφώ τα μαθήματά μου αλλά επίσης και κάποιες συνεντέυξεις που θα παίρνω. Έχει κανείς σας γνώση ποιο είναι το καλύτερο ή εάν έχουν κάποια μειονεκτήματα;Υ.Γ. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη!!!Υ.Γ.2. Και οποιαδήποτε άλλη πρόταση φυσικά.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Οκτώβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 εαν με μαθηματα ενοεις ηχογραφηση απο αποσταση ολα ειναι απαραδεκτα. πολυ μεγαλη συμπιεση απαραδεκτος ηχος.για τις συνεντευξεις με την προυποθεση οτι θα ειναι κοντα στην πηγη ηχου κατι μπορει να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Οκτώβριος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Υπάρχει κάποιο καλύτερο; Ας είναι και άλλης εταιρείας φυσικά. Μεταξύ αυτών των τριών ποιο δίνει τον καλύτερο ήχο. Plz help. :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.