Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 παιδες προσπαθω εδω και καμια βδομαδα να μπω στο BnB server του Lineage αλλα τζιφος δεν μπαινει..............εκλεισε τελικα????? ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Την παρασκευη που περασε ανοιξε το chronicle 3.......ολοι αρχισαν απο lvl1...για ψαξου λιγο στο site τους να δεις τι παιζει να πεις και σε εμας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 εγω ρωταω για το chronicle 1..........το αρχαιο Αυτο λεω αν εκλεισε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Μαλλον....ΝΑΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Οχι ρε γ@μωτο!!!!!γιατι?????και ειχε πλακα τωρα στο τελος..............παρ ολο που ειχε γινει μπαχαλο παρα πολλοι επαιζαν σε αυτον ακομη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Δεν ειχε γινει μπαχαλο με exploits σε αυτον τον σερβερ ? Τι νοημα θα ειχε να ειναι ακομα ανοιχτος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Εδώ έκλεισε και ο C3 που σηκώσανε. Μέχρι και το forum ξηλώσανε εχθές το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Οκτώβριος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 τελικα δεν εκλεισε ο server παιδια!απλα ειχε κλεισει μερικες μερες για επισκευες!το θεμα τωρα ειναι αλλο!............οτι ο server λεει θα χωραει μονο 400 ατομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Οκτώβριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 εμ λογικό ακούγετε που θα βρούν το bandwidth για τον C3 ?? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Παιδιά αν θέλω να επαναφέρω το L2 στην ofiicial μορφή του για να παίξω σε άλλον SERVER, τι κάνω; Ή απλά θέλει reinstall; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 8, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Κάνε ένα reinstall για να'σαι σιγουρος kαι μετά πέρνα το patch του καινουριου server .Αν δεν γινεται να κανεις reinstall σβησε τον system folder και πέρνα το καινουριο patch . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Τελικά όταν μπαίνω Noobwars είμαι εγώ και τα τέρατα...Στον BNB βλέπεις και κανέναν άντρωπο βρε παιδί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Φεβρουάριος 8, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2006 Παίζεις και με κανενα exploit/abuse αμα λαχει[στον BnB] . Ποιον char εχεις στον Noobwars ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.