Elpis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2005 Καλησπερα. Σημερα μου ηρθε μια ati radeon 9250 την οποια εβαλα σε ενα παλιο pc μου με athlon 1.4giga και qdi kudoz 7.. Πριν ειχα πανω μια nvidia. Ομως ξαχασα να βγαλω τους drivers της nvidia (και μιας και την πουλησα δεν ειχα αλλη καρτα αρα αναγκαστικα εκανα unistall τους drivers με την ati επανω). Μετα εβαλα κανονικα τους drivers που ειχε το σιντι της ati ομως απο τοτε μου εκανε προβληματα, και πιο συγκεκριμενα το pc κολλαει για λιγο κλεινει η οθονη και μετα βγαζει το παρακατω μηνυμα. Αυτο δυστυχως το κανει συνεχεια. Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers της ati αλλα και παλι τα ιδια..Τι λετε να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Ποιό είναι το μήνυμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεσαι αυτό > http://downloads.guru3d.com/download.php?det=202προκειμένου να απεγκαταστήσεις πλήρως τους detonator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 σορρυ ξεχασα το μηνυμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Δεν ξέρω για εσένα αλλά να αναφέρω ένα δικό μου πρόβλημα που ίσως να σχετίζεται κάπως με το δικό σου. Με μια συγκεκριμένη έκδοση των (ati, όχι omega) catalysts μου πέταγε error οτι δεν έβρισκε νομίζω το ati control panel. Για δοκίμασε να αλλάξεις drivers αν και πολύ πιθανόν να είναι αυτό που λέει ο καπετάνιος...Υ.Γ.: Ωmega for evah!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Σεπτέμβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 13:33] σορρυ ξεχασα το μηνυμα.. ""Νομίζω"" οτι οσο πιο καινουργιοι οι drivers τοσο περισοτερο θερμενεται η vpu της vga.Αυτο το μήνυμα το εβγαζε σε μένα οταν της εκανα OC και ανέβαινε πολυ η θερμοκρασια.Γι'αυτο θα σου ελεγα να βαλεις τους drivers που ειχε μεσα το κουτι της vga σου....η λιγο πιο κανουργιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Σεπτέμβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από G10 [Σήμερα, στις 18:08] ""Νομίζω"" οτι οσο πιο καινουργιοι οι drivers τοσο περισοτερο θερμενεται η vpu της vga.Αυτο το μήνυμα το εβγαζε σε μένα οταν της εκανα OC και ανέβαινε πολυ η θερμοκρασια.Γι'αυτο θα σου ελεγα να βαλεις τους drivers που ειχε μεσα το κουτι της vga σου.... gpu :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Σεπτέμβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 16:14] gpu :flower: ΣΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Σεπτέμβριος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis Καλησπερα. Σημερα μου ηρθε μια ati radeon 9250 την οποια εβαλα σε ενα παλιο pc μου με athlon 1.4giga και qdi kudoz 7.. Πριν ειχα πανω μια nvidia. Ομως ξαχασα να βγαλω τους drivers της nvidia (και μιας και την πουλησα δεν ειχα αλλη καρτα αρα αναγκαστικα εκανα unistall τους drivers με την ati επανω). Μετα εβαλα κανονικα τους drivers που ειχε το σιντι της ati ομως απο τοτε μου εκανε προβληματα, και πιο συγκεκριμενα το pc κολλαει για λιγο κλεινει η οθονη και μετα βγαζει το παρακατω μηνυμα. Αυτο δυστυχως το κανει συνεχεια. Εχω κατεβασει τους τελευταιους drivers της ati αλλα και παλι τα ιδια..Τι λετε να φταιει; Το συγκεκριμενο προβλημα το ειχα αντιμετωπισει και εγω σε μια 9600pro ενοςφιλου.Δυστυχως ειχε προβλημα η ιδια η καρτα και απο οτι εμαθααπο το τεχνικο τμημα η συγκεκριμενη μαρκα (Sapphire) το παρουσιαζε αρκετα συχνα.Στη θεση σου θα δοκιμαζα τα εξης:1)Aπεγκατασταση των drivers της Nvidia με το Detonator Destroyer.2)Format και ξαναπερασμα Windows.3)Update στο bios της motherboard.Ορισμενες μητρικες ειχαν ασυμβατοτητα με καρτεςτης ΑΤΙ οι οποιες λυθηκανε με νεο bios.Aν δεν βγαλεις ακρη,δωστη για RMA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Σεπτέμβριος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 13:33] σορρυ ξεχασα το μηνυμα.. κοιτα εδωhttp://66.102.9.104/search?q=cache:an_5SAg7TFsJ:www.flexbeta.net/forums/lofiversion/index.php/t5859.html+vpu+recover&hl=el&client=firefox-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Σεπτέμβριος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Το πρόβλημα είναι γνωστό και κοινό. Φταίει ο συνδιασμός ΑΤΙ και VIA (ειδικά με τα παλιότερα-όπως το kt266a που έχεις) και όχι οτιδήποτε άλλο. Από εκεί και πέρα ανάλογα με το συγκεκριμένο συνδιασμό hardware εμφανίζεται περισσότερο ή λιγότερο συχνά. Μια μικρή διαφορά μπορεί να κάνει και η έκδοση των drivers vga/mobo. Σου συνιστώ να δοκιμάσεις τα εξής :chipset drivers : via hyperion 4.43vga drivers : catalyst 4.12Επίσης στο control panel της ΑΤΙ, κάνε disable to vpu recover από το σχετικό tab, και από το smartgart tab βάλε fast writes off Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.