_daemon_ Οκτώβριος 16, 2006 #181 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Όποιος ενδιαφέρεται ας κοιτάξει το forum της GVR (Greek Virtual Racing team, ελληνική ομάδα του LFS) και το blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 16, 2006 #182 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 χμμμμ ειδα κατι videακια και νομιζω πως κανω κατι λαθος στα γραφικα και δεν ειναι τοσο καλα.Υπαρχει καποιο addon μηπως?(το καψαμε, το απογευμα παιρνω τιμονιερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Οκτώβριος 16, 2006 #183 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Anisotropic Filtering κλπ άμα έχεις enabled θα δεις μεγάλη διαφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 16, 2006 #184 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από _daemon_ Anisotropic Filtering κλπ άμα έχεις enabled θα δεις μεγάλη διαφορά ηταν ξεχασμενα στο application controlled thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 16, 2006 #185 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 ok καηκα ... πολυ πιο δυσκολο απο την οδηγηση με mouse σιγουρα πιο διασκεδαστικο οσο για χρονους frost ειμαι πολυ πισω.. 1.29 ειμαι με mouse (προς το παρον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 16, 2006 #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Για πρώτη μέρα μια χαρά είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Οκτώβριος 16, 2006 #187 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Όσο λιγότερο το παίδεψες το ποντίκι τόσο ταχυτέρα θα μάθεις με την τιμονιέρα τους σωστούς χειρισμούς εγώ που έπαιζα κάτι χρόνια με ποντίκι έφαγα τα μούτρα μου με το τιμόνι. Μαγείες για τη τιμονιέρα έκανες τη σωστή επιλογή σε πόσες μοίρες την τρέχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 16, 2006 #188 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από esdee ok καηκα ... πολυ πιο δυσκολο απο την οδηγηση με mouse σιγουρα πιο διασκεδαστικο οσο για χρονους frost ειμαι πολυ πισω.. 1.29 ειμαι με mouse (προς το παρον) να δω που θα βαλεις τα πενταλ.... Mεγειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 16, 2006 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από kaynd Όσο λιγότερο το παίδεψες το ποντίκι τόσο ταχυτέρα θα μάθεις με την τιμονιέρα τους σωστούς χειρισμούς εγώ που έπαιζα κάτι χρόνια με ποντίκι έφαγα τα μούτρα μου με το τιμόνι. Μαγείες για τη τιμονιέρα έκανες τη σωστή επιλογή σε πόσες μοίρες την τρέχεις? στις 900 ειναι μαγεια! εβαλα τον πατερα μου για να δει και τρομαξα να τον σηκωσω, στις 900 μοιρες ομως ειναι δυσκολες οι διορθωσεις οταν το παρακανεις, δεν εχω συνηθησει τοσο μικρα τιμονια και με δυσκολευει (ασε που και λογο διαστασεων βρησκουν οι αγκωνες μου στα γυρω γυρω γραφεια/συρταρια) στις 270 οπτικα δεν μου κολαει και θα δοκιμασω αυριο να παιξω χωρις να φαινετε το τιμονι στην οθονη στο GTR2 με 250 μοιρες ειναι κολαση... Αρχική απάντηση από GoriLLakoS να δω που θα βαλεις τα πενταλ.... Mεγειες... χωρανε ανετα διπλα στο sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Οκτώβριος 16, 2006 #190 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από esdee στις 900 ειναι μαγεια!, Εγω το βαζω καθε φορα 1 προσ 1 με το τιμονι του καθε αυτοκινητου... Γενικά max 720 για τα road cars και min 270 για το κάρτ.Οι διορθώσεις είναι παλούκι αλλά την αίσθηση δε την αλλάζω με τίποταΕπίσης σε αυτές τις μοίρες έχω λίγο χαμηλό FF το πολύ 40% στον driver και 70% μέσα από το παιχνίδι για να μπορώ να το φέρνω βόλτες χωρίς να το σπάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 17, 2006 #191 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2006 οκ το συνηθησα... kaynd χρησιμοποιησα τις ρυθμισεις σου στις στροφες του τιμονιου και FF , και μου φανηκαν πολυ πιο βολικες! thanks! επιασα και τους χρονους του mouse με το τιμονι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Δεκέμβριος 13, 2006 #192 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2006 Οποίος θέλει να δει ένα βιντεακι για το lfs που εφτιαξα. Να ένα youtube link Και να το θέμα στο lfsforum οπού έχω και μια έκδοση αρκετά υψηλότερης ανάλυσης. http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=16433 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Δεκέμβριος 14, 2006 #193 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2006 το παιχνιδακι τα σπαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 11, 2007 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η GVR συμμετέχει στο πρώτο της επίσημο διεθνές LFS πρωτάθλημα.Πρόκειται για το OLFS. Ένα πρωτάθλημα που συνοδεύει το LFS από τις αρχές του 2003 με 1000+ εγγεγραμμένα μέλη από όλο τον κόσμο.Για περισσότερες λεπτομέρειες ρήχτε μια ματιά στο αντίστοιχο άρθρο του blog της GVR Η GVR στο OLFSL Reverse Rumble (The Original LFS League) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JRIXM8 Μάϊος 22, 2007 #195 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αύριο Τετάρτη 23 Μαΐου 2007 στις 10:30 το βράδυ ξεκινάει ο δεύτερος αγώνας για το Ανεπίσημο Μίνι Πρωτάθλημα demo (UMC 2) στο Live For Speed που διοργανώνει η GVRteam.Τις βαθμολογίες, στατιστικά και το replay για τον πρώτο αγώνα του UMC 2 μπορείτε να τα δείτε εδώΓια να δηλώσετε συμμετοχή κάντε ένα post εδώΤο πρόγραμμα και τους κανόνες μπορείτε να τους δείτε εδώΔεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε το LFS αφού αρκεί η demo έκδοσή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Οκτώβριος 28, 2007 #196 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2007 Μπορεί να λάβει μέρος σε αυτό, οποιοσδήποτε έχει αγοράσει την S2 license του LFS και έχει καλή διάθεση για καθαρό ανταγωνισμό . Μάθετε περισσότερα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 21, 2015 #197 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 (edited) Ναι βγήκε update!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.racedepartment.com/threads/live-for-speed-version-0-6k-released.115047/ Rockingham race track is now included – S3 license required Now avoid ramming other cars when in the pit lane or lap of honou Max drivers in single player increased to 24 (online max still 40) New reflections system and shaders for cars and buildings Nearby objects are visible in new dynamic reflections on cars Option to set number of dynamic reflections in main view and mirror Misc option to enable a programmable post-processing shader New command /rsh to reload shaders (e.g. after editing externally) Maximum number of controllers increased to 10 (was previously 8) HTC Vive headset is now supported through OpenVR Oculus Rift support now requires runtime 0.7 or later Improved dialog sequence after any error entering VR mode SHIFT+T on main entry screen to access lesson editor or list editor Layouts for lessons must be copied from layout to training folder SHIFT+T on training screen to view and test newly added lessons Improved validity check when loading car colour settings Alpha sorting issue on bricks at base of a South City building AI could go wrong when entering BL pit lane for a pit stop AI driver names can no longer be blank Rockingham laser scanned environment Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2015 από liakjim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Δεκέμβριος 25, 2015 #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2015 Κάθε φορά που βλέπω update τους νομίζω ότι με σπαμάρουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 26, 2015 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2015 Για θύματα ψάχνει ο Scawen; Δε δίνω τόσα λεφτά για ένα track.Όταν -και αν- αποφασίσει να βάλει περισσότερο content, θα δούμε για S3 license. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Δεκέμβριος 28, 2015 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Mε τέτοια γραφικά όμως; Για την εποχή του ήταν το top πλέον όμως είναι αρχαιολογία πόσο μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει το AC. Ακόμα και το netkar ανώτερό του ήταν συνολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts