Virus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2005 Καλημερα!Εχω προβλημα με το Outlook 2003 Ελληνικο!Μου εμφανιζει μια περιεργη γλωσσα στους τιτλους και γενικα στο προγραμμα που παει καπως ετσι "#%@%ΤΦ@$"Εχω windows xp pro με s/p2!Οι γλωσσες ειναι ολες ρυθμισμενες στα ελληνικα μεσα απο τις τοπικες ρυθμισεις!Του εκανα επανεγκατασταση και επιδιορθωση αλλα παλι τιποτα!!! Τι αλλο να κανω...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 τσέκαρε αν έχεις βάλει Greek σε ΟΛΑ τα tabs (στην εγκατάσταση υπάρχει ένα δεξιά-δεξιά που συνήθως ξεχνιέται - δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομά του και δεν είμαι μπροστά σε XP τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Είναι το tab Advanced και αν θυμάμαι καλά πρεπει να το τσεκάρεις σε Greek κατα την εγκατάσταση! Μετά νομίζω δεν αλλάζει.Ίσως να θυμάμαι και λάθος και να αλλάζει όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Oλα Greek ειναι και αυτο το επαθε ξαφνικα το Outlook!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.