Jump to content

Tft (Widescreen)

Elpis

Recommended Posts

Καλησπερα. Αυτο το καιρο θελω να παρω καινουργια οθονη, ομως επειδη εχω μια μικρη τρελα με τις ταινιες θελω να "παιζει" αρκετα καλα τα dvd. Επισης η οθονη θελω να ειναι ξεκουραστη μιας και θα ειναι για word, για internet και ια παιχνιδια.

Πρωτη επιλογη μου ειναι η Dell Ultrasharp 2005FPW 20" widescreen ομως τα 760ευρω τελικη τιμη της ειναι αρκετα. Σκεφτομαι να δωσω μεγιστο 650 ευρω. Καμια αλλη καλη οθονη σε αυτα τα λεφτα;

Eδε λεει να δωσει 650 ευροπαικα και να παρει μια οθονη με 400:1κοντραστ,250 φωτηνοτητα,ghosting και χωρις εγγυηση zero-pixel(Επειδη οι lg ειναι γνωστες για την εγγυηση τους)

ΥΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕ!

ωραιος ο ελπις!!Μου μοιαζεις!!!Θες και 20αρα και wide και κατω απο 760€???Μονο αμα ριξεις ιντσες αλλα και παλι δεν ξερω καμμια περα απο τις κλασικες δελλ ,apple ,acer, lg!Τα δυο τελευταια φορανε ιδιο πανελ μεταξυ τους (δεν θυμαμαι αν ειναι ιδιο και με την δελλ ) στις 24 ιντσες!Την lg την 24αρα καπου την ειδα 990€ αλλα δεν θυμαμαι που!Αλλα και παλι ακουσα οτι παιζει ghosting καμποσο σε παιχνιδια και λιγοτερο σε ταινιες!Αλλοι θα σε βοηθησουν μαλλον περισσοτερο!!

Ιο Loki εχει την 24αρα dell παντως)

(εδιτ-χχμμ!Δεν ηξεαρα οτι εχουν τοσο πλεον!!Για την lg λεω)

Αρχική απάντηση από nikos19 [Σήμερα, στις 12:17]

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168229

για δες αυτην εδω

Την εχω δει αλλα δεν με εχει εντυπωσιασει..

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 12:23]

....και χωρις εγγυηση zero-pixel....

Δεν νομιζω να υπαρχει 20αρα και μεγαλυτεη οθονη με zero pixel εγγυηση.

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 12:24]

ωραιος ο ελπις!!Μου μοιαζεις!!!Θες και 20αρα και wide και κατω απο 760???Μονο αμα ριξεις ιντσες αλλα και παλι δεν ξερω καμμια περα απο τις κλασικες δελλ ,apple ,acer, lg!Τα δυο τελευταια φορανε ιδιο πανελ μεταξυ τους (δεν θυμαμαι αν ειναι ιδιο και με την δελλ ) στις 24 ιντσες!Την lg την 23αρα καπου την ειδα 990 αλλα δεν θυμαμαι που!Αλλα και παλι ακουσα οτι παιζει ghosting καμποσο σε παιχνιδια και λιγοτερο σε ταινιες!Αλλοι θα σε βοηθησουν μαλλον περισσοτερο!!

Ιο Loki εχει την 24αρα dell παντως)

Πριν απο ενα μηνα μπορουσα και με 583.. Τωρα δεν μπορω δυστυχως.. :(

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 10:25]

Την εχω δει αλλα δεν με εχει εντυπωσιασει..

Δεν νομιζω να υπαρχει 20αρα και μεγαλυτεη οθονη με zero pixel εγγυηση.

διαβασε τη διωρθωση μου και θα δεις γιατι στο λεω

Αρχική απάντηση από thrasher

Eδε λεει να δωσει 650 ευροπαικα και να παρει μια οθονη με 400:1κοντραστ,250 φωτηνοτητα,ghosting και χωρις εγγυηση zero-pixel.

ΥΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕ!

Εξηγείς λίγο το ghosting των 16ms και την μη 0 pixel εγγύηση(που δεν δίνει κανένας σε αυτές τις ίντσες) σε σχέση με τα 650 € ?

μεταχειρισμενη η καινουργια????Ποια που πως ποτε?????

Τι γινεται ρε παιδια?τι γινεται?

Αρχική απάντηση από Elpis

Πριν απο ενα μηνα μπορουσα και με 583.. Τωρα δεν μπορω δυστυχως.. :(

Εμενα η οθονη μου ειναι αυτη λεει οτι εχει 8ms και σε ενα περιοδικο ειχα διαβασει οτι σε πραγματικη δοκιμη αυτη η οθονη εβγαζει

<<26ms>>και ολες οι αλλες lg που ειχε (εκτος απο 1-2)εινα πανω απο 20 βασει αυτου του κριτηριου σου απαντω,ομως για να πω την αληθεια την δικια μου δεν την βλεπω να εχει ghosting.

Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 10:23]

Eδε λεει να δωσει 650 ευροπαικα και να παρει μια οθονη με 400:1κοντραστ,250 φωτηνοτητα,ghosting (γι'αυτο δεν ειμαι απολυτος σιγουρος)

το εσβησα το zero-pixel!

Αρχική απάντηση από thrasher

Εμενα η οθονη μου ειναι αυτη λεει οτι εχει 8ms και σε ενα περιοδικο ειχα διαβασει οτι σε πραγματικη δοκιμη αυτη η οθονη εβγαζει

<<26ms>>και ολες οι αλλες lg που ειχε (εκτος απο 1-2)εινα πανω απο 20 βασει αυτου του κριτηριου σου απαντω,ομως για να πω την αληθεια την δικια μου δεν την βλεπω να εχει ghosting.

Και γιατί το περιοδικό να είναι το σωστότερο δηλαδή; Το "πραγματική" ποιος το επαληθεύει; Αφού δεν έχεις ghosting εσύ ,τότε άσε τα περιοδικά να λένε... :T:

@Εlpis Σε πολλά παιχνίδια θα έχεις πρόβλημα με widescreen...

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 12:43]

BELINEA 20'' 102005 3 on site +zero pixel?

Αυτη μαλιστα, ειναι πολυ καλη οθονη και αρκετα καλη τιμη!

Ομως δεν ξερω αν αυτη η μαρκα ειναι καλη..

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 13:13]

...@Εlpis Σε πολλά παιχνίδια θα έχεις πρόβλημα με widescreen...

Δυστυχως το ξερω... Αλλα αν βλεπεις 2-3 dvd τη μερα ,καποιες μερες, εχει αλλη αισθηση η wide...

Και μη μου πειτε για τηλεοραση γιατι εγω τετοιο πραγμα δεν βαζω στο σπιτι μου.. :D

Αρχική απάντηση από Snips

Και γιατί το περιοδικό να είναι το σωστότερο δηλαδή; Το "πραγματική" ποιος το επαληθεύει; Αφού δεν έχεις ghosting εσύ ,τότε άσε τα περιοδικά να λένε... :T:

@Εlpis Σε πολλά παιχνίδια θα έχεις πρόβλημα με widescreen...

το περιοδικο δικιο εχει...απλα δεν βλεπεις ghosting γιατι μεχρι και 30 το ματι δεν το αντιλαμβανεται....εκτος και αν εισαι σουπερμαν...αρα ειτε εχει 8 ειτε εχει 20 (πραγματικο) στην πραξη ειναι το ιδιο...

Δεν ξερω ποσο την βιαζεσαι αλλα καποια στιγμη η dell θα αρχισει τις γνωστες τις προσφορες ...και η τιμη θα επανελθει στα 580 ισως και χαμηλοτερα και κατι τελευταιο οταν η dell εχει αυτη την τιμη σε 20αρα wide τοτε ξεχνα τα 20αρια wide γιατι χλωμο το βλεπω να βρισκεις κατι φθηνοτερα απο dell

Αρχική απάντηση από loki

Δεν ξερω ποσο την βιαζεσαι αλλα καποια στιγμη η dell θα αρχισει τις γνωστες τις προσφορες ...και η τιμη θα επανελθει στα 580 ισως και χαμηλοτερα και κατι τελευταιο οταν η dell εχει αυτη την τιμη σε 20αρα wide τοτε ξεχνα τα 20αρια wide γιατι χλωμο το βλεπω να βρισκεις κατι φθηνοτερα απο dell

Ακριβως, υπομονη χρειαζεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.