fonzi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 Δεν έχω adsl και λέω να βάλω τώρα.Εχω και το κουπόνι του RAM Σεπτεμβρίου.Ο ΟΤΕ θα ρίξει αύριο το πακετάκι (με τους 3 μήνες) στα 89+ΦΠΑ.Αν όμως το πάρω θα πρέπει να ενεργοποιήσω ταυτόχρονα και το 3μηνο της ΟΤΕΝΕΤ. Δεν μπορώ δηλαδή να το πάρω, να ενεργοποιήσω τη γραμμή, να βάλω πάνω την προσφορά του περιοδικού και μετά τους 3 μήνες να βάλω την 3μηνη σύνδεση της ΟΤΕΝΕΤ?Πάντως συμφέρει έτσι κι αλλιώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Γιατι να μην χρησιμοποιήσεις το κουπόνι και να πάρεις μετά την λήξη αυτού το πακέτο της ΟΤΕΝΕΤ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Δεν έχω εξοπλισμό. Λέω να τον πάρω με το πακέτο ONDSLKIT στα 89 ευρώ απο αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 ξερεις.... μπορεισ να μπεις με το κουπονι με psdn k isdn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Ναι.Αλλά η προσφορά του ΟΤΕ λήγει σε 1 μήνα. Αν λοιπόν με αναγκάζει ως τότε να ενεργοποιήσω τη σύνδεση της ΟΤΕΝΕΤ, σημαίνει ότι το κουπόνι του ραμ θα πάει στράφι χρησιμοποιημένο μόνο 1 μηνα σε isdn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Η προσφορα του OnDSL KΙΤ 89 ευρώ δεν ειναι μονιμη??? εχει και ημερομινια ληξεως!!!!έλεος! ας ελπισουμε οτι δεν ισχυει το ιδιο με τις υπολυπες τιμες που εβγαλε ο οτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Nαι, ένας φίλος έγραψε ότι ισχύει ως 31/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Σεπτέμβριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 ..... επαλιθευσε το!!! τις υπογραφεσ για 1 μηνα τις μαζεψαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 1, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Ετσι μου είπαν και σήμερα. Οτι πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν τις 30/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Οκτώβριος 1, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Επίσης να τι θα ήθελα να ρωτήσω:1) το μοντεμάκι που έχει το πακέτο ONDSLKIT είναι μόνο usb? Δεν μπορώ άρα να συνδέσω 2 πσ πάνω χωρίς το παλιοδίκτυο των xp (sharing)?2) Αν θέλω άρα να έχω ethernet πρέπει να αγοράσω άλλο modem... και αν θέλω 2 πσ πάνω πρέπει να εχει και 2 τουλάχιστον ethernet ports. Σωστά;3) Αν θέλω gigabit δικτυάκι, θα πρέπει να πάρω και ένα 1000ρι switch και να το ρίξω πάνω στο ρουτεράκι που θα πρέπει να αγοράσω όπως λέω παραπάνω στο 2) ερώτημα;4) Δεν με ενδιαφέρει ασύρματο δίκτυο. ΟΜΩΣ: το linksys που δίνει δώρο ο Γερμανός έχει και 4ρι switch. Mε συμφέρει λοιπόν να το πάρω και να το χρησιμοποιήσω ως μοντεμ/ρουτερ (και να αφησω εκτός αυτό που δίνει η οτενετ). Στη συνέχεια μπορώ αν θέλω να του καρφώσω ένα 1000ρι switch και να έχω έτσι γιγαμπιτ μεταξύ των 2 πσ μου. Σωστό;5) Τώρα με το νετμοντ έχω την εξής "πατέντα" την οποία προφανώς ξέρετε: Εχω γεφυρώσει την επιστροφή που έχει το νετμοντ έτσι ώστε: το νετμοντ συνδέεται στην πρώτη τηλ. πρίζα του σπιτιού και ξαναγυρίζει στην ίδια έτσι ώστε και όλες οι υπόποιπες τηλ. πρίζες του σπιτιού (που είναι εν σειρά με την πρώτη) να χρησιμοποιούν την μια τηλεφωνική γραμμή του νετμοντ. Την άλλη την παίρνω κατευθείαν απο το νετμοντ και έχω και στο γραφείο διπλα στο πσ ένα τηλέφωνο. Τώρα με το splitter που θα μπει στην πρίζα θα γυρίζει ΟΚ η επιστροφή απο το νετμοντ ή θα χάσω την δυνατότητα χρήσης των άλλων τηλ. πριζών;;;Sorry για τις πολλές ερωτήσεις. Σας ζάλισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει με αυτη την προσφορα των 89Ε που λες ,αλλα ξερω στα σιγουρα οτι οι τιμες αρχισαν να πεφτουν και θα πεσουν παρα πολυ με τις προσφορες των περιοδικων.μην κανεις μακροχρονια συνδεση με τπτ,ερχονται μειωσεις τιμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.