Jump to content

Πρόβλημα

o athorivos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας παιδιά απ' ότι καταλαβαίνετε είμαι νέος στο site σας αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Οι γνώσεις μου στους υπολογιστές είναι λίγες και θέλω την βοήθεια σας. Ενώ ανοίγω τον υπολογιστή μετα από λίγα λεπτα όλα νεκρώνουν και δεν λειτουργεί ούτε το κουμπί της επανεκίνησης. Έτσι όταν περάσουν μερικά λεπτά ξανανοίγει μόνος του. Αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα. Μπορεί κανένας να μου πεί τι να κάνω ή θα πρέπει να τον πάω στο μαγαζί.

Αν και χωρίς να μας πεις δυο λόγια για το πώς έχει το πράγμα, πρέπει να έχεις βάλλει ΠΟΛΛΑ προγράμματα να τρέχουν στο startup !

Βασικά πες μας δυο λογάκια για το σύστημά σου! Πχ αν έχεις καμιά 256ΜΒ ή κανέναν Celeron τότε ... τρέχα για αναβάθμιση !!!!!

Πότε άρχησαν να εκδηλώνωνται τα προβλήματα ? Πείραξες τπτ ?

Αυτά :)

Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 20:27]

Αν και χωρίς να μας πεις δυο λόγια για το πώς έχει το πράγμα, πρέπει να έχεις βάλλει ΠΟΛΛΑ προγράμματα να τρέχουν στο startup !

Βασικά πες μας δυο λογάκια για το σύστημά σου! Πχ αν έχεις καμιά 256ΜΒ ή κανέναν Celeron τότε ... τρέχα για αναβάθμιση !!!!!

Πότε άρχησαν να εκδηλώνωνται τα προβλήματα ? Πείραξες τπτ ?

Αυτά :)

και τι σημαινει αυτο οτι δεν αντεχει ο σελερον? κατι τετοια ακουω και βγαζω καπνους... :p:TD:

πες μας τι συστημα εχεις αρχικα τη win δωσε οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις.

Το σύστημα μου αποτελείται από celeron στα 2,6 Ghz, 256mb μνήμης κάρτα γραφικών Geforce 4 και μητρική Asus p4s533. Επίσης έχω έναν 40ανταρη δίσκο. Για το τροφοδοτικό δεν ξέρω αν και απ' αυτό ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος. Η εγγύηση έχει λήξει. Μέσα στην εβδομάδα το πάω για αναβάθμιση. Τι λέτε για p4 630, 512mb μνήμης DDR2 και Ati x550 256mb. Για μητρική ακουω προτάσεις καθώς και για ότι άλλο έχετε να κάνετε ενστάσεις!

Αρχική απάντηση από o athorivos [Σήμερα, στις 16:20]

Το σύστημα μου αποτελείται από celeron στα 2,6 Ghz, 256mb μνήμης κάρτα γραφικών Geforce 4 και μητρική Asus p4s533. Επίσης έχω έναν 40ανταρη δίσκο. Για το τροφοδοτικό δεν ξέρω αν και απ' αυτό ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος. Η εγγύηση έχει λήξει. Μέσα στην εβδομάδα το πάω για αναβάθμιση. Τι λέτε για p4 630, 512mb μνήμης DDR2 και Ati x550 256mb. Για μητρική ακουω προτάσεις καθώς και για ότι άλλο έχετε να κάνετε ενστάσεις!

αντι για ati βαλε μια 6600gt και θα εισαι ενταξει

Το επιβραδύνω όσο μπορώ για να φτάσω στη σωστότερη επιλογή. Τι λέτε για Athlon 64 3000+, κάρτα 6600 nVidia και 512 Mb DDR μνήμης. Για μητρική περιμένω προτάσεις.

για το αρχικο σου προβλημα........

μηπως το μηχανημα ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες?????

μηπως πειραξες τιποτα στις μνημες?????(βγαλτες αν ειναι και ξαναβαλτες!!!!!)

Όχι οι θερμοκρασίες είναι κανονικές και στις μνήμες δεν έχω πειράξει τίποτα αλλά όπως είπα πάω για αναβάθμιση. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, υπαρχει περίπτωση να έχω τυχόν ασυμβατότητες με τον Athlon 3000+ σε κανένα πρόγραμμα οτιδήποτε κι αν είναι αυτο. Επίσης άμα τρέχω δύο εφαρμογές μαζί θα έχω κανένα πρόβλημα στην ταχύτητα. Σημειώνω με τον πυρήνα Venice. Και τέλος μπορεί στα παιχνίδια να ανταγωνιστεί τον P4 640;:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Αυτό καλύτερα να το συζητήσεις σε άλλο Thread και επίσης ψάξε και λίγο και θα βρεις πολλές γνώμες εδώ μέσα...

Όσο για το πρόβλημά σου, γαι να παγώνει ακόμα και το reset τότε εμένα μάλλον μητρική μου μυρίζει...

Γιατι τοσο λιγη μνημη, τωρα που ειναι φτηνη;

Καποτε ειχε 1000 δρχ/ΜΒ μνημης.

Δηλαδη για 512 ΜΒ RAM ηθελες περιπου 500.000 δρχ ! ! !

Γιατι δεν βαζεις τουλαχιστον 1GB μνημης για να εισαι κυριος ;

Προσωπικη γνωμη: Για παιχνιδια παρε μια παιχνιδομηχανη. Μονο για παιχνιδια, ολες σπασμενες, δεν θελουν γνωσεις και σετταρισματα και δεν θα σου χαλαει το κομπιουτερ οταν απεγκαθιστας ενα παλιο παιχνιδι (πχ. θα ψαχνεις που πηγαν οι ελληνικοι χαρακτηρες, δεν θα φαινεται η καρτα ηχου).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.