Kanonieris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 Εχώ ανεβάσει ένα phpbb forum.Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται τα ελληνικά.Προεπιλεγμένη γλώσσα ήταν τα Αγγλικά.Κατέβασα το αρχείο lang_greek.tar το ξεζίπαρα και το έβαλα στον φάκελο language.Μετά απο αυτό μου εμφανίστηκε η επιλογή Ελληνικά την επέλεξα αλλα πάλι τίποτα.Τι συμβαίνει????
_daemon_ Σεπτέμβριος 27, 2005 #2 Σεπτέμβριος 27, 2005 Προφανώς δεν πήγες στο Προφίλ σου να βάλεις ελληνικά Από το ACP είναι τα default options αλλά εσύ είχες αγγλικά από πριν
Kanonieris Σεπτέμβριος 28, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 28, 2005 Το επέλεξα αλλά τώρα όταν πάω και γράφω ελληνικά και κάνω την καταχώρηση μου γβάζει κενό!!!
_daemon_ Σεπτέμβριος 28, 2005 #4 Σεπτέμβριος 28, 2005 αποκλείεται, κάτι θα χεις κάνει λάθος. άμα θες βάλε με στο msn messenger να βρούμε τι φταίει
Kanonieris Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 29, 2005 www.petshouse.gr/petsforum είναι η διεύθυνση δοκίμασε δες το αν είναι και πες μου. Messenger δεν έχω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.