amartolos Σεπτέμβριος 27, 2005 #21 Σεπτέμβριος 27, 2005 1) για μενα ''λιγο΄΄ ghosting δεν υπαρχει η εχει ghosting η δεν εχει...2)το 99% των χρηστων που εχει lg εδω μεσα δεν την πηρε ΟΥΤΕ γιατι οι lg εχουνε φοβερα χρωματα.ουτε γιατι δεν εχουνε ghosting ,ουτε γιατι εχουνε υψηλη ποιοτητα εικονας αλλα καθαρα και μονο λογω εγγυησης μηδενικου pixel...κατα τα αλλα οι lg οπως αλλωστε εχουνε παραδεχθει εδω μεσα -σε αναλογα threads-δεν ειναι τιποτα σπουδαιες απλα ειναι αριστες για να σε γιατρεψουν απο το συνδρομο της pixelφοβιας που ειναι ιδαιτερα διαχυτo σε ολο το forum...
tasosmos Σεπτέμβριος 27, 2005 #22 Σεπτέμβριος 27, 2005 Απο οσες tft εχω δει δεν υπαρχει καμια που να μην εχει ghosting, απλα σε μερικες ειναι λιγοτερο αντιληπτο. Δοκιμασε σε μια που "δεν εχει" να βαλεις λευκο κειμενο να μετακινειται σε μαυρο φοντο και πες μου το αποτελεσμα.
amartolos Σεπτέμβριος 27, 2005 #23 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos Απο οσες tft εχω δει δεν υπαρχει καμια που να μην εχει ghosting, απλα σε μερικες ειναι λιγοτερο αντιληπτο. Δοκιμασε σε μια που "δεν εχει" να βαλεις λευκο κειμενο να μετακινειται σε μαυρο φοντο και πες μου το αποτελεσμα. οταν μετακινειται απλα δεν βλεπω τιποτα , αν κανεις fast scrolling αφηνει ιχνη...αλλα ετσι και αλλιως δεν μπορω να διαβασω με fast scrolling -εσυ μπορεις???? επισης οταν βλεπω ταινια δεν βλεπω τιποτα ,αν την βαλω στο 32χ διακρινεται ελαφρως μια καθυστερηση στην κινηση....αυτο ειναι ουσιαστικο προβλημα???με ενδιαφερει τι κανει στο 1χ...να εξεταζεις την οθονη σε πραγματικες συνθηκες και οχι ψαχνοντας απλα να βρεις τα ορια της ....
tasosmos Σεπτέμβριος 27, 2005 #24 Σεπτέμβριος 27, 2005 Δεν μπορω να διαβασω τοσο γρηγορα αλλα μπορω να παιζω doom, και σε αυτη τη περιπτωση τα ιχνη ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικα. Τεσπα ας μην βγαλουμε και τα κουμπουρια, ο καθενας επιλεγει με τα δικα του κριτηρια, εσυ προφανως προτιμας καλυτερη ποιοτητα ενω εγω κανω ενα (μικρο) συμβιβασμο για να κοιμαμαι ησυχος και να μην εχω εφιαλτες με καμενα πιξελ.
sotiris Σεπτέμβριος 27, 2005 #25 Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos 1) για μενα ''λιγο΄΄ ghosting δεν υπαρχει η εχει ghosting η δεν εχει...2)το 99% των χρηστων που εχει lg εδω μεσα δεν την πηρε ΟΥΤΕ γιατι οι lg εχουνε φοβερα χρωματα.ουτε γιατι δεν εχουνε ghosting ,ουτε γιατι εχουνε υψηλη ποιοτητα εικονας αλλα καθαρα και μονο λογω εγγυησης μηδενικου pixel...κατα τα αλλα οι lg οπως αλλωστε εχουνε παραδεχθει εδω μεσα -σε αναλογα threads-δεν ειναι τιποτα σπουδαιες απλα ειναι αριστες για να σε γιατρεψουν απο το συνδρομο της pixelφοβιας που ειναι ιδαιτερα διαχυτo σε ολο το forum... κορυφαίο πάνελ δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα.αν βγει, δε θα είναι tn με κάποιο πολωτικό φίλτρο, που νομίζεις ότι έχει καλά χρώματα λόγω του φίλτρου, αλλά κάποιο PVA/MVA - sips με γρήγορο response.αν θες ποιότητα πάρε μια dell 2001fp ή 2005fp σε wide, και συμβιβάσου με το ghosting;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.