Jump to content

Το νεο μου WC με 4απλο ψυγειο....

Vagouridis

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DMylonas

Πολύ ωραίο Vag... Να κάνω και μια χαζή ίσως ερώτηση... Το push pull στο ψυγείο με τα fan, βοηθάει πιο πολύ από το να έχεις μόνο push ενα fan?

Δεν ξερω δεν δοκιμαζω....ετσι το χα απο το πρωτα ψυγεια ( 4 αλλαξα στο συνολο) ετσι συνεχιζω , τα επιπεδα θορυβου ειναι στα δικα μου ανεκτα πλαισια οποτε και ετσι μενει....Λογικα ολο και κατι δινει τουλαχιστον σε μικροτερα ψυγεια....

Εάν το αντέχει η τσέπη σου γιατλι δεν βάζεις papst φανάκια απάνω? Χαλαρά δίνουν ενα 50% σε ροή αέρα στίς ίδιες στροφές (τουλάχιστον με τα akasa που έχω δοκιμάσει).

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Επειδη μου ριχνεις 2 χρονια στην ηλικια εσυ και 1 ο μιχαλης δεν σημαινει οτι ειμαι και ψαρουκλα ....Ετσι νεος?

Καλυμα θα παω για πλεξυ μαλλον

Εχω μια μαυρη σιτα, ξερεις απο τις γνωστες του αυτοκινητου αν ψηνεσαι. Ηταν να την παρει ο σφιχτης αλλα δεν εκατσε... Αν θελεις κανω κι ενα delivery να δω και το θηριο απο κοντα.

Αρχική απάντηση από red alert

’μα κάποιος θέλει να βρει ένα τέτοιο ψυγείο που πρέπει να πει ???

Το συγκεκριμενο εγινε παραγγελια απο τον μεσιε XTCgr απο τον Κιρκινεζη στην Λαγκαδα.(Θεσσαλονικη). Τωρα για Αθηνα δεν γνωριζω.

Αρχική απάντηση από jax7480

Εχω μια μαυρη σιτα, ξερεις απο τις γνωστες του αυτοκινητου αν ψηνεσαι. Ηταν να την παρει ο σφιχτης αλλα δεν εκατσε... Αν θελεις κανω κι ενα delivery να δω και το θηριο απο κοντα.

Μεσα στην εβδομαδα θα κανονισουμε κατι ...

ξερει καποιος που 8α βρω λαστιχα 10mm στη αθηνα?

απορια #1

αν αντι για λαστιχο εμπαινε χαλκινος σωληνας σαν αυτους που βαζουν σε υδραυλικες εγκαταστασεις,δεν θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα?

απορια #2

ψυχοντας το νερο στο κυκλωμα στους -30C θα εχουμε υγροποιηση και πιθανο βραχυκυκλωμα?υπαρχει τροπος να το αποφυγουμε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.