Jump to content

Νεα συνδεση ADSL ... μηπως Vivodi?

stratos1978

Recommended Posts

Θελω την βοηθεια σας οσον αφορα 512/128 ADSL . Για να σας ενημερωσω πρωτα απο ολα ο κομβος ειναι κοινος ειται για Vivodi ειται για Forthnet κτλ κτλ. Πια εταιρια (παροχεα) να προτιμησω για μια νεα συνδεση 512/128?

Βοηθηστε γιατι "πελαγωσα":cry:

σορρυ για το :OT: θα ήθελα αν μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ρε παιδιά ποια η διαφορά shared LLU και FULL LLU? Μήπως ότι η γραμμή μου θα είναι dedicated από το ΚΑΦΑΟ στο προμηθευτή σε full llu ενώ σε shared θα μοιράζεται με άλλους; ή δε τα έχω καταλάβει καλά;

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 12:09]

σορρυ για το :OT: θα ήθελα αν μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ρε παιδιά ποια η διαφορά shared LLU και FULL LLU? Μήπως ότι η γραμμή μου θα είναι dedicated από το ΚΑΦΑΟ στο προμηθευτή σε full llu ενώ σε shared θα μοιράζεται με άλλους; ή δε τα έχω καταλάβει καλά;

Καλο το ερωτημα σου γιατι και εγω ακριβως το ιδιο εψαχνα να βρω...:dots:

Αρχική απάντηση από stratos1978

Hδη "δουλευω" με DEMO Vivodi 384/128 και βλεπω διαφορα με Forthnet 384/128 ...Eλπιζω να υπαρχει αυτη η διαφορα και στην 512/128...

Απλα να σου θυμισω το ανεκδοτο με τον Bill gates και τον screensaver των windows.

Καλά λέει ο ea6gka , μακριά από vivodi ΟΛΟΙ

Πάντε σκάστε 50% πάνω σε Οτενετ και φορθνετ , να σέρνεστε κιόλας

Καλύτερες ταχύτητες για εμάς που έχουμε βίβο

Πέραν του αστείου όμως , Στράτο , τα παλιά προβλήματα που είχε η βίβο έχουν πλέον βελτιωθεί και από ταχύτητα και πινγκς πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό . Κλείνω χρόνο στην βίβο και η κατάσταση τον τελευταίο καιρό είναι πολύ καλή , άσε που 45 ευρώ για 512 ΤΕΛΙΚΗ για πάγιο+Παροχέα δεν νομίζω να σε χαλάει

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 10:53]

Πέραν του αστείου όμως , Στράτο , τα παλιά προβλήματα που είχε η βίβο έχουν πλέον βελτιωθεί και από ταχύτητα και πινγκς πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό . Κλείνω χρόνο στην βίβο και η κατάσταση τον τελευταίο καιρό είναι πολύ καλή , άσε που 45 ευρώ για 512 ΤΕΛΙΚΗ για πάγιο+Παροχέα δεν νομίζω να σε χαλάει

Ακριβως φιλαρακι ... 45 ευροπουλα δεν με "χαλανε" για 512...:whistling

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

εισαι ενας ψευτης!, η βιβο σερνεται 4-5 ΚΒ/Δ στη καλυτερη και αμα θελετε υποστηριξη , παρτε σε κανα 2 μηνες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.