Jump to content

Νεα συνδεση ADSL ... μηπως Vivodi?

stratos1978

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω την βοηθεια σας οσον αφορα 512/128 ADSL . Για να σας ενημερωσω πρωτα απο ολα ο κομβος ειναι κοινος ειται για Vivodi ειται για Forthnet κτλ κτλ. Πια εταιρια (παροχεα) να προτιμησω για μια νεα συνδεση 512/128?

Βοηθηστε γιατι "πελαγωσα":cry:

demo δοκιμασε γιατι και εγω στο ιδιο σταδιο ειμαι..

αν και θα βαλω την προσφορα της hol θα δοκιμασω και απο αλλες να δω πως πανε..

σορρυ για το :OT: θα ήθελα αν μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ρε παιδιά ποια η διαφορά shared LLU και FULL LLU? Μήπως ότι η γραμμή μου θα είναι dedicated από το ΚΑΦΑΟ στο προμηθευτή σε full llu ενώ σε shared θα μοιράζεται με άλλους; ή δε τα έχω καταλάβει καλά;

φιλαρακο ασε τη βιβοντι, βοδια ειναι ολοι τους και σερνονται οι γραμμες. Πανε καλυτερα σε ΟΤΕ+φορθνετ

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 12:09]

σορρυ για το :OT: θα ήθελα αν μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ρε παιδιά ποια η διαφορά shared LLU και FULL LLU? Μήπως ότι η γραμμή μου θα είναι dedicated από το ΚΑΦΑΟ στο προμηθευτή σε full llu ενώ σε shared θα μοιράζεται με άλλους; ή δε τα έχω καταλάβει καλά;

Καλο το ερωτημα σου γιατι και εγω ακριβως το ιδιο εψαχνα να βρω...:dots:

Hδη "δουλευω" με DEMO Vivodi 384/128 και βλεπω διαφορα με Forthnet 384/128 ...Eλπιζω να υπαρχει αυτη η διαφορα και στην 512/128...

Αρχική απάντηση από stratos1978

Hδη "δουλευω" με DEMO Vivodi 384/128 και βλεπω διαφορα με Forthnet 384/128 ...Eλπιζω να υπαρχει αυτη η διαφορα και στην 512/128...

Απλα να σου θυμισω το ανεκδοτο με τον Bill gates και τον screensaver των windows.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

^^

Για να μην βγαινουμε ot..στειλε μου το σε πμ....

you've got pm. Σορρυ για το OT.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:09]

^^

Για να μην βγαινουμε ot..στειλε μου το σε πμ....

Ti να στειλω...?

Αρχική απάντηση από ea6gka

φιλαρακο ασε τη βιβοντι, βοδια ειναι ολοι τους και σερνονται οι γραμμες. Πανε καλυτερα σε ΟΤΕ+φορθνετ

Αρχική απάντηση από stratos1978

Bρε παιδια ηδη εχω ΟΤΕ + Forthnet και "σερνεται" σε σχεση με Vivo

ιδεα σου ειναι .

Βρε παιδες με torrent απο Forthnet επαιζα 12-18 , με Vivodi παω 18-22 . Μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο για να τεσταρω ? Αν ναι πειτε μου...

Καλά λέει ο ea6gka , μακριά από vivodi ΟΛΟΙ

Πάντε σκάστε 50% πάνω σε Οτενετ και φορθνετ , να σέρνεστε κιόλας

Καλύτερες ταχύτητες για εμάς που έχουμε βίβο

Πέραν του αστείου όμως , Στράτο , τα παλιά προβλήματα που είχε η βίβο έχουν πλέον βελτιωθεί και από ταχύτητα και πινγκς πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό . Κλείνω χρόνο στην βίβο και η κατάσταση τον τελευταίο καιρό είναι πολύ καλή , άσε που 45 ευρώ για 512 ΤΕΛΙΚΗ για πάγιο+Παροχέα δεν νομίζω να σε χαλάει

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 10:53]

Πέραν του αστείου όμως , Στράτο , τα παλιά προβλήματα που είχε η βίβο έχουν πλέον βελτιωθεί και από ταχύτητα και πινγκς πάει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό . Κλείνω χρόνο στην βίβο και η κατάσταση τον τελευταίο καιρό είναι πολύ καλή , άσε που 45 ευρώ για 512 ΤΕΛΙΚΗ για πάγιο+Παροχέα δεν νομίζω να σε χαλάει

Ακριβως φιλαρακι ... 45 ευροπουλα δεν με "χαλανε" για 512...:whistling

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

εισαι ενας ψευτης!, η βιβο σερνεται 4-5 ΚΒ/Δ στη καλυτερη και αμα θελετε υποστηριξη , παρτε σε κανα 2 μηνες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.