Kanonieris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 Εχώ ανεβάσει ένα phpbb forum.Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται τα ελληνικά.Προεπιλεγμένη γλώσσα ήταν τα Αγγλικά.Κατέβασα το αρχείο lang_greek.tar το ξεζίπαρα και το έβαλα στον φάκελο language.Μετά απο αυτό μου εμφανίστηκε η επιλογή Ελληνικά την επέλεξα αλλα πάλι τίποτα.Τι συμβαίνει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Σεπτέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Προφανώς δεν πήγες στο Προφίλ σου να βάλεις ελληνικά Από το ACP είναι τα default options αλλά εσύ είχες αγγλικά από πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Το επέλεξα αλλά τώρα όταν πάω και γράφω ελληνικά και κάνω την καταχώρηση μου γβάζει κενό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Σεπτέμβριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 αποκλείεται, κάτι θα χεις κάνει λάθος. άμα θες βάλε με στο msn messenger να βρούμε τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2005 www.petshouse.gr/petsforum είναι η διεύθυνση δοκίμασε δες το αν είναι και πες μου. Messenger δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.