Jump to content

Πανάρχαιο h/y

RagSoul

Recommended Posts

Μου ρ8ε μια ιδέα!:cool: Λέω να τα "βάλω" με τον παλιό μου h/y. Είναι ένας pentium 1 - οι πρώτοι που βγήκανε.

Γίνεται τίποτα overclocking εκεί; Εμένα με απασχολεί το case γιατί είναι πολύ μικρό.:turn:

Καμιά γνώμη;

Αρχική απάντηση από RagSoul

Μου ρ8ε μια ιδέα!:cool: Λέω να τα "βάλω" με τον παλιό μου h/y. Είναι ένας pentium 1 - οι πρώτοι που βγήκανε.

Γίνεται τίποτα overclocking εκεί; Εμένα με απασχολεί το case γιατί είναι πολύ μικρό.:turn:

Καμιά γνώμη;

έχουν εντελώς ξεκλείδωτο multiplier.

π.χ. έναν p100 τον πήγαινες p133.

αλλά σου προτείνω να μην το κάνεις, διότι είναι και παλιό μηχάνημα;)

καλύτερα προσπάθησε να στήσεις linuxάκι, πιο χρήσιμες γνώσεις θα πάρεις:)

Δε νομίζω οτι θα κερδίσεις τίποτα από o/c πάντως αφού είσαι ορεξάτος γιατί δε το ρίχνεις λίγο στο μοντάρισμα και μετά στο στήσιμο του ως file server, κατεβαστήρι η κάτι ανάλογο. Συνήθως δηλαδή τέτοια μηχανάκια για αυτές τις δουλειές χρησιμοποιούνται κ είναι πολύ εξυπηρετικά ;) Your choice... :)

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 08:17]

έχουν εντελώς ξεκλείδωτο multiplier.

π.χ. έναν p100 τον πήγαινες p133.

αλλά σου προτείνω να μην το κάνεις, διότι είναι και παλιό μηχάνημα;)

καλύτερα προσπάθησε να στήσεις linuxάκι, πιο χρήσιμες γνώσεις θα πάρεις:)

Και εμένα αυτή η ιδέα μου ήρθε και σκέφτομαι να μοιράσω την dsl στους δυό /hy. Πιο πολύ για τον άλλον τον h/y που θα τον πειράζω, οπότε όταν πάθει κάτι,να μπαίνω από τον παλιό με linux.:cool:

Τελικά με πείσατε! Μόλις μπορέσω θα πετάξω linux μέσα.:T:

Είχα κάνει κάποτε Overclocking σε ένα P1 133MHz και το είχα φτάσει στα 200 :p ... αλλά βαλε καλύτερα ένα ελαφρύ Linuxάκι... ;)

...κάνε και κανένα mod στο κουτί... και θα είναι τζάμι το PCάκι σου... :nuke:

Αρχική απάντηση από R@tNET

Είχα κάνει κάποτε Overclocking σε ένα P1 133MHz και το είχα φτάσει στα 200 :p ... αλλά βαλε καλύτερα ένα ελαφρύ Linuxάκι... ;)

...κάνε και κανένα mod στο κουτί... και θα είναι τζάμι το PCάκι σου... :nuke:

καλά καλά με έπείσες... θα το κάνω! :)

Βαλε ιντερνετ και κατεβαζε τα αντερα σου, χωρις φοβο και χωρις να το συνδεσεις σε δικτυο.

Ξαπλωσε το case κατω απο το στερεοφωνικο και την ΤV και βαλτο να παιζει MP3 και mpg βιντεακια (αν εχει tv out).

Δωστο σε ενα συγγενικο μαγαζι να χτυπανε αποδειξεις πωλησεων με εκτυπωτη dot matrix.

Λειτουργει ανετα Win98 SE, word και Excel αρα κανει να το δωσεις σε γραφειο ή σε φοιτητη που γραφει πτυχιακες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.