outlaw Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2005 Καλησπέρα. Μου ζήτησε ένας φίλος να του φτιάξω ένα pc αποθήκη-ασφαλείας για να κάνει τα backup του....κοινώς μπήκανε 2χ80 και 2χ200 σκληροί σε raid-1 πάνω σε Asus με nforce 4 με sempronάκι 3κ+ και 512 ram. Θα το βάζει να παίζει και κανα mp3 και θα είναι φυσικά σε δίκτυο. Σκέφτομαι να του βάλω linux σαν λειτουργικό 1ον για να μην το πειράζουνε οι υπάλληλοι και 2ον έχει καταντήσει αηδία εκειμέσα, κάθε 3εις+λίγο ψαρεύουνε ιούς+spywarw+tsodaware και γενικά οτι σκουπίδι κυκλοφορεί. Το ερώτημα είναι, επειδή οι διανομές που έχω είναι κάπως παλιές, μήπως προκύψει πρόβλημα με pci-εξπρές και γενικά NForce 4 κατάσταση. Suse 9.2 σκεφτόμουνα. Τι λέτε οι ειδικοί? (θα μου πείτε κάτσε ψάξε και δες, αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο, οπότε οποιαδήποτε βοήθεια υπερ-καλοδεχούμενη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 δεν ξέρω, πάντως το suse 9.2 το χα βάλει στο laptop που έχει pci express. δε νομίζω να χει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα με την αναγνώριση των 200αρηδων δίσκων με το 9.2.Από ότι είδα περιοδικό του χώρου δίνει το 9.3 Professional αυτό το μήνα.Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Ποιο περιοδικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Αυτό που μοίραζε και την 3μηνη της HOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 γιατι δε βαζεις το Ubuntu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2005 Αν θες Ubuntu και είναι ο δρόμος σου προς το κέντρο, ρίξε ένα πμ να βρεθούμε να σου δώσω. Έχουμε μπόλικα δισκάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.