Qlim4X Οκτώβριος 6, 2005 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 παιδες ξερει κανεις που μπορο να βρω setups για τα αμαξια????εχω φαει τρελη φρικη με την φορμουλιτσα......................εκτος του οτι δεν ξεκιναει ολλα τα αλλα ειναι καλαHELP!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 6, 2005 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Αν είναι να γίνει online φάση παρακαλώ μεταμεσονύχτια... (την μέρα ούτε για κατούρημα δεν προλαβαίνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 6, 2005 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 θα ηθελα να εκφρασω μια αντιθετη αποψη οσον αφορα τη εξομειωση....επειδη ενα αμαξι δλδ χανει ευκολα τον ελεγχο ειναι απαρατητα εξομειωση....σορρυ αλλα ειστε πολυ γελασμενοι...και μαλιστα κατα πολυ...προσωπικη αποψη πανταδυσκολο στο χειρισμο μπορειτε να το πειτε...ενδιαφερον παιχνιδι οσον αφορα το multiplayer ..οκαλλα εξομειωτη???ΛΟΛ καμμια σχεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 θα ηθελα να εκφρασω μια αντιθετη αποψη οσον αφορα τη εξομειωση.... επειδη ενα αμαξι δλδ χανει ευκολα τον ελεγχο ειναι απαρατητα εξομειωση.... σορρυ αλλα ειστε πολυ γελασμενοι...και μαλιστα κατα πολυ...προσωπικη αποψη παντα δυσκολο στο χειρισμο μπορειτε να το πειτε...ενδιαφερον παιχνιδι οσον αφορα το multiplayer ..οκ αλλα εξομειωτη???ΛΟΛ καμμια σχεση εγώ δεν το πα γι' αυτό. απλά μου θύμισε στο τιμόνι μου πολύ τις πραγματικές συνθήκες. π.χ. ένα χαρακτηριστικό είναι το πέταγμα προς τα έξω όταν μπλοκάρουν οι μπροστά τροχοί (σύνηθες φαινόμενο στο πεζώ μου) το οποίο δεν το κάνουν όλα τα ραλάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 7, 2005 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 οκ,σε αυτο μπορει να εχεις δικιοαλλα...πανω κατω σε ολα τα παιχνιδια ετσι αντιδρουν τα αυτοκινητα σε μικροτερο η σε μεγαλυτερο βαθμοπχ αν ο κωδικας στο nfsu2 ειναιαρχηαν τρεχεις με 120km/hτοτε πλαγιολισθηση = 2 mτελοςστο live4speed ειναι αρχηαν τρεχεις με 120km/hτοτε πλαγιολισθηση =15m τελοςκαπως ετσι το βλεπω εγωκατα τα αλλαο ΗΧΟΣ και τα ΓΡΑΦΙΚΑ επιβαλλονται να ειναι οσο το δυνατον καλυτερα σε εναν "εξομειωτη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Οκτώβριος 7, 2005 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Skinny13 εχεις να προτεινεις καποιον αλλον καλυτερο εξωμοιοτη?Εγω εχω δοκιμασει:Richard's Burns Rally,Colin 1-5,nfs 1-7-8(δεν θυμαμαι ποιο ειναι το τελευταιο),GTR,Sports Car GT,Netkar,Racer,Live For Speed S1,ολα τα F1,Toca 1-2,Gran Turismo 1-4,Sega GT,ολα τα V-Rally,Mercedes Benz Truck Racing...Δεν νομιζω δηλαδη να εχει βγει καποιο ραλλακι και να μην το εχω.Απο ολα αυτα περα απο μερικα που ειναι τελειως arcade οπως το nfs,τα πιο ρεαλιστικα ειναι GTR,RBR και LFS.Eνταξει ισως να υπερβαλλει λιγο στα φρενα και στην υπερστροφη,αλλα δεν νομιζω πως μπορει να χαρακτηριστει και ως μη εξομοιοτης.Γνωμη μου και παντα φιλικα skinny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 7, 2005 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupraV-Rally,Mercedes Benz Truck Racing... καλα...αυτα δεν εχουν καμμια σχεση με εξομειωτες,ειδικα το vrallyπανω κατω τα ιδια παιχνιδια εχουμε παιξει (μονο 1 παιχνιδι f1 εχω παιξει εγω)αρκετα καλα οσον αφορα την εξομειωση ειναι το rally championship,παλιο παιχνδι βεβαια αλλα και τα collin04 - 05 ηταν εξισου καλαΑρχική απάντηση από giorgos_cupra Γνωμη μου και παντα φιλικα skinny εννοειται ρε φιλε,απλα καλα ειναι να μην παρασυρονται καποιοι (δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα) επειδη στην αρχη ακουστηκαν μια δυο πολυ υπερμετρα υποκειμενικες αποψεις υπερ του συγκεκριμενου παιχνιδιου απλα και μονο επειδη υπαρχει μια ταση να θαβουμε εταιριες οπως η ea======================αμα θελετε να το γενικευσουμε καπως πειτε οτι ειστε στη θεση ενος συντακτη περιοδικου και σας ανεθεταν το review του live4speedπως θα βαθμολογουσατεgameplayηχοςγραφικααντοχη στο χρονοmultiplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 gameplay 9 - 10 ήχος 7 - 9 γραφικά 6- 8 αντοχή στο χρόνο 6 - 7 multiplayer 8 - 9 μεγάλο πλεονέκτημα όμως είναι 1) οι μειωμένες hardware απαιτήσεις 2) η ιδέα του αναλογικού χειρισμού του τιμονιού μέσω mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 7, 2005 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris2) η ιδέα του αναλογικού χειρισμού του τιμονιού μέσω mouse οκ σε αυτο θα συμφωνησω ειναι καινοτομια αν και για μενα δε μετραει και τοσο αφου παιζω με τιμονι εγω παντως θα το βαθμολογουσα ως εξης gameplay 9 (απλα και μονο επειδη εχει εναν βαθμο δυσκολιας) ηχος 6 γραφικα 5 αντοχη στο χρονο 7 multiplayer 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Οκτώβριος 7, 2005 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 καλα αυτό το είχε και το racer (www.racer.nl) , και ισως και απο πιο παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 7, 2005 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από papatsonis καλα αυτό το είχε και το racer (www.racer.nl) , και ισως και απο πιο παλια για το ιδιο παιχνιδι μιλαμε? μ αρεσε παντως αυτοv0.5.0 has a full analog clutch, analog handbrakes and lots lots more. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2005 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 για το ιδιο παιχνιδι μιλαμε? μ αρεσε παντως αυτοv0.5.0 has a full analog clutch, analog handbrakes and lots lots more. εγώ απορώ γιατί δεν έχουν βγει ακόμη τιμόνια με συμπλέκτη.πραγματικά πιστεύω ότι χρειάζεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 7, 2005 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2005 Παίδες δεν κάνει κανένας κανα σέρβερ που να έχει καλή γραμμή μπας και παίξουμε κανα ομαδικό.Να πέσει και καμμιά κοντρίτσα...Έλα να μαζευόμαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Οκτώβριος 14, 2005 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Παιζω καποιες μερες τωρα στη multiplayer επιλογη που εχει το παιχνιδι κανονικα και online με αλους. Απλα επιδη δεν ειμαι "γραμενος" στη Database του Live For Speed αναγκαζομαι και παιζω μονο τις πιστες και τα αυτοκινητα που εχει και στο Demo. Υπαρχουν αρκετοι servers που μπωρουμε να συνδεθουμε δυνοντας καποιο ραντεβου εκει. Αν καποιος μπωρει να προτινει κατι αλλο να ειμαστε μονοι μας προτινετε κατι Παντος το multiplayer ειναι το κατι αλλο, υπαρχουν σοβαρα ατομα που τρεχουν (εξερεσεις υπαρχουν παντα) και οι ατιμοι ειναι και πολοι γρηγοροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Οκτώβριος 14, 2005 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [07-10-2005 19:03] εγώ απορώ γιατί δεν έχουν βγει ακόμη τιμόνια με συμπλέκτη. πραγματικά πιστεύω ότι χρειάζεται! http://www.act-labs.com/race12.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 14, 2005 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden http://www.act-labs.com/race12.htm Δυστυχως εχει καταργηθει το συγκεκριμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Οκτώβριος 14, 2005 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Γιατί το λες? Στο site λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα και θα είναι σε 6-8 εβδομάδες, δε νομίζω ότι λέει για κατάργηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 14, 2005 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden Γιατί το λες? Στο site λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα και θα είναι σε 6-8 εβδομάδες, δε νομίζω ότι λέει για κατάργηση. Δεν μιλαω μονο για τα πενταλ. Αν ριξεις μια ματια στο site θα δεις το πληρες πακετο, με MANUAL ταχυτητες 6 θεσεων και οπισθεν, δερματινο τιμονι κραδασμικο και φυσικα τα πενταλ που εδωσες λινκ. Μιλουσα για το ολοκληρο πακετο γιατι εκει ειναι η καλη φαση, και οχι μονο τα πενταλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Οκτώβριος 15, 2005 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2005 Ααααα άμα τα θες όλα αυτά θα πληρώσεις! http://www.thomas-superwheel.com/prods.html#tsw Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 22, 2005 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2005 Τρελό κάψιμο με κουβαδάκι race... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts