Jump to content

πως ειμαστε σιγουροι οτι εχει γινει σωστη εξαερωση?

Alexisferos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σημερα μετα απο πολυ καιρο εδεσα το πσ το ειχα χυμα κ ειπα να το βαλω μεσα στο κουτι του αφου εκανα μια 120αρα τρυπα μπροστα με το δρεμελ. αυριο θα ψαξω για κανα φιλτρο γιατι ειδα οτι βαζει πολυ σκονη. αλλα το θεμα μας ειναι αλλο.

εβαλα τανκ κ τιν εξαεωση τιν εκανα στο πσ αλλα το ψυγειο το εχω στην οροφη του κουτιου κ τιν αντλια με το τανκ, 'τ' (by athens 2004) τα εχω στο δαπεδο του κουτιου. αφου δουλεψε κανα 40 λεπτο η αντλια σταματισαν να χτυπανε οι μπουρμπουλιθρες κ εκλεισα το τανκ, 'τ' τωρα πως ξερω αν εχει φυγει ο αερας απο το κυκλωμα κ δεν τον κραταει το ψυγειο μεσα του....

δεν εχω φωτο σημερα αλλα μαλον αυριο θα σας δειξω το συστημα...

edit.

και ναι δεν εχει γινει σωστη εξαερωση γυρισα το κουτι καθετα κ αρχισαν οι μπουρμπουλιθρες να γυρνανε στο κυκλωμα χωρις να φυγουνε απο το τανκ,΄τ'

τι πρεπει να κανω για σωστη εξαερωση? :nothing:

Κούνα το ψυγειο και γυρτο προς διαφορες κατευθυνσεις για να μετακινηθούν οι μεγάλες μάζες αέρα. Τώρα οι ψιλες φυσαλίδες σιγά σιγά θα διαλυθούν στο νερό και μοιραία κάποια στιγμή θα καταλήξουν στο τανκ οπότε μην ανησυχείς.

μια απο τα ιδια με το ιδιο τανκ... εβγαλα τον περισσοτερο αερα αλλα παλι εχει γμτ...

Αρχική απάντηση από Alexisferos [Χθες, στις 21:24]

εβαλα τανκ κ τιν εξαεωση τιν εκανα στο πσ αλλα το ψυγειο το εχω στην οροφη του κουτιου κ τιν αντλια με το τανκ, 'τ' (by athens 2004) τα εχω στο δαπεδο του κουτιου. αφου δουλεψε κανα 40 λεπτο η αντλια σταματισαν να χτυπανε οι μπουρμπουλιθρες κ εκλεισα το τανκ, 'τ' τωρα πως ξερω αν εχει φυγει ο αερας απο το κυκλωμα κ δεν τον κραταει το ψυγειο μεσα του....

Εννοείς το tank με το συλλέκτη?

Και γω ακριβώς το ίδιο setup έχω... ψυγείο πάνω από το κουτί, όλα τα άλλα στον πάτο μέσα...

Δεν καταλαβαίνω ρε συ... Εμένα έγινε σφαίρα η εξαέρωση....

εχω τον 2πλο συλεκτη με ταπα κ ρακορ για τ κ και μια λ20 που κυκλοφορει το νερακι.

πιστευω να εγινε και σε εμενα τωρα γιατι χθες ξεβιδωσα το ψυγειο κ το κουνησα κ κατεβικε η σταθμη στο τανκ, 'τ' θα το κανω κ σημερα μια φορα κ θα δω, εκανα το ποστ γιατι απο τανκ ειμαι αχρηστος κ στις 2 υδρο ποθ εχω ειχα παντα κλειστο κυκλωμα

o αερας μαζευετε στο ψηλοτερο σημειο εγω περιστρεφοντας 2-3 φορες το ψυγειο εφυγε ολο ο αερας αμεσως αλλα ενα λαθος σε κατι καλωδια με αναγκασε να βγαλω το μπλοκ της cpu το οποιο ειχε κρατηση και αυτο μεσα του λιγο αερα και ασ ηταν πολυ κατω απο το ψυγειο. δεσ και αυτο το πραγμα.

Να προτείνω κάτι; Δεν έχω υδρόψυξη αλλά φαντάζομαι πως μια καλή πατέντα για την εξαέρωση θα ήταν η εξής: Στο τανκ, έχετε ένα μεγάλο αεροστεγές καπάκι για να το γεμίζετε, και δίπλα μια μικρή τρυπούλα καλυμένη με λάστικο κολλημένο στη μια μεριά ωστε να κλείνει μόνο του. Έτσι, όταν θέλετε εξαέρωση, με μια μεγάλη σύριγγα στη μικρή τρύπα ρουφάτε όλο τον αέρα απο μέσα. Σωστός; ;)

αλλα ρε μακη αυτην την τρυπα με τα πως να την κλεισουμε?

@Alexisferos εσυ εχει συλλεκτη 2 ρακορ επανω. μια ταπα. και στη πανω μερια το εχει κανει σαν τ? ή λαθος κανω?

το προβλημα σε μενα ειναι οτι το νερο που κυκλοφορει χτυπαει μεσα στο τανκ και ο αερς περιστρεφεται... δηλαδη δεν μενει στο πανω μερος του τανκ.

@MaGiCMaN ναι εχω το διπλο με ρακορ επανω σαν Τ

οπως αυτο εδω του φιλου σπανακις λινκ αλλα ποιο ομορφο φυσικα :p

ακριβος αυτο γινετε με το τανκ ο αερας περιστρεφετε κ δεν κανει εξαερωση.

θα κανω το κολπο με το σφουγαρακι καποια στιγμη που λεει ο athens2004 τανκ αλλα θα παρω κ ενα τανκ απο τον skinny13 -μου αρερεσε πολυ- (καποια στιγμη που θα παω αθηνα) αυτο εδω

block9ux.jpg

το ποιο δεξια με τα 2 ρακορ απο πανω....

ολα ομορφα τελικα το τανκ αν το κανετε Τ κανει μια χαρα εξαερωση... φυσικα θα αργησει λιγο εμενα εκανε 2χ24ωρα κ 3 φορες χρειαστικε να κουνισω,χτυπισω το ψυγειο.. τωρα στο κυκλωμα δεν υπαρχει ουτε μια φουσκαλα οσο κ να κουναω,χτυπαω το ψυγειο πλεον δεν περιστρεφοντε φουσκαλιτσες

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

το κατω δεξια ετσι ? εγω εχω ταπα και στις δυο μεριες.

κανε το κ εσυ Τ να τελειωνεις φιλε γιατι εμενα κλειστο κ απο τις 2 μεριες δεν μου εκανε με τπτ εξαερωση

και πως να το κανω? δεν βρισκω ρακορ για να βαλω στην πανω μερια. εσυ ρακορ δεν εχεις βαλει μονο?

οχι θα πας να παρεις μια ταπα με τρυπα κ πασα για να μπορεις να βιδωσεις εκει μετα το ρακορ. ετσι θα το κανεις δεν γινετε να βρεις ρακορ που να πιασει εκει...

την ταπα που να παω να ρωτησω? δεν νομιζω να βρω ευκολα.. ειχα ρωτησει απεναντι απο το σπιτι μου σε ενα με σιδερικα χρωματα κτλ.. και δεν ειχε..

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

την ταπα που να παω να ρωτησω? δεν νομιζω να βρω ευκολα.. ειχα ρωτησει απεναντι απο το σπιτι μου σε ενα με σιδερικα χρωματα κτλ.. και δεν ειχε..

μπορεις να ψαξεις λιγο.. εγω απο εκει που πηρα το κολεκτορ πηρα κ την ταπα κ τα ρακορ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.