Vagouridis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 Μια μικρη παρουσιαση με το νεο μου WC ενεκα που η γυναικα δεν μας αφηνει να παιξουμε με μειον........ Τα υλικα , 4πλο ψυγειο , L30 , λαστιχα eheim γωνιες , Τ ..... ( κατω δεξια μια μονταρισμενη eden , εχει και τα 2 ρακορ στην ιδια κατευθυνση καθαρα για λογους δοκιμης)
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #2 Σεπτέμβριος 27, 2005 Ενα απλο shroud και γρηγορο , στερεωνουμε τους ανεμιστηρες με σιλικονη...
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 27, 2005 Μερικα απο τα τανκ που εφτιαξα και δοκιμασα ( 7 στο συνολο τελικα ) αλλα κανενα δεν εκανε την δουλεια που ηθελα με την L30 , με την L20 που ειχα τα πραγματα ηταν πολυ απλα αλλα δυστηχως η 30αρα δεν ειναι για τανκ κακ τελικα η λυση με τα Τ ηταν η καλυτερη
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 27, 2005 Ενα απλοικο layout για να δουμε πως παει το θεμα ( εχει ηδη εγκαταλαφθει η ιδεα του τανκ και δοκιμαζουμε με διαφορες μορφες Τ )
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 27, 2005 Στο τελικο στησιμο , το δυσκολο σημειο , φαινεται πως καθεται το ψυγειο , οι κολλημενες λωριδες απο mousepad πανω του για να κρυβουν τα καλωδια , τα *%$&( πως τα λενε )για να μην τσακιζουν οι σωληνες καθως και οι γωνιες οπως και το 2ο Τ που μου εκανε την ζωη πιο ευκολη....
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #9 Σεπτέμβριος 27, 2005 ενα εξτρα τροφοδοτικο απο εξωτερικο δισκο γιατα 8 fans και τις λαμπες.....
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #13 Σεπτέμβριος 27, 2005 Και μια μεσα απο το κουτι εαν και δεν διακρινονται και πολλα Το μονο που μενει και εδω εισερχεται ο παραγοντας γυναικα ειναι εαν θα μπει καπακι απο πλεξυ ή καποιο πλεγμα. Απο θερμοκρασιες ειμαι κοντα στους 10 βαθμους κατω στο νερο( με τον αιθητηρα με το παλιο setup να ειναι μεσα στο τανκ και τωρα μεσα στο Τ ) 14 -16 λεει το smart στον επεξεργαστη.Απο oc ο επεξεργαστης ζητημα να πηρε 25mhz συνολικα αλλα μπορει και ειναι στα ιδια με λιγοτερη ταση ενω αντιθετα η καρτα( 6800gt ) πηρα κοντα στους +20 στον πυρηνα πηγαινοντας 475/1205 για καθε μερα
nickthegreek Σεπτέμβριος 27, 2005 #14 Σεπτέμβριος 27, 2005 Mράβο σου Vagouridi!:clap: :clap: Απο απόδοση τι λέει? Το ψυγείο απο που είναι?
Georgesod Σεπτέμβριος 27, 2005 #15 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 22:05] Μια μικτη παρουσιαση με το νεο μου WC ενεκα που η γυναικα δεν μας αφηνει να παιξουμε με μειον........ Έλα ρε Πάρη η Στέλλα μια χαρά φαίνεται όταν πίνουμε καφέ. Στο σπίτι μεταμορφώνεται και παίρναι παντόφλα; Καλορίζικο
Qlim4X Σεπτέμβριος 27, 2005 #16 Σεπτέμβριος 27, 2005 απλα τρομακτικο!!!πολυ καλο μαστορατο προβλημα γυναικα δεν λυνετε εεεεεεεεε??? λολολολολολτι μπλοκ εχεις στην 6800 σου???να φανταστο ψυγειο χηροπιητο???
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2005 #18 Σεπτέμβριος 27, 2005 Γ@ματος Vag! Μπραβο για ολο το setup.... Ερωτηση....Αξιζει η αλλαγη ενος 2πλου,πχ του φορντ, με ενα τετοιο η παρομοιο ??? ΕDIT: λαθος smiley !!!
Vagouridis Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #19 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod Έλα ρε Πάρη η Στέλλα μια χαρά φαίνεται όταν πίνουμε καφέ. Στο σπίτι μεταμορφώνεται και παίρναι παντόφλα; Καλορίζικο Οταν ερχεται το ρευμα ουρλιαζει Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr απλα τρομακτικο!!! πολυ καλο μαστορα το προβλημα γυναικα δεν λυνετε εεεεεεεεε??? λολολολολολ τι μπλοκ εχεις στην 6800 σου??? να φανταστο ψυγειο χηροπιητο??? Ολα τα μπλοκ ειναι απο 11 , αυτον ξερω αυτο εμπιστευομαι χωρια οτι απο οτι εμαθα πανε και καλα απο επιδοσεις . To ψυγειο ειχε γινει παραγγελια απο τον XTcgr το πηρε ο Jax και μετα εγω. Αρχική απάντηση από YDinopoulos Γ@ματος Vag! Μπραβο για ολο το setup.... Ερωτηση....Αξιζει η αλλαγη ενος 2πλου,πχ του φορντ, με ενα τετοιο η παρομοιο ??? ΕDIT: λαθος smiley !!! Με αυτα που ειδα εαν εχεις βαρια καρτα και διπηρυνο το 4πλο βοηθαει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.