Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Παιδια δεν υπαρχει προβλημα εκφραστειτε ελευθερα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 28, 2005 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Ωραιος Vag..Δεσε καλα το ψυγειο μην πεταξει ομως με τσσους ελικες πανω του.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 28, 2005 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 ’ψογη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 28, 2005 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Πολύ ωραίο Vag... Να κάνω και μια χαζή ίσως ερώτηση... Το push pull στο ψυγείο με τα fan, βοηθάει πιο πολύ από το να έχεις μόνο push ενα fan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Πολύ ωραίο Vag... Να κάνω και μια χαζή ίσως ερώτηση... Το push pull στο ψυγείο με τα fan, βοηθάει πιο πολύ από το να έχεις μόνο push ενα fan? Δεν ξερω δεν δοκιμαζω....ετσι το χα απο το πρωτα ψυγεια ( 4 αλλαξα στο συνολο) ετσι συνεχιζω , τα επιπεδα θορυβου ειναι στα δικα μου ανεκτα πλαισια οποτε και ετσι μενει....Λογικα ολο και κατι δινει τουλαχιστον σε μικροτερα ψυγεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 28, 2005 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Ωραιος. Ειμαι ο μονος που οι 8 ανεμιστηρες σε push-pull σε 4πλο ψυγειο του φαινονται κομματακι υπερβολη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 28, 2005 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Οχι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Σεπτέμβριος 28, 2005 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Είσαι και πολύ καλλιτέχνης ναούμ. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Σεπτέμβριος 29, 2005 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 ωραίος πάρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 29, 2005 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 Εάν το αντέχει η τσέπη σου γιατλι δεν βάζεις papst φανάκια απάνω? Χαλαρά δίνουν ενα 50% σε ροή αέρα στίς ίδιες στροφές (τουλάχιστον με τα akasa που έχω δοκιμάσει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 2, 2005 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 μπορουμε να εχουμε μια φοτο το μπλοκ της DFI?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Η dfi δεν εχει μπλοκ με μια ψυκτρα απο vga ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 2, 2005 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Τωρα το ειδα Ψαρουκλα.Πολυ ωραιο.Βαλτου και κανενα καλυμμα οπως ειπε ο Frost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Επειδη μου ριχνεις 2 χρονια στην ηλικια εσυ και 1 ο μιχαλης δεν σημαινει οτι ειμαι και ψαρουκλα ....Ετσι νεος?Καλυμα θα παω για πλεξυ μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 2, 2005 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Επειδη μου ριχνεις 2 χρονια στην ηλικια εσυ και 1 ο μιχαλης δεν σημαινει οτι ειμαι και ψαρουκλα ....Ετσι νεος?Καλυμα θα παω για πλεξυ μαλλον Εχω μια μαυρη σιτα, ξερεις απο τις γνωστες του αυτοκινητου αν ψηνεσαι. Ηταν να την παρει ο σφιχτης αλλα δεν εκατσε... Αν θελεις κανω κι ενα delivery να δω και το θηριο απο κοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Οκτώβριος 2, 2005 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 ’μα κάποιος θέλει να βρει ένα τέτοιο ψυγείο που πρέπει να πει ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 2, 2005 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από red alert ’μα κάποιος θέλει να βρει ένα τέτοιο ψυγείο που πρέπει να πει ??? Το συγκεκριμενο εγινε παραγγελια απο τον μεσιε XTCgr απο τον Κιρκινεζη στην Λαγκαδα.(Θεσσαλονικη). Τωρα για Αθηνα δεν γνωριζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 2, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Εχω μια μαυρη σιτα, ξερεις απο τις γνωστες του αυτοκινητου αν ψηνεσαι. Ηταν να την παρει ο σφιχτης αλλα δεν εκατσε... Αν θελεις κανω κι ενα delivery να δω και το θηριο απο κοντα. Μεσα στην εβδομαδα θα κανονισουμε κατι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 3, 2005 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 ξερει καποιος που 8α βρω λαστιχα 10mm στη αθηνα?απορια #1αν αντι για λαστιχο εμπαινε χαλκινος σωληνας σαν αυτους που βαζουν σε υδραυλικες εγκαταστασεις,δεν θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα?απορια #2ψυχοντας το νερο στο κυκλωμα στους -30C θα εχουμε υγροποιηση και πιθανο βραχυκυκλωμα?υπαρχει τροπος να το αποφυγουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Οκτώβριος 3, 2005 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Πολύ καλή δουλειά ρε συ Πάρη. Respect:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.