ntemian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 Ποια απο της 2 προτείνετε ?Sony SDM HS95/Bhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1821&cp_id=63304 ήLG L 1915shttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=TFT1821&cp_id=51180ή κατι αντίστοιχο σε αυτα τα χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 LG απο εμενα. Βεβαια το μαυρο δεν ειναι το ατου της οθονης, αλλα σε παιχνιδια και σε DVD δεν εβλεπα θεματα ghosting που εχουν παρατηρησει αλλοι χρηστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Πέραν του τεχνικού, σημείωσε ότι διάλεξες τα 2 άκρα από πλευράς υποστήριξης: LG: Το καλύτερο - SONY: To χειρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 @ spc Εγω το εκανα αυτο?Βασικα ψαχνω μια οθονη σε αυτα τα λεφτα αλλα να εχει και καλο χρονο αποκρισης,αλλα πραγματικο ομως γιατι σε ενα συγκριτικο που ειχα δει εβλεπα οθονες με χρονο αποκρισης 12 ms και πραγματικα ηταν γυρω στο 20-25 ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από spc Πέραν του τεχνικού, σημείωσε ότι διάλεξες τα 2 άκρα από πλευράς υποστήριξης: LG: Το καλύτερο - SONY: To χειρότερο. για άλλη μια φορά :worship: :worship:από αυτές lg1915s καθαρά και μόνο λόγω 0 pixel;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos19 Σεπτέμβριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 LG και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Και εγω lg εχω και μαμαει!Κι'απο 'μενα LG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 ok !!! Ευχαριστω παιδια,θα παρω την LG τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 κανε καμια χαζομαρα....ειναι σαν να λες mercedes h hyundai....και τελικα παιρνεις hyundai γιατι δινει δωρεαν service εφ ορου ζωης...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Ε οχι και hyundai η lg!!!! :wall: :dots:bmw ΝΑΙ!!! :D .Η "sony" μπορει να εχει το ονομα αλλα δεν ειναι εταιρια που εχει παραδοση στις οθονες υπολογιστη.η LG ειναι μια εταιρια που παντα εβγαζε αξοιοπιστες οθονες και με πολυ καλη τεχνικη υποστιριξη!!!Γι'αυτο LGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos κανε καμια χαζομαρα....ειναι σαν να λες mercedes h hyundai....και τελικα παιρνεις hyundai γιατι δινει δωρεαν service εφ ορου ζωης...... ναι ειδικά η 2010b είναι σαν το atos. για πες μου μια αντίστοιχη της sony (παρεπιπτόντως όλες οι sony έχουν tn+film αν δεν απατώμαι). Αρχική απάντηση από thrasher Ε οχι και hyundai η lg!!!! :wall: :dots:bmw ΝΑΙ!!! :D .Η "sony" μπορει να εχει το ονομα αλλα δεν ειναι εταιρια που εχει παραδοση στις οθονες υπολογιστη.η LG ειναι μια εταιρια που παντα εβγαζε αξοιοπιστες οθονες και με πολυ καλη τεχνικη υποστιριξη!!!Γι'αυτο LGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:p μια παλιά crt της lg που έχω δει πάντως είναι τραγική. η sony έβγαζε πάρα πολύ καλές crt, αλλά το χασε λίγο με τα πάνελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 LG πολύ ανώτερο από το συγκεκριμένο μοντέλο της SONY που έχεις διαλέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 δεν εχει παραδοση η σονυ στις οθονες υπολογιστη και εχει η lg??? α οκ....οπας τα λες...εγω νομιζα οτι οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΘΟΝΕς για υπολογιστες προερχονταν παντα απο EIZO,VIEWSONIC,SONY.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Εχω την HS73/b και ειμαι πολύ ευχαριστημένος... Μου αρέσει κυρίως το μαύρο πλαίσιο... Μαζευει το ματι... Αλλα ειναι πολύ υποκειμενικο κριτηριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 OK!Εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου.Δεν θα χαλασουμε τις καρδιες για δυο κ@λ@ "ΟΘΟΝΕΣ":giveup: :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 OFFTOPIC feanorian και εσυ csi fan?????? OFFTOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos δεν εχει παραδοση η σονυ στις οθονες υπολογιστη και εχει η lg??? α οκ....οπας τα λες...εγω νομιζα οτι οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΘΟΝΕς για υπολογιστες προερχονταν παντα απο EIZO,VIEWSONIC,SONY.... άσε τις παραδόσεις και κοίτα το παρών.η lg-philips και η sony είναι κατασκευαστές panel.μη μου πεις ότι η philips δεν είναι γνωστή στις οθόνες.από κει και πέρα, μετράει το panel πώς να το κάνουμε?όπως στις άλλες μέτραγε π.χ. ο καθοδικός και η sony με τον trinitron ήταν ψηλά, εδώ μετράει ο τύπος του panel.σε αυτήν την κατηγορία τιμής η lg είναι πιο καλή.Αρχική απάντηση από feanorian82 Εχω την HS73/b και ειμαι πολύ ευχαριστημένος... Μου αρέσει κυρίως το μαύρο πλαίσιο... Μαζευει το ματι... Αλλα ειναι πολύ υποκειμενικο κριτηριο... η δικιά σου άποψη δεν μετράει, διότι ως γνωστόν τα ηλεκτρονικά σου που ΔΕΝ είναι sony είναι ελάχιστα (π.χ. την τιμονιέρα μόνο μπορώ να θυμηθώ, άντε και το κουτί του pc. κι ο cpu σου παίζει να ναι κάνας sony:p ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 27, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Η sony μου φαινεται δεν φτιαχνει Lcd panels απο αλλους τα περνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 27, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 να πω κατι εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτιριστηκα(δεν ξερω για τον αληθηνο χρονο αποκρισης),ηSONY ειναι φτηνοτερη κατα 15-20 εουρος,η LG ομως εχει εγγηση zero-pixel.Αν θες να δωσεις 20ε παραπανω για την εγγυηση δωστα,αλλιως παρε τη SONY οπως ειπανε παραπανω.δικη σου η αποφαση. ειναι αναγκη να παρει μια απο τις παραπανω? δεν υπαρχουν αλλες 19"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Σεπτέμβριος 27, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Εγω αντιμετωπιζα παρομοιο διλημμα μεταξυ HS74P και 1720P και τελικα κατεληξα στην sony αλλα με το που την ανοιξα ειδα ενα καμενο πιξελ και ξενερωσα. Την επεστρεψα επιτοπου και πηρα την lg να εχω ησυχο το κεφαλι μου. (ηταν γνωστος στη μεση αλλιως ακομα θα εκλαιγα τα μου) Σε ποιοτητα εικονας ηταν λιγο ανωτερη η sony αλλα ειχε και περισσοτερο ghosting. Τεσπα σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο την lg οπως και οι περισσοτεροι που ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.