nobig Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 ΧαιρετώΠερίεργο πρόβλημα με την 6800. Συγκεκριμένα χάνει τις ρυθμίσεις ρολογιου του πηρύνα. Ο πυρήνας τρέχει στα 370 απο μονταρισμένο BIOS και όλα καλά μέχρι που έβαλα κάτι καινούργιους οδηγούς (78.01). Τρέχω κάτι bench στο Riddick,ΟΚ. Βάζω και το coolbits και όλα ωραία. Χωρίς να πειράξω ρολόγια αφου τα έχω απο BIOS βάζω ξανά ένα bench. Ωχ αμάν 30 frames κάτω, μετά απο αλλαγές οδηγών βάζω ξανά τους παλιούς και πάλι είμαι μείον. Με τα πολλά κοιτάζω τα ρολόγια και ο πυρήνας τρέχει στα 200 και οι μνήμες 399!!!. Απο asus smart doctor βγάζει ότι τρέχει στα 250 και μνήμες 700 ddr. Ερωτώ, γιατί ο διάολος αλλάζει ρυθμίσεις μόνος του; Ξέρω μπορώ να το κάνω να αλλάζει ρολόγια ο driver όταν ξεκινούν τα windows αλλά θέλω λύση όχι μπάλομα.Στο BIOS έχω πειράξει μόνο ταχύτητα πυρήναΓια το τέλος δεν νομίζω να μπαίνει στο 2d mode γιατί σύμφωνα με το BIOS αυτό είναι στα 300 και όχι στα 200Τελευταίο, απο την καρτέλα της nvidia για την μνήμες, αναφέρει ταχύτητα πραγματική η DDR;; (μάλλον το δεύτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 2, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 To πρόβλημα φαίνετε πως λύθηκε με επαναφορά ρυθμίσεων στον driver απο riva tuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 την ειχα πατισει και εγω ετσι απο το riva tuner και στα 2D ειχα 400/1100 και στα 3D πηγενε 300/800και ειχα τρομαξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Οκτώβριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς το 2δ απο βιος είναι 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.