Jump to content

Νεες φουρνιες Infineon ΒΕ-5 (ή μηπως CE-5) απο την Patriot

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 12:37]

αν και δελεαζομαι και εγω, δεν ξερω αν μπορει να βγαλει κανεις ασφαλη συμπερασματα απο τη λιστα του xs , γιατι , οι υπολοιπες με ΒΕ-5 με τα ιδια timings πανε και χειροτερα και θελουν 2.9-3.0v , και αν πουμε οτι φταιει το pcb , η μονη ΙΔΙΑ μνημη ειναι στη θεση 24, και με χειροτερα timings και στα 240 , αλλα ιδια ταση περιπου (2.7) , οποτε μηπως ειναι καλο να περιμενουμε λιγο να γινει update η λιστα ?

κατα την γνωμη μου τα αποτελεσματα αυτα δεν ειναι απο be-5 αλλα απο ce-6

οσοι εχουν χτυπησει αυτα τα νουμερα και μπηκαν στον κοπο να βγαλουν τις κουβερτες διαπιστωσαν οτι ειχαν infineon ce-6 6ns τσιπακια και οχι τα Be-5 που ειχαν συνηθως οι 3200LLK

εγω παντως δοκιμασα και το dimmακι με το πρασινο pcb και αρνειται πεισματικα να ανεβει πανω απο 220 σε σχεση με τα 240 του κοκκινου....

Δευτερα θα ερθει αλλο ενα κιτ με κοκκινα pcb απο RMA οποτε θα εχουμε ασφαλεστερα αποτελεσματα και συμπερασματα

εαν υπαρχει κανεις με εμπειρια σε timming settings πανω σε Abit AN8 Fatal1ty SLi

ας μπει στον κοπο να με διαφωτισει μπας και τις σκισουμε λιγακι παραπανω

@Κοπρίτης

Μαν έχω την εν λόγω μητρική αλλά από γνώσεις πάνω σε μνήμες είμαι λίγο "καπάτσος"! αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι με τις καθοδηγήσεις σου ευχαρίστως :)

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 13:17]

@Κοπρίτης

Μαν έχω την εν λόγω μητρική αλλά από γνώσεις πάνω σε μνήμες είμαι λίγο "καπάτσος"! αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι με τις καθοδηγήσεις σου ευχαρίστως :)

Μηπως εχεις μπερδεψει την εννοια του "καπατσος"????

:boxed:

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [30-09-2005 12:52]

κατα την γνωμη μου τα αποτελεσματα αυτα δεν ειναι απο be-5 αλλα απο ce-6

οσοι εχουν χτυπησει αυτα τα νουμερα και μπηκαν στον κοπο να βγαλουν τις κουβερτες διαπιστωσαν οτι ειχαν infineon ce-6 6ns τσιπακια και οχι τα Be-5 που ειχαν συνηθως οι 3200LLK

εγω παντως δοκιμασα και το dimmακι με το πρασινο pcb και αρνειται πεισματικα να ανεβει πανω απο 220 σε σχεση με τα 240 του κοκκινου....

Δευτερα θα ερθει αλλο ενα κιτ με κοκκινα pcb απο RMA οποτε θα εχουμε ασφαλεστερα αποτελεσματα και συμπερασματα

εαν υπαρχει κανεις με εμπειρια σε timming settings πανω σε Abit AN8 Fatal1ty SLi

ας μπει στον κοπο να με διαφωτισει μπας και τις σκισουμε λιγακι παραπανω

Τελικά τι έγινε ρε συ κοπρίτη? Για πές μας αν τις πήρες, πώς πήγαν, άν ξέρεις τι chips φοράνε τελικά γιατί κοντεύω να βαρέσω το κεφάλι μου απο το πολύ το ψάξημο....ΘΕΛΑ ΜΝΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ:help:

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 20:03]

Τελικά τι έγινε ρε συ κοπρίτη? Για πές μας αν τις πήρες, πώς πήγαν, άν ξέρεις τι chips φοράνε τελικά γιατί κοντεύω να βαρέσω το κεφάλι μου απο το πολύ το ψάξημο....ΘΕΛΑ ΜΝΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ:help:

ναι βρε... το Rma απο το PcMemoryUpgrade ηταν αμεσο

(και μαλιστα αποστελεις το προς αντικατασταση αντικειμενο ΑΦΟΥ εχεις παραλαβει το νεο!)

οι μνημες αυτη τη στιγμη δουλευουν σταθεροτατα στην Abit (NF4) στα 234mhz dual channel

2,5-3-2-5-2-(13-15-2-2-4-1Τ)@ 2.6v

γενικα το εξτρα ρευμα δεν δειχνει να προσφερει τπτ

(θελει αρκετο ψαξιμο με λοιπα timmings αλλα δεν εχω χρονο αυτη τη περιοδο δυστυχως)

σαν συμπερασμα θα ελεγα οτι οι εν λογω μνημες ειναι μια τιμια αγορα για τα λεφτα τους...

δεν κανουν τιποτα τρελλα κλοκια..

αλλα δεν εχω δει και πολλα dual channel kits των 2gb κατω των 300 ευρω

να κανουν και πολλα παραπανω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.