Jump to content

Raptor 80gb??

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=5128221190&ssPageName=STRK:MEWA:IT

για δείτε βρε παιδιά,πως σας φαίνεται αυτο?? :...:

Είναι καλή τιμή,αξιόπιστος αυτός,αλλά γιατί μου φαίνεται μούφα το 80gb ράπτορα?Στο σάιτ της εταιρίας δε γράφει πράμα.

μα ο τυπος στο ebay δινει 2χ74gb raptor στα 248 , ενω εδω θα του πανε 370 με το φπα ..(αν μπορει να τους παρει χωρς φαπα , στα 300 περιπου, θα τους επερνα μαλλον απο εδω..)

80αρηδες SATA δισκοι ειναι. Με μια μεγενθυση στην εικονα και ενα check στην wd με το serial number βρισκεις αυτο. Ναι μεν σου βγαζει serial απο την σειρα GD οι οποιοι ειναι Raptor, αλλα αν ψαξεις να βρεις το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει πουθενα. Ουτε και το search στο google απεδωσε τιποτις...

Αρχική απάντηση από RootX

link :)

Και για όσους δεν θέλουν να κουραστούν στο διάβασμα, :p, link

Γι'αυτο θα μεινουμε μια ζωη απλοι users ....λοοοοοοοοολ

τελικα ειναι αποδεδειγμενο οτι μαθαινεις κατι καινουριο καθε μερα.

Αρχική απάντηση από jax7480

Γι'αυτο θα μεινουμε μια ζωη απλοι users ....λοοοοοοοοολ

XAXAXAX, ίδια απάντηση με την δική σου θα έγραφα, στο 3ο google it ήμουν ποιο τυχερός :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

XAXAXAX, ίδια απάντηση με την δική σου θα έγραφα, στο 3ο google it ήμουν ποιο τυχερός :hehe:

Τελικα ενα google it κανει την διαφορα. Εγω 2 εκανα και δεν βρηκα τιποτα απολυτως. Ειδικα στο πρωτο ειχα μονο ενα λινκ.

Από πλευράς αποδοσης και ποιότητας είναι αναμφισβήτητα πολύ καλός μόνο που ανεβάζει λίγο περισσότερες θερμοκρασίες από τους άλλους SATA.:smoke:

Ρε παιδία,αλήθεια,πόσο γρήγοροι είναι οι Raptor?αξίζουν το παραπάνω?Γιατί ένας φίλος μου δεν του πολυάρεσε η διαφορά απόδοσης.....

• 3 weeks later...

Μήπως πρέπει να περιμένουμε να πέσουν και άλο οι τιμές?

Είναι αρκετά υπετιμημένοι για αυτό που προσφέρουν.

Σε λίγο καιρό ίσως να συμφέρει.

Βασικά είναι οι μόνοι που ξέρω που είναι SATA και στις 10000 στροφές, οπότε επακόλουθο είναι να είναι τσιμπιμένοι. 2 τέτοιοι όμως σε RAID πρέπει να δέρνουνε!!!

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ρε παιδία,αλήθεια,πόσο γρήγοροι είναι οι Raptor?αξίζουν το παραπάνω?Γιατί ένας φίλος μου δεν του πολυάρεσε η διαφορά απόδοσης.....

Εγω παντως οταν μου εφερε η κοπελα μου, πριν 1 χρονο, τον 74αρη απο Αγγλια εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις του...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.