Jump to content

Νεα συνδεση ADSL ... μηπως Vivodi?

stratos1978

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

εισαι ενας ψευτης!, η βιβο σερνεται 4-5 ΚΒ/Δ στη καλυτερη και αμα θελετε υποστηριξη , παρτε σε κανα 2 μηνες .

Δεν νομιζω να λεει πουθενα ψεματα. Για τον τελευταιο καιρο μιλαει και ειναι συνδρομητης εδω και ενα χρονο. Το τελευταιο πραγμα που χρειαζεται ειναι να τον κατηγορεις κιολας. Σκεψου τι εχει περασει αυτος ο ανθρωπος 1 χρονο τωρα...

Nα βγώ ελάχιστα off topic καθώς το θέμα είναι έτσι και αλλιώς για νέα ADSL σύνδεση. Eίμαι Kαλαμαριά Θεσσαλονίκης και θέλω να πάρω ένα dsl kit μόνο για gaming. Δηλαδή με νοιάζουν μόνο τα Pings.

Adsl in A box ή Otenet Ondsl kit?

Εχει κανένας απο το team εμπειρία?

εγω που εχω φορθνετ μου σερνεται τελειως.μιλαμε για 988 ping σε ολους τους σερβερ και ~27κβ download .βεβαια αν μιλησεις με καποιους αλλους μπορει να ακουσεις εντελως αντιθετα πραγματα.

για δε παιρνεις το αντιστοιχο πακετο hol που τουλαχιστον δεν εχουν ακουστει αρνητικα σχολια η αυτο το dslcube της vivodi?

τελικα πηρα το demo της vivodi και απο ping και download δεν εχει διαφορα.

αλλα το ping παραμενει σταθερο ενω στη forthnet πηγαινε 988 και κατεβαινε καθε λιγο και λιγακι.μαλλον παω για 512forthnet και βλεπουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.