SirGeorge Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 .......μετάφραση από Ελληνικά προς Γερμανικά από κείμενο εισηγμένο στον υπολογιστή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Σεπτέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Systran αν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Και εγώ το systran ξέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 To systran κάνει μόνο Αγγλικά, Γαλλικά και Ελληνικά και αντιστρόφως... δεν κάνει Γερμανικά από Ελληνικά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 ΑΝ βγάλεις άκρη με τα προγράμματα που κάνουν μεταφράσεις σφύρα μου !......Μπήκα κι εγώ σε ένα Γερμανικό φόρουμ να μιλήσω με τα παιδιά εκεί και μετάφραζα στο systran από Αγγλικά σε Γερμανικά - που είναι και πιό εύκολο για το πρόγραμμα - και τις πιό πολλές φορές δεν καταλάβαιναν οι άνθρωποι τι ήθελα να πώ...............Μόνο που δε με πήραν με τις πέτρες......νόμιζαν ότι τους βρίζω κιόλας!.......ΤΕΛΙΚΑ μετά έγραφα στ' Αγγλικά και συνεννοηθήκαμε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 04:26] ..............Μόνο που δε με πήραν με τις πέτρες......νόμιζαν ότι τους βρίζω κιόλας!.......ΤΕΛΙΚΑ μετά έγραφα στ' Αγγλικά και συνεννοηθήκαμε....... LOL :woot: Σίγουρα δεν κάνει δουλειά το πρόγραμμα, σωστή μετάφραση μπορεί να κάνει μόνο ο άνθρωπος και όχι ο υπολογιστής (προς το παρόν, δεν ξέρω με το Socket Μ2 τι παίζει ), αλλά μπορείς να κάνεις το εξής: Να ρίξεις μέσα το κείμενο να σου βρει όλες τις λέξεις μία προς μία και μετά να κάτσεις να το διορθώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.