Jump to content

Sony ή LG ?

ntemian

Recommended Posts

Ποια απο της 2 προτείνετε ?

Sony SDM HS95/B

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1821&cp_id=63304

ή

LG L 1915s

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1821&cp_id=51180

ή κατι αντίστοιχο σε αυτα τα χρήματα

@ spc Εγω το εκανα αυτο?Βασικα ψαχνω μια οθονη σε αυτα τα λεφτα αλλα να εχει και καλο χρονο αποκρισης,αλλα πραγματικο ομως γιατι σε ενα συγκριτικο που ειχα δει εβλεπα οθονες με χρονο αποκρισης 12 ms και πραγματικα ηταν γυρω στο 20-25 ms

Αρχική απάντηση από spc

Πέραν του τεχνικού, σημείωσε ότι διάλεξες τα 2 άκρα από πλευράς υποστήριξης: LG: Το καλύτερο - SONY: To χειρότερο.

για άλλη μια φορά :worship: :worship:

από αυτές lg1915s καθαρά και μόνο λόγω 0 pixel;)

Ε οχι και hyundai η lg!!!!:wall: :wall: :dots:bmw ΝΑΙ!!!:D :D :D .Η "sony" μπορει να εχει το ονομα αλλα δεν ειναι εταιρια που εχει παραδοση στις οθονες υπολογιστη.η LG ειναι μια εταιρια που παντα εβγαζε αξοιοπιστες οθονες και με πολυ καλη τεχνικη υποστιριξη!!!Γι'αυτο

LGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:p

Αρχική απάντηση από amartolos

κανε καμια χαζομαρα....ειναι σαν να λες mercedes h hyundai....και τελικα παιρνεις hyundai γιατι δινει δωρεαν service εφ ορου ζωης......

ναι ειδικά η 2010b είναι σαν το atos. για πες μου μια αντίστοιχη της sony (παρεπιπτόντως όλες οι sony έχουν tn+film αν δεν απατώμαι).

Αρχική απάντηση από thrasher

Ε οχι και hyundai η lg!!!!:wall: :wall: :dots:bmw ΝΑΙ!!!:D :D :D .Η "sony" μπορει να εχει το ονομα αλλα δεν ειναι εταιρια που εχει παραδοση στις οθονες υπολογιστη.η LG ειναι μια εταιρια που παντα εβγαζε αξοιοπιστες οθονες και με πολυ καλη τεχνικη υποστιριξη!!!Γι'αυτο

LGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:p

μια παλιά crt της lg που έχω δει πάντως είναι τραγική. η sony έβγαζε πάρα πολύ καλές crt, αλλά το χασε λίγο με τα πάνελ.

δεν εχει παραδοση η σονυ στις οθονες υπολογιστη και εχει η lg??? α οκ....οπας τα λες...εγω νομιζα οτι οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΘΟΝΕς για υπολογιστες προερχονταν παντα απο EIZO,VIEWSONIC,SONY....

Αρχική απάντηση από amartolos

δεν εχει παραδοση η σονυ στις οθονες υπολογιστη και εχει η lg??? α οκ....οπας τα λες...εγω νομιζα οτι οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΘΟΝΕς για υπολογιστες προερχονταν παντα απο EIZO,VIEWSONIC,SONY....

άσε τις παραδόσεις και κοίτα το παρών.

η lg-philips και η sony είναι κατασκευαστές panel.

μη μου πεις ότι η philips δεν είναι γνωστή στις οθόνες.

από κει και πέρα, μετράει το panel πώς να το κάνουμε?

όπως στις άλλες μέτραγε π.χ. ο καθοδικός και η sony με τον trinitron ήταν ψηλά, εδώ μετράει ο τύπος του panel.

σε αυτήν την κατηγορία τιμής η lg είναι πιο καλή.

Αρχική απάντηση από feanorian82

Εχω την HS73/b και ειμαι πολύ ευχαριστημένος... Μου αρέσει κυρίως το μαύρο πλαίσιο... Μαζευει το ματι... Αλλα ειναι πολύ υποκειμενικο κριτηριο...

η δικιά σου άποψη δεν μετράει, διότι ως γνωστόν τα ηλεκτρονικά σου που ΔΕΝ είναι sony είναι ελάχιστα (π.χ. την τιμονιέρα μόνο μπορώ να θυμηθώ, άντε και το κουτί του pc. κι ο cpu σου παίζει να ναι κάνας sony:p )

να πω κατι εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτιριστηκα(δεν ξερω για τον αληθηνο χρονο αποκρισης),η

SONY ειναι φτηνοτερη κατα 15-20 εουρος,η LG ομως εχει εγγηση zero-pixel.Αν θες να δωσεις 20ε παραπανω για την εγγυηση δωστα,αλλιως παρε τη SONY οπως ειπανε παραπανω.δικη σου η αποφαση.

ειναι αναγκη να παρει μια απο τις παραπανω?

δεν υπαρχουν αλλες 19"?

Εγω αντιμετωπιζα παρομοιο διλημμα μεταξυ HS74P και 1720P και τελικα κατεληξα στην sony αλλα με το που την ανοιξα ειδα ενα καμενο πιξελ και ξενερωσα. Την επεστρεψα επιτοπου και πηρα την lg να εχω ησυχο το κεφαλι μου. (ηταν γνωστος στη μεση αλλιως ακομα θα εκλαιγα τα μου)

Σε ποιοτητα εικονας ηταν λιγο ανωτερη η sony αλλα ειχε και περισσοτερο ghosting.

Τεσπα σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την lg οπως και οι περισσοτεροι που ξερω. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.