koumle Δεκέμβριος 19, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Αντώνη στο memtest πάτα:C -> 1 -> 3 -> 5 -> Enter -> EnterΚαι άστο να τρέχει μόνο το 5ο test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 19, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Αντώνη στο memtest πάτα:C -> 1 -> 3 -> 5 -> Enter -> Enter Και άστο να τρέχει μόνο το 5ο test. edit [ATTACH]4450[/ATTACH] μετα απο 10 λεπτα βαρεσε αλλα μου ειναι αρκετο 1 ωρα πρεπει να το ψαξω ακομα λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 22, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 καλημερες σε ολους . εχω ενα προβληματακι που με απασχολει εδω και 1 εβδομαδα ενω βγαζω 4 (το σταματισα )ωρες prime με το ιδιο setup του επανω post στο dirt 2 και σε διαφορα games freezαρει με την συνοδεια του εκνευριστικου ηχου . τι φταιει ? ram ? mobo? η εγκατασταση ειναι 2 ημερων . edit : GV τελικα με το φορματ σταματισαν οι μαυρες οθονες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 22, 2009 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 καλημερες σε ολους .εχω ενα προβληματακι που με απασχολει εδω και 1 εβδομαδα ενω βγαζω 4 (το σταματισα )ωρες prime με το ιδιο setup του επανω post στο dirt 2 και σε διαφορα games freezαρει με την συνοδεια του εκνευριστικου ηχου . τι φταιει ? ram ? mobo? η εγκατασταση ειναι 2 ημερων . edit : GV τελικα με το φορματ σταματισαν οι μαυρες οθονες . Το οτι βγαζεις Prime..δεν λεει απόλυτος ΤΠΤ. Πρεπει να εισαι Stable και σε 3D..που απο οτι μας λες δεν εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 22, 2009 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 3D προβλημαΑντώνη δoκιμασε λίγο ακόμη ρεύμα στο chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 22, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 Το οτι βγαζεις Prime..δεν λεει απόλυτος ΤΠΤ.Πρεπει να εισαι Stable και σε 3D..που απο οτι μας λες δεν εισαι. και πως θα τεσταρω 3D ? αυτο μου το εκανε παλια οταν παρα ανεβαζα την καρτα . να τα επαιξε η καρτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 22, 2009 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2009 και πως θα τεσταρω 3D ? αυτο μου το εκανε παλια οταν παρα ανεβαζα την καρτα . να τα επαιξε η καρτα ? Ξερω εγω..3DMark 01/03/05/06/Vantage,Βαρια Games κτλ. Δεν ειναι απαραιτητο να τα εχει παίξει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 16, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 δεν ειναι προβλημα αλλα το εβαλα εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα . λοιποοον με τρωει τωρα τελευταια το θεμα max fsb με multi 8 για bench φυσικα μεχρι τωρα δεν μπορω να ξεπερασω τα 480 mhz fsb απο ρευματα 1,45 vnb και vcore ακομα και 1,5v [ATTACH]6925[/ATTACH] http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=954258 στα 485 mhz postαρει αλλα πεταει μπλε οθονη μολις παει να μπει win . για πειτε τιποτα μπας και ξεπερασω τα 480 mhz βεβαια εχω αρχησει να πιστευω οτι το cpu η το mobo δεν παει παραπανω . για πειτε οι πρωην κατοχοι q6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 16, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Νομιζω πως εισαι ηδη αρκετα ψηλα για q6600 σε νερο και με ολους τους πυρηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 16, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Νομιζω πως εισαι ηδη αρκετα ψηλα για q6600 σε νερο και με ολους τους πυρηνες. λες ε ? τουλαχιστον στα 475χ8 με μνημες 570 τρεχει ΟΛΑ τα benchmarks κατι ειναι και αυτο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 17, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Αν οπως λες ψαχνεις frequencies για bench,ενα καλο πρωτο βημα θα ηταν να δοκιμασεις να παιξεις με εναν ή 2 πυρηνες (να βρεις και ποιος ανεβαινει καλυτερα).Για 4 πυρηνες και γω νομιζω πως εισαι ήδη αρκετα ψηλα.Αν δεν βαριεσαι,δοκιμασε να βαλλεις μερικα παγακια μεσα στο τανκ ή να βαλλεις το τανκ μεσα σε λεκανη με παγο,για να δεις αμα μια μικρη πτωση στις θερμοκρασιες σε βοηθησει.Προσοχη ομως γιατι ενδεχεται να εχεις υγροποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 17, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Αν οπως λες ψαχνεις frequencies για bench,ενα καλο πρωτο βημα θα ηταν να δοκιμασεις να παιξεις με εναν ή 2 πυρηνες (να βρεις και ποιος ανεβαινει καλυτερα).Για 4 πυρηνες και γω νομιζω πως εισαι ήδη αρκετα ψηλα. Και πως θα τους κλείσει τους πυρήνες?? Με βουντού?? Η Επιλογή στο λειτουργικό δεν τους απενεργοποιεί ..απλά δεν τους χρησιμοποιεί. (και πρακτικα μπορεις να κερδισεις ελαχιστα mhz παραπανω). Αντωνη και που πηγε τοσο με νερο παλι καλα ειναι.. Ριξε multi στο 7,δωσε VTT και δοκιμασε Max FSB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 17, 2010 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 δωκημασα με 6 x multi pl 13 vtt 1.64 vcore 1.5 για 490 mhz και δεν ποσταρε καν . ενταξι παραπονο δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.