Jump to content

Nα μην σου τυχει η μ**κεια

Helly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Που λετε ξυπναω σημερα το πρωι απο ενα δυνατο θορυβο και στο καπακι συναγερμο γνωστο.Καταλαβαινω τρακα λεω ωχ εχω το αμαξι απο κατω.Βγαινω στο μπαλκονι και τι να δω.Το αμαξι μου ενα FIAT PUNTO SPORTING FACELIFT στην μεση του δρομου παρασυρμενο περιπου 5 μετρα ποιο περα απο εκει που το χα σταθμευμενο.Ο δραστης???Ενα FORD MAVERICK τζιπακι (μαουνα) με ιδιοκτητη τον ενοικιαστη μου και την γυναικα του.Η σφοδροτητα της συγκρουσης ηταν αρκετη ωστε να ραγισει το μπαρμπριζ του αμαξιου της η γυναικα χωρις να παθει ευτυχως τιποτα στο κεφαλι της :cry: Προφανως απο οτι καταλαβα ειχε το μυαλο ο αντρας της αλλου ενω επιταχυνε και οπως μου ειπε και αυτος αντι να πατησει φρενο νομιζε οτι πηρε κανενα καφασι ξερω εγω και πατησε και γκαζι(νοοτροπια αμερικανου με Hummer) οποτε με εσυρε κυριολεκτικα.

Ενταξει εννοειται εγινε φιλικη δηλωση και ηρθαν εκτιμητες απο την δικη μου ασφαλιστικη και την δικη του.Ομως αντιγραφο υπευθυνης δηλωσης υπαιτιοτητας αν και υπογραφηκε και απο τους 2, δε μου δοθηκε .Επισης το αντιγραφο της φιλικης δηλωσης δινει υπαιτιοτητα σε αυτον μεν αλλα μεσω του τρακαρισματος και των στοιχειων θεσεως των οχηματων.Το θεμα ειναι οτι αυριο θα παω συνεργειο και επειδη η ασφαλιστικη του ονοματι "συνεταιριστικη" δε μου γεμιζει και πολυ το ματι θα θελα να ξερω τι να περιμενω απο δικες σας εμπειριες αν υπαρχουν.Περιτο να σας πω οτι η ζημια στο τζιπακι ηταν 1.5 μυριο συμφωνα με το ιδιοκτητη που τον πιστευω, δηλαδη ολος ο μπροστινος αξονας,μασκα,προβολακι και λαμαρινα μπροστα και δεξια.

Εγω εχω χτυπημενη φυσικα ολη την αριστερα πισω μασκα-προφυλακτηρα,ολο σχεδον το φτερο πισω αριστερα και δυστυχως στραβωμενο ελαφρα το πισω αριστερα τροχο ελαχιστα το πισω και πανω μερος προς τα εξω.

Απ οτι ακουσα δυστυχως παει για βεντουζα η λαμαρινα και τοπικο βαψιμο οποτε το κλαιω το αμαξακι απο τωρα αν και θα κυνηγησω οτι μπορω για full αντικατασταση αλλιως δικαστηριο ελεω free δικηγορου.

με τη φιλική δήλωση πληρώνεσαι από τη δική σου ασφαλιστική.

σου έχει χτυπήσει τον πίσω άξονα?

Φίλε μιλάμε για τρελή γκαντεμιά. Είναι όπως λες......να μη σου τύχει......

Αφού πάντως είναι γνωστός, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Επειδή όμως οι ασφαλιστικές σε κλέβουν με χαρακτηριστική άνεση και θράσος, κοίτα να σε αποζημιώσουν μέχρι ...ευρώ. Είναι και καινούριο σχετικά το αμάξι, οπότε αν σου αρχίσουν τις ...εκπτώσεις, ρίξε μπινελίκι....

μακαρι να πανε ολα καλα απο πλευρας ασφαλιστικής (του αλλου) ,

@σοτιρι , ναι η ροδα ειναι στραβομενη λιγο

Καλησπέρα

και εδώ ομοιοπαθής !

αν είσαι τυχερόσ και το αμάξι σου δεν είναι πενταετίας (ή και διετίας ελέω ασφαλιστικής) θα σε αποζημιώσουν μέχρι τελευταίο ευρώ αλλά την ζημιά θα την έχεις πληρώσει πρώτος εσύ και μετά θα περιμένεις την επιταγή. Αν είσαι άτυχος και σου ρίξουν το παραμύθι της παλαιότητας αυτό σημαίνει ότι επιβαρύνεσαι το 25% του κόστους των ανταλλατικών και εκει πλέον έχεις 2 επιλογές:

1. το δέχεσαι και παίρνεις ότι σου δώσουν

2. δεν παίρνεις τίποτα δεν υπογράφεις τίποτα και τους κάνεις αγωγή. Εγγυημένα θα τα πάρεις όλα μεχρι δραχμής. το πότε είναι αλλη κουβέντα....

δυστυχώς η σχετικά πρόσφατη εμπειρία μου επιβεβαίωσε αυτό που λέν οι μεγαλύτεροι ΄''ουτε πουλί πετούμενο...''

καλό κουραγιο

Πραγματικά χρειάζεστε ένα Head bang για να ισιώσετε. Αυτό είναι ατυχία δηλαδή? Δηλαδή συγγνώμη που ρωτάω κιόλας αλλά άμα κάποιο τζιποειδές με bullbar σου είχε διαλύσει το μισό αμάξι και εξαφανιζόταν τι θα έλεγες τότε. Ευχαριστώ να λες φίλε μου αυτά συμβαίνουσι. Η συνεταιριστική θα στα δώσει τα χρήματα

ενταξει σουμιφερ, , και θα μπορουσε ειναι και μεσα και να του εχει σπασει τα ποδια...(χτυπα ξυλο) χαιρω πολυ , υπαρχουν απειρες καταστασεις χειροτερες... και απειρες καλυτερες.., δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και παρα πολυ ευτυχισμενος... επειδη δεν του λακισε κιολας

ομοιοπαθης προσφατα και ημουν και στην δουλεια αλλα ναι υπαρχουν ακομα ανθρωποι και αφησε χαρτακι εκανε και δηλωση και δεν πληρωσα τιποτα...

Λοιπον εν ολιγοις εχετε δικιο ολοι.Απλα κοιταξα το αμαξι επειδη η ζημια δυστυχως με μια προχειρη εκτιμηση απο την FIAT ειναι κοντα στα 3χιλιαρικα Ευρω να το πληρωσει με την μια η Συναιτεριστικη.Τωρα αν πραγματοποιηθει ειναι αλλο θεμα,απλα αλλιως κινδυνευω να μεινω απο καινουριο αμαξι.Μελανο σημειο να επισημανω οτι το μ$%%$νοπανο ο εκτιμητης της οδικης βοηθειας παρακαλω που συνεργαζεται η ασφαλιστικη μου με κραταγε 2 ωρες για συμπληρωση στοιχειων χθεσινης αρνητικης δηλωσης για να με στειλειυ τελικα σε "μαντρα" και να βγαλει μιζα.Επισης μελανο οτι οπως αναμενενομενο δε συνεργαζεται η εταιρια μου με την συγκεκριμενη.Το αλλο κουφο ειναι οτι ο εκτιμητης και για τις 2 εταιριες αυτες στην Λαρισα που ειναι η εδρα του αμαξιου ειναι ο ιδιος,ενω εχουν αδιαφορες σχεσεις.Οπως καταλαβαινεται η ολη κατασταση ειναι οπως με φωτισει ο Θεος αλλα εχω τραβηξει πραγματικα τοοοση ταλαιπωρια ωστε θα το φτασω στα ακρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.