Jump to content

Asus AN832 SLI DELUXE? True Dual 16x?

tigrakas

Recommended Posts

Σερφάροντας παιδιά στο site της Asus είδα το εν λόγω προϊόν και ομολογώ πως έπαθα λίγο!!! Υποστηρίζει True Dual 16x ή κάνω λάθος; Τελικά αυτό που γινόταν συζήτηση έγινε πραγματικότητα; ρίξτε μια ματιά και παραθέστε τις απόψεις σας. Νομίζω πως θα προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών...

edit: Αν δεν παίζει το παραπάνω link ρίξτε ματιά εδώ και βρείτε στη λίστα το προαναφερόμενο μοντέλο.

Αν και το Link δεν παίζει τώρα (κλασική Asus), δεν βλέπω τι σου κάνει εντύπωση (αφού η Nvidia είχε κάνει σχετική ανακοίνωση).

Λες και το διπλό 16αρι θα κάνει καμία διαφορά (και 4αρι να ήταν, που λέει ο λόγος, διαφορά δεν θα υπήρχε στην πράξη....)

Αρχική απάντηση από spc

Αν και το Link δεν παίζει τώρα (κλασική Asus), δεν βλέπω τι σου κάνει εντύπωση (αφού η Nvidia είχε κάνει σχετική ανακοίνωση).

Λες και το διπλό 16αρι θα κάνει καμία διαφορά (και 4αρι να ήταν, που λέει ο λόγος, διαφορά δεν θα υπήρχε στην πράξη....)

Αν και με εμένα μου δουλεύει μια χαρά το λινκ μάλλον θα είναι λόγω caching του pcιου μου. Τεσπά, ακόμα δε μπορώ και εγώ να πώ τι διαφορά θα αντικρύσουμε από 8x σε 16x αυτό όμως που θα έπρεπε να παραθέσω είναι ότι αν κ πολλές φορές εσφαλμένα γίνεται πολύς ντόρος για τεχνολογίες που δεν αποφέρουν ουσιαστικές διαφορές στην αύξηση επιδόσεων υπάρχουν κ πολλές φορές που επιτυγχάνουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Φιλικά πάντα :) Όπως κ να χει πάντως μακάρι να μην έχουμε (εγωιστικό αυτό που θα πώ :p ) ουσιαστική αύξηση καθώς μόλις πρόσφατα έκανα αναβάθμιση :p :P :p :P :p :P :p :P

Εμενα πάλι δεν ανοιγει...

Αλλά πλεον εχω μαθει να μην εμπιστευομαι τέτοια, αφού τι να πρωτοθυμηθούμε... το AGP x4 -> 8x, τα MB RAM της κάρτας, τί να πρωτοπείς....Πιστευω μια αυξηση της ταξης του 30% θα με ικανοποιούσε πάντως.....

Η συγκεκριμενη μητρικη (εκτος αμα βρω την Premium :worship: ) ειναι μεσα στην λιστα αγορας μου μολις κυκλοφορησει στα μαγαζια και μολις παω σε AMD X2

Υπαρχει ομως και η πιθανοτητα του Crossfire και του X1800 και εχω μπερδευτει :...:

Αρχική απάντηση από spc [26-09-2005 14:19]

Δεν κανει τωρα την διαφορα αλλα θα κανει στο μελλον

Προκειται για μια λυση για καποιον που ενδιαφερεται για μεγαλες αναλυσεις στα παιχνιδια του (απο 1600χ1200 και πανω)

και για καποιον που θελει ενα Future-proof προιον ωστε να του κρατησει για αρκετο καιρο στον υπολογιστη του

Εχει βγαλει σχετικο αρθρο\Review η www.Anandtech.com για την συγκεκριμενη μητρικη

διαβασε το, δες τα benchmarks και διαβασε και το conclusion στο αρθρο και θα καταλαβεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.