esdee Οκτώβριος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner ευχαριστω bro,να βαλω 507 λες?ο κωστας που ειχε παει frigoklima του ειπαν οτι αν του βαλω αλλο εκτος απο 134 θα παρει φωτια η καλαμαρια. πασης φυσεως δουλειες και ε(μπλοκε)ς γινονται παντα τη νυχτα ,με πιανεις Βαγγ? --------------- νουμερακια πιστευω εντος της εβδομαδος θα εχουμε,και γω ανυπομονω o compressorας του prommie ειναι για r134 το ιδιο και ο aspera που εχω στο single stage μου. και ο hipro και εγω (και τοσοι αλλοι) εχουν βαλει απο 404/507 και 410 μεχρι αιθυλενιο μεσα. Η καλαμαρια μπορει να επιασε φωτια, η Ηλιουπολη οχι. νομιζω ηταν λιγο υπερβολικος ο τυπος και το units του chilly1 για r134 ειναι αν δεν κανω λαθος και τα δινει με r402 που εχει ακομα υψηλοτερες πιεσεις απο το 404/507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 1, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 13:42] o compressorας του prommie ειναι για r134 το ιδιο και ο aspera που εχω στο single stage μου. και ο hipro και εγω (και τοσοι αλλοι) εχουν βαλει απο 404/507 και 410 μεχρι αιθυλενιο μεσα. Η καλαμαρια μπορει να επιασε φωτια, η Ηλιουπολη οχι. νομιζω ηταν λιγο υπερβολικος ο τυποςκαι το units του chilly1 για r134 ειναι αν δεν κανω λαθος και τα δινει με r402 που εχει ακομα υψηλοτερες πιεσεις απο το 404/507 δεν χανω τιποτα και να το δοκιμασω,θα πρεπει ομως να αλλαξω και λαδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από esdeeεπιβεβαιωνομαι οτι ολες οι βρωμο-δουλειες (bench, phase) γινονται νυχτα και οχι μονο...;P Αρχική απάντηση από Tanner ευχαριστω bro,να βαλω 507 λες?ο κωστας που ειχε παει frigoklima του ειπαν οτι αν του βαλω αλλο εκτος απο 134 θα παρει φωτια η καλαμαρια. οχι κι ετσι,απλα μειωνεται η διαρκεια ζωης του.... τεσπα για να λεει ο esdee οτι "o compressorας εχει LRA 17Amps δεν θα ειναι καθολου προβλημα το ξεκινημα" και δεν χρειαζεται να αλλαξουμε πυκνωτη εκκινησης,απο Δευτερα...r507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13οχι κι ετσι,απλα μειωνεται η διαρκεια ζωης του....τεσπα για να λεει ο esdee οτι "o compressorας εχει LRA 17Amps δεν θα ειναι καθολου προβλημα το ξεκινημα" και δεν χρειαζεται να αλλαξουμε πυκνωτη εκκινησης,απο Δευτερα...r507 κοιταξα και ειδα οτι και ο 1/2-5/8 hp l'unite (για 404/507) εχει και αυτος 17ampere LRAδεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις αν και πιστευω οτι τα αποτελεσματα θα ειναι ενθαρυτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 1, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 τελικα εμενα κανεις δεν μου ειπε,να αλλαξω λαδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Παιδια ο goodyear ο ευκαμπτος θα χασει. Τον ειχα δοκιμασει.καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Οκτώβριος 1, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 καλή συνέχεια, καλά αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner τελικα εμενα κανεις δεν μου ειπε,να αλλαξω λαδια? οχι ειναι ηδη POE απο οτι ειδα στο pdfΑρχική απάντηση από unseen Παιδια ο goodyear ο ευκαμπτος θα χασει. Τον ειχα δοκιμασει. βασικα εξαρταται απο την πιεση των ρακορ (ο καθανας τα κανει με διαφορετικο τροπο,εννοω καθε εταιρια)να χασει δε νομιζω,απλα δεν ειναι τρομερα ευκαμπτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 1, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2005 δεν χανουν απο τα ρακορ αλλα απο το ιδιο το λαστιχο. Γιαυτο και τα ac στα αυτοκινητα θελουν γεμισμα ανα καποιο καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 2, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 21:41] δεν χανουν απο τα ρακορ αλλα απο το ιδιο το λαστιχο. Γιαυτο και τα ac στα αυτοκινητα θελουν γεμισμα ανα καποιο καιρο... excuse me?man κανεις λαθος.τα αυτοκινητα χανουν στα ρακορ λογο κραδασμων επειδη χαλαρωνουν και λογο πιεσης κατα την λαθος εκκινηση του a/c σε υψηλες στροφες κινητηρα και οχι στο ρελαντι.και οταν λες τα a/c στα αυτοκινητα,για ποια αυτοκινητα μιλας?παντως με αυτα που συναναστρεφομαι εγω καθε μερα,για χρονια,δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.@ice,thanks bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 2, 2005 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Εχω δοκιμασει καμια δεκαρια ευκαμπτους και πιστευω πως ξερω. Απλα ετσι για την ιστορια στα αυτοκινητα δεν βαζουν 404/507 ή r22 που "τρωνε" εσωτερικα το λαστιχο.Kαντε οτι νομιζετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 2, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 φυσικα οχι τελειωμενο αλλα καλιμπραρισμενο για setup στο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 2, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 ειχα ομως 2 προβληματα που δεν καταφερα να λυσω: 1)ειχα επιστροφη υγρου οσο φρεον και να εβαζα ΟΟΟΟΟσο και να εβγαζα οπως δειχνει η φωτο λιγο πριν παγωσει μεχρι λιγο πριν τον κομπρεσσορα 2)ο κομπρεσσορας ζεματουσε κυριολεκτικα,υπερβολικα που μου εδινε την αισθηση οτι τα λαδια του βραζανε μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 3, 2005 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 αυτο με τον ευκαμπτο μου θυμησε κατι που μου ειχε πει ο τυπος απο το μαγαζι στην αθηνα που εφτιαξα εναν δικο μου. μου ειπε οτι αν τον θελω για φρεον να παρω αυτον που ειχε και τεφλον μεσα για να μην χανει. ισως εχει δικιο ο unseen οταν λες ζεματουσε ποση ωρα νομιζεις οτι μπορεις να ακουμπησεις το χερι σου πανω? (νομιζω οτι αν μπορεις να ακουμπησεις 3-4 sec το χερι σου εχεις περιπου 60*C-65*C, εντελως εμπειρικο αυτο). ακομα και σε αυτες τις θερμοκρασιες εισαι οκ μην ανησυχεις παντως ο compressorας θελει κινουμενο αερα για ψυξη οταν φτασεις στο τελικο setup περιμενουμε τα απολεσματα με το r507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 3, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 τα δακτυλο μονο ενα δευτερολεπτο μπορουσα να το ακουμπησω και ηδη ειχα καει.και γω περιμενω για 507... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 3, 2005 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Βάλε ενα ανεμιστήρι [του cpmressora] στο πλάι αν και νομίζω οτι και πάλι ειναι μεγάλη η temp . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 3, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 τιποτα δεν κανει.δεν ειναι θεμα ανεμιστηρα ειναι θεμα set up,κατι στο οποιο κανω λαθος για αυτο,η τοτε εχει προβλημα ο κομπρεσσορας που δεν νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2005 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 To κατω μερος πιασε και πες μας τι θερμοκρασια εχεις οχι το πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Οκτώβριος 3, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 10:31] To κατω μερος πιασε και πες μας τι θερμοκρασια εχεις οχι το πανω.. δηλαδη το πανω μερος δεν παιζει ρολο που κυριολεκτικα καιγεται?και αν ναι γιατι?παντως εγω φοβηθηκα μην παθει τιποτα και κλαιω μετα:cry: και ετσι τον εκλεισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2005 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Στο πανω μεχρι ~70 εισαι οκ. Το θεμα ειναι το κατω μερος να μην καιει...Επισης προτεινω ο ανεμηστηρας να μπει απο την μεσα μερια. Δηλαδη να ρουφαει απο το condeser.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.