RagSoul Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2005 Μου ρ8ε μια ιδέα! Λέω να τα "βάλω" με τον παλιό μου h/y. Είναι ένας pentium 1 - οι πρώτοι που βγήκανε. Γίνεται τίποτα overclocking εκεί; Εμένα με απασχολεί το case γιατί είναι πολύ μικρό.:turn: Καμιά γνώμη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από RagSoul Μου ρ8ε μια ιδέα! Λέω να τα "βάλω" με τον παλιό μου h/y. Είναι ένας pentium 1 - οι πρώτοι που βγήκανε. Γίνεται τίποτα overclocking εκεί; Εμένα με απασχολεί το case γιατί είναι πολύ μικρό.:turn: Καμιά γνώμη; έχουν εντελώς ξεκλείδωτο multiplier. π.χ. έναν p100 τον πήγαινες p133. αλλά σου προτείνω να μην το κάνεις, διότι είναι και παλιό μηχάνημα καλύτερα προσπάθησε να στήσεις linuxάκι, πιο χρήσιμες γνώσεις θα πάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Δε νομίζω οτι θα κερδίσεις τίποτα από o/c πάντως αφού είσαι ορεξάτος γιατί δε το ρίχνεις λίγο στο μοντάρισμα και μετά στο στήσιμο του ως file server, κατεβαστήρι η κάτι ανάλογο. Συνήθως δηλαδή τέτοια μηχανάκια για αυτές τις δουλειές χρησιμοποιούνται κ είναι πολύ εξυπηρετικά Your choice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Εγώ στη θέση σου θα του έριχνα μόντα. Θα γούσταρα πολύ ένα παλιό μηχάνημα με modded παλιό κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 εγω παλι θα πετουσα ενα λινουχ επανω... οπως ειπε και ο σωτηρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Σεπτέμβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Κάντον κατεβαστήρι καλύτερα.Θα είναι αρκετά χρήσιμο.....Απο τι αποτελείται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 linux, να αρχίσεις να μαθαίνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 08:17] έχουν εντελώς ξεκλείδωτο multiplier. π.χ. έναν p100 τον πήγαινες p133. αλλά σου προτείνω να μην το κάνεις, διότι είναι και παλιό μηχάνημα καλύτερα προσπάθησε να στήσεις linuxάκι, πιο χρήσιμες γνώσεις θα πάρεις Και εμένα αυτή η ιδέα μου ήρθε και σκέφτομαι να μοιράσω την dsl στους δυό /hy. Πιο πολύ για τον άλλον τον h/y που θα τον πειράζω, οπότε όταν πάθει κάτι,να μπαίνω από τον παλιό με linux. Τελικά με πείσατε! Μόλις μπορέσω θα πετάξω linux μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Και εγώ θα σου προτείνω να βάλεις Linux (αν και δεν θα μπορείς να χαρείς το KDE ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Σεπτέμβριος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Είχα κάνει κάποτε Overclocking σε ένα P1 133MHz και το είχα φτάσει στα 200 ... αλλά βαλε καλύτερα ένα ελαφρύ Linuxάκι... ...κάνε και κανένα mod στο κουτί... και θα είναι τζάμι το PCάκι σου... :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 αυτα τα μηχανηματακια ειναι οτι πρεπει για δημιουργιες..λινουξ και μοντ και εισαι οκ..!και μια προταση ubuntulite.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από madmetalubuntulite.. Το έψαξα λίγο και φαίνεται πολύ καλό. Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Οκτώβριος 3, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Είχα κάνει κάποτε Overclocking σε ένα P1 133MHz και το είχα φτάσει στα 200 ... αλλά βαλε καλύτερα ένα ελαφρύ Linuxάκι... ...κάνε και κανένα mod στο κουτί... και θα είναι τζάμι το PCάκι σου... :nuke: καλά καλά με έπείσες... θα το κάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Οκτώβριος 4, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RagSoul [Χθες, στις 16:57] καλά καλά με έπείσες... θα το κάνω! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Πάντως στον πρώτο μου Pentium I @ 150 έτρεχε για τουλάχιστον 1-1.5 χρόνο στα 180 χωρίς κανένα πρόβλημα... Και δεν το δοκιμάζεις;; Τι έχεις να χάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingsoft Οκτώβριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Βαλε ιντερνετ και κατεβαζε τα αντερα σου, χωρις φοβο και χωρις να το συνδεσεις σε δικτυο.Ξαπλωσε το case κατω απο το στερεοφωνικο και την ΤV και βαλτο να παιζει MP3 και mpg βιντεακια (αν εχει tv out).Δωστο σε ενα συγγενικο μαγαζι να χτυπανε αποδειξεις πωλησεων με εκτυπωτη dot matrix.Λειτουργει ανετα Win98 SE, word και Excel αρα κανει να το δωσεις σε γραφειο ή σε φοιτητη που γραφει πτυχιακες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.