Jump to content

Phase under construction.3/8 motoren inside

Tanner

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χθες μου δωσανε(καβατζωσα) αυτο το μοτορι.οπως του καθενα μας πιστευω το αιμα αρχιζε να βραζει και κατι διαβολο-κερατακια σκασανε μυτη:devil: ,τι να το κανω λεω?μα τι?......

Ξαφνικα μου ηρθε η ιδεα... μεινεται συντονισμενοι για να μαθεται την ιδεα,αλλα αν μπορειται μαντεψτε:shifty: ....

post-1410-1416072219,5284_thumb.jpg

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

αντε να δουμε τι θα κανουμε με αυτο το μαραφετι...

ριξ του ενα πλυσιματακι πρωτα ρε c

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 15:31]

χμ ,,, χμ ,,, Θα το κάνεις χύτρα ταχύτητος ?

χυτρα δεν θα το κανω,αλλα θα το κανω κατι αλλο και καποιον θα πονεσει αν δεν σταματησει να λεει @@ ολη την ωρα κ να μου χαλαει το threadακι

@chroma lunite r134(δυστυχως) cae4448y

ενδεχεται το μοτερ να ειναι και 1/3 (κατι τετοιο βρηκα σε κατι καταλογους που εψαξα)

αλλα αφου ειναι τσαμπε ;)

καλο ξεκινημα για το δυνατο σου phase...

404/507 is the way to go :D

εχεις καποια σχεδια εσυ?

/edit

ο μονος περιορισμος που εχει το μοτερ για r134 ειναι (ισως) το χαμηλο LRA του (Ampere Που μπορει να τραβηξει στο ξεκινημα) + λιγο αυξημενες θερμοκρασιες στον compressorα λογο του υψηλοτερης πιεσης αεριου

Αρχική απάντηση από esdee

1) ενδεχεται το μοτερ να ειναι και 1/3 (κατι τετοιο βρηκα σε κατι καταλογους που εψαξα)

καλο ξεκινημα για το δυνατο σου phase...

404/507 is the way to go :D

εχεις καποια σχεδια εσυ?

/edit

ο μονος περιορισμος που εχει το μοτερ για r134 ειναι (ισως) το χαμηλο LRA του (Ampere Που μπορει να τραβηξει στο ξεκινημα) + λιγο αυξημενες θερμοκρασιες στον compressorα λογο του υψηλοτερης πιεσης αεριου

1)σωστος

Mot.''L`UNITE''-1/3HP--CAE4448Y-MA-R134---εχει POE

http://www.modkjol.no/wh/mk/MKDokume.nsf/43f94b7c487bea46c125690c0041418d/6c34e0167a22e101c125696f004284d1/$FILE/213NS-F.pdf

2)καταπονειται βεβαια πολυ αμα του βαλει 404-507...φευγει εκτος προδιαγραφων ,ποσο πιστευεις οτι θα αντεξει?

Λοιπον λοιπον,ας κανουμε την αρχη.

Εχθες ηρθε σπιτι μου μια παλιοφατσααν κατσε να δεις,Skinny13 τον λενε,μαζι με κατι καλουδια(ευκαμπτους,σωληνες κτλ.)

-Ξεκιναμε ρε μου λεει?

-Σαλτα στο μπαλκονι,του λεω.

-Λοιπον,πως να το κανουμε,μου λεει?

και ευθεις αμεσως βγαζω τα τεφτερια μου και του δειχνω τα σχεδια.

-Ετσι του λεω,ας ξεκινησουμε...

Καθολη την διαρκεια του στησιματος μπορω να πω(λογω ευκαμπτου) πως "πατουσαμε" αρκετα καλα:

post-1410-1416072221,105_thumb.jpg

δεν νομιζω να μην δεν αντεξει ... απλα δεν θα λειτουργει και τοσο κρυο οσο ενα μοτερ που θα ηταν φτιαγμενο για 404/507

μετα απο αρκετες κολλησεις του φιλτατου Skinny13,και οχι δικες μου γιατι αν συνεχιζα δεν θα ειχα καψει μονο το πατωμα(παρκε) αλλα και ολο το σπιτι,το αποτελεσμα ηταν ετσι:

(Ευγε Skinny :clap: )

post-1410-1416072223,7143_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:05]

αλλάξατε και λάδια στο μοτέρ ?

το μοτερ ειναι καινουριο,απλα ειχε δοκιμαστει αν δουλευει,σφραγιστηκε με καπακια και ταινια

και αφαιθηκε σε μια αποθηκη απο οπου και εκαβατζωθει υποχθωνιως,για αυτο και αθλια η πρωτη φωτο με τις κολλες κλπ:)

o compressorας εχει LRA 17Amps δεν θα ειναι καθολου προβλημα το ξεκινημα!

καλη αρχη παιδια!

επιβεβαιωνομαι οτι ολες οι βρωμο-δουλειες (bench, phase) γινονται νυχτα :D

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 13:22]

o compressorας εχει LRA 17Amps δεν θα ειναι καθολου προβλημα το ξεκινημα!

καλη αρχη παιδια!

επιβεβαιωνομαι οτι ολες οι βρωμο-δουλειες (bench, phase) γινονται νυχτα :D

ευχαριστω bro,να βαλω 507 λες?ο κωστας που ειχε παει frigoklima του ειπαν οτι αν του βαλω αλλο εκτος απο 134 θα παρει φωτια η καλαμαρια.

πασης φυσεως δουλειες και ε(μπλοκε)ς γινονται παντα τη νυχτα:shifty: ,με πιανεις Βαγγ?

---------------

νουμερακια πιστευω εντος της εβδομαδος θα εχουμε,και γω ανυπομονω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.